初一寒假狂补习

初一

101教育热线电话
400-6869-101
APP下载
当前位置: 首页 > 初一> 初一英语> 初一英语知识点

初一英语上册STARTERUNITS1-3综合测评(人教版)

来源:101教育网整理 2014-10-16 字体大小: 分享到:

  英语人教七年级上综合测评STARTER UNITS 1­3

  (分数:100分 时间:90分钟)

  第Ⅰ卷 听力部分(15分)

  Ⅰ.听句子, 选择与其意思相符的图片(有两幅多余图片)(5分)

  1.Good morning, Tom!

  2.It"s a flag of China.

  3.The jacket is beautiful.

  4.This is a CD.

  5.It"s black and white.

  1.______ 2.______ 3.______ 4.______ 5.______

  Ⅱ.听句子, 选择正确答语(5分)

  Good evening!

  6.A.Hello!This is a ball. B.Hi!Good morning. C.Good evening.

  Nice to meet you.

  7.A.I"m OK. B.Nice to meet you, too. C.Thank you.

  How are you?

  8.A.I"m fine.Thank you. B.How are you? C.You are welcome.

  Thank you.

  9.A.Thank you. B.This is Ben. C.You are welcome.

  What"s this?

  10.A.What"s this? B.I"m Mary. C.It"s a clock.

  Ⅲ.听对话 , 选择正确答案(5分

  M:What color is your ruler?

  W:It"s black.

  11.What color is the girl"s ruler?

  A.It"s black. B.It"s green. C.It"s red.

  M:Hello, Alice!Is this your pencil?

  W:No, it isn"t.It"s Tony"s.

  12.Whose pencil is it?

  A.It"s Bill"s. B.It"s Alice"s. C.It"s Tony"s.

  M:Hello, Gina!What"s this?

  W:It"s V.

  13.What"s this?

  A.It"s C. B.It"s U. C.It"s V.

  M:What"s your name?

  W:My name is Cindy.

  14.What"s the girl"s name?

  A.Her name is Sandy. B.Her name is Cindy. C.Her name is Lucy.

  M:Good morning.Are you Mrs Smith?

  W:Yes, I am.

  15.Who"s the woman?

  A.She is Mrs. Black. B.She is Mrs. Smith. C.She is Mrs. Jones.



  第Ⅱ卷 笔试部分 (85分)

  Ⅳ.单项选择(10分)

  16.下列字母______与字母Ii含有相同的元音音素。

  A.Rr B.Gg C.Yy D.Uu

  17.下列各组字母中不含元音字母的是______。

  A.a c d f B.g h k m C.j i n r D.l m n o

  18.—What color is the ruler?

  —______

  A.It"s a blue ruler. B.It"s a blue.

  C.It is yellow. D.It"s yellow ruler.

  19.小号的衣服标识为______.

  A.S B.M C.L D.X

  20.在26个字母中 ______ 和 ______ 可以单独成词。

  A.R;E B.O;U C.A;I D.P;T

  21.—What"s this in English?

  —______.

  A.I"m fine B.It"s green C.It"s a key D.It"s his book[来

  22.—______

  —M­A­P.

  A.What"s this? B.Spell it, please.

  C.What color is it? D.It"s a map.

  23.It"s ______ ruler.It"s ______ orange ruler.

  A.a;an B.an;a C.a;the D.an;the

  24.There is ______ “m” in the word “name”.

  A.a B.an C.the D./

  25.I can ______ this song.

  A.speak B.have C.like D.sing

  Ⅴ.完形填空(10分)

  Good morning,everyone!I __26__ a boy.__27__ Frank.Look.This is a __28__.It"s a nice quilt.What __29__ is it?__30__ yellow and wh ite.And__31__ this in English?It"s__32__.It"s__33__ jacket.That"s a ruler.__34__ ruler is__35__.

  26.A.am B.is C.are D./

  27.A.It"s B.I"m C.Hi D.This is

  28.A.map B.pen C.quilt D.ruler

  29.A.color B.this C.quilt D.old

  30.A.Its B.Is C.It D.It"s

  31.A.How B.What"s C.What D.How"s

  32.A.a jacket B.jacket C.an jacket D.the jacket

  33.A.orange B.a orange C.an orange D.the orange

  34. A.An B .The C.A D./xkb1.com

  35.A.Blue B.a blue one C.a blue D.blue



  Ⅵ. STARTER UNITS 1­3 综合测评Ⅵ.从括号中选出恰当的单词完成句子(10分)

  36.How ______ you?(a m,is,are)

  37.What ______ this in English?(am,is,are)

  38.—How______ you?(am,is,are)

  —I ______ fine,thanks.

