初一数学训练营

初一

101教育热线电话
400-6869-101
APP下载
当前位置: 首页 > 初一> 初一英语> 初一英语知识点

初一英语上册第八单元同步训练题(人教版)

来源:101教育网整理 2014-10-16 字体大小: 分享到:

  英语人教七年级上综合测评Unit 8

  (分数:100分 时间:90分钟)

  第Ⅰ卷 听力部分 (15分)

  Ⅰ.听句子, 选择与其意思相符的图片 (有两幅多余图片)(5分)

  1.We have a Music Festival at school every year.

  2.They"re very happy at Mary"s birthday party.

  3.Do you have a basketball game in May?

  4.When is the English speech contest?

  5.We have a school trip every term.

  1.______ 2.______ 3.______ 4.______ 5.______

  Ⅱ.听对话, 选出与对话内容相符的选项 (5分)

  M:Hello, Linda!How old are you?

  W:I"m ten years old.

  6.A. Linda is ten years old.

  B.Linda is twelve years old.

  C.Linda is eleven years old.

  M:Do you have a School Day at your school, Gina?

  W:No, we don"t.

  7.A.There is no School Day at Gina"s school.

  B.There is a School Day at Gina"s school.

  C.The School Day at Gina"s school is October 20th.

  M:Hi, Alice!When is Bill"s birthday party?

  W:It"s October fifteenth.

  8.A.Bill"s birthday is October fifteenth.

  B.Bill"s birthday is October fifth.

  C.Alice"s birthday is October fifteenth.

  W:Hello, Eric!Is your brother twelve years old?

  M:No.He is thirteen years old.I"m twelve years old.

  9.A.Eric is thirteen years old.

  B.Eric"s brother is twelve years old.

  C.Eric"s brother is thirteen years old.

  M:When is the Art Festival, Sandy?

  W:It"s May 19th.How about your Art Festival,Tony?

  M:It"s October 20th.

  10.A.Sandy has an Art Festival on May 19th.

  B.Tony has an school trip on May 19th.

  C.Sandy has an school trip on October 20th.



  Ⅲ.听短文, 完成表格 (5分)

  My English teacher is Cindy Brown.She is from England.Her Chinese name is Zhang Li.She is 36 years old.Her birthday is July 21st.She likes red.Look!Her sweater and hat are red.

  My math teacher is Bill Miller.He is from America.His Chinese name is Gong Wei.He is only 24 years old.His birthday is September 9th.He doesn"t like blue.He likes black.His clothes are all black.

  My Chinese teacher is Tan Mei.She is from Shanghai.Her English name is Tina.She is 25 years old.Her birthday is August 17th.Her mother buys a green T­shirt for her.She likes it very much.Look!Her pants are green, too.Miss Tan likes green.

  Information card

  Chinese Name English name Age Birthday Favorite color From

  Zhang Li Cindy Brown thirty­six 13.______ 14.______ England

  Gong Wei Bill Miller twenty­four September 9th black 15.___ ___

  Tan Mei 11.______ 12.______ August 17th green Shanghai

  第Ⅱ卷 笔试部分(85分)

  Ⅳ.单项选择(10分)

  16.—______are you?

  —I"m twelve.

  A.How B.How old C.How much D.What

  17.Jim is ten.I"m ten, too.We are the same (相同的)______.

  A.old B.age C.date D.birthday

  18.Today is my mother"s ______ birthday.

  A.forty B.the forty C.the fortieth D.fortieth

  19 .______father is a teacher.

  A.Lucy and Lily B.Lucy and Lily"s

  C.Lucy"s and Lily"s D.Lucy"s and Lilyxkb1.com

  20.There are twenty­eight or twenty­nine days in ______.

  A.January B.February C.November D.December

  21.Christmas (圣诞节) is the ______ of Jesus Christ.

  A.date B.day C.time D.birthday

  22.—______is the school trip?

  —______May.

  A.When;In B.What;On C.Where;In D.When;On

  23.The gir l is ______.Today is her ______ birthday.

  A.twentieth;twenty B.twenty;twenty

  C.twentieth;twentieth D.twenty;twentieth

  24.—Do you have an Art Festival at your school?

  —______.We have it every year.

  A.No, we don"t B.Sorry, I don"t know

  C.Yes, we do D.OK



  25.—How many ______ are there in a year?

  —______.

  A.month;six B.months;Twelve

  C.months;Four D.months;the twelfth

  Ⅴ.完形填空(10分)

  The Spring Festival is the Chinese New Year"s Day.It usually __26__ in January or February.

  Everyone in __27__ likes the Spring Festival very much.When the Spring Festival comes, Li Lei usually __28__ his parents clean their house and do some __29__ and other housework.

  __30__ that day __31__ in China eats __32__, New Year"s cake and some other __33__ food.Li Lei likes New Year"s cake, bu t Wang Lin doesn"t.The Chinese people __34__ the New Year"s cake and jiaozi in their houses.__35__ happy they are!

  26.A.come B.gets C.comes D.goes

  27.A.America B.China C.England D.Australia

  28.A.asks B.tells C.takes D.helps

  29.A.cleaning B.fishing C.reading D.shopping

  30.A.On B.In C.Of D.At

  31.A.everyone B.someone C.no one D.everything

  32.A.eggs B.meat C. jiaozi D.mooncakes

  33.A.nice B.old C.big D.best

  34.A.eat B.does C.buy D.sell

  35.A.Much B.Very C.What D.How

  Ⅵ.阅读理解(30分)

  A

  Do you know Jin Mincan?He is a boy from South Korea(韩国).He is eight years old and his birthday is August 31st.Boys and girls like to call him