  39.It"s ______orange.(/,a,an)

  40.It"s ______ red apple.(/,a,an)

  Ⅶ.句型转换(10分)

  41.This is a_key.(对画线部分提问)

  ______ ______ this?

  42.Ben"s bag is yellow_and_red.(对画线部分提问)

  ______ ______ is Ben"s bag?

  43.My English teacher is fine.(改为同义句)

  My English teacher ______ ______.

  44.Cindy Green is fine.(对画线部分提问)

  ______ ______ Cindy Green?

  45.Sit down, please.(写出应答句)

  ______ ______.

  Ⅷ.情景交际(15分)

  A)从Ⅱ栏中找出Ⅰ栏的对应答语(5分)

  Ⅰ Ⅱ

  46.What"s this in English? A.Good morning!

  47.Good morning! B.It"s orange.

  48.What color is that orange? C.Fine, th anks.

  49.How are you? D.It"s an egg.

  50.Hello, Bob! E.Hello, Eric!

  B)补全对话(10分)



  A.Nice to meet you, too!

  B.I"m Li Lei.

  C.It"s a pen.

  D.It"s blue.

  E.OK.

  A:Hello!51.______

  B:Hello!I"m Ann.

  A:Nice to meet you!

  B:52.______

  A:Can you speak E nglish?

  B:Yes, a little.Let"s learn English together.

  A:53.______

  B:What"s this in English?

  A:54.______

  B:What color is it?

  A:55.______

  B:Yes, you are right.

  Ⅸ.根据图示回答问题(10分)

  56. What"s this in English?

  ________________________________ ________________________________________

  57. Is it a jacket?

  ________________________________________________________________________

  58. What co lor is it?

  ________________________________________________________________________

  59. How do you spell that?

  ________________________________________________________________________

  60. What"s her name?

  ________________________________________________________________________



  Ⅹ.书面表达(20分)

  早上玛丽和汤姆见面了,互相问好后,玛丽问汤姆夹克衫用英语怎么说,汤姆的夹克衫是什么颜色的。汤姆一一作答。就此情景写一段对话,开头已经给出。

  Mary:Good morning,Tom!

  Tom:________________________________________________ ______________

  Mary:_____________________________________________________________

  Tom:_____________________________________________________________

  Mary:_____________________________________________________________

  Tom:_____________________________________________________________

  参考答案

  Ⅰ. 1.D 2.B 3.A 4.F 5.G

  Ⅱ.6- 10 CBACC

  Ⅲ. 11-15 ACCBB

  Ⅳ. 16-25 CBCAC CBABD

  Ⅴ. 26-35 ABCAD BACBD

  Ⅵ. 36. are 37. is 38. are;am 39. an 40. a

  Ⅶ.41. What is 42. What color 43. is OK 44. How is 45. Thank you

  Ⅷ. 46.D 47.A 48. B 49.C 50.E 51.B 52.A 53.E 54.C 55.D

  Ⅸ.56 It"s a ruler. 57 Yes, it is. 58 It"s red and yellow. 59Q¬U¬I¬L¬T.

  60Her name is Grace.

  Ⅹ.

  参考范文:

  Mary:Good_morning,Tom!

  Tom:Good morning,Mary!

  Mary:What"s this in English?

  Tom:It"s a jacket.

  Mary:What color is your jacket?

  Tom:It"s green.

标签: 七年级 英语 (责任编辑: 101教育小编 )
猜你喜欢

资料下载

  • 政史地生复习提纲

    下载
  • 文言文考点清单

    下载
  • 初中英语常用词组

    下载
  • 语文总复习基础百题

    下载
  • 中考化学易错归纳

    下载
  • 2020全科模拟试卷

    下载

期末冲刺体验课

获取验证码
免费预约
预约成功!
我们将会以010开头的座机联系您 请注意接听电话。
更多免费好课,请访问https://www.chinaedu.com/ke/

精品学习资料

已有人下载

扫描二维码注册领取

精选常考文言文考点,专注提升古文修养,更多学习资料尽在101辅导APP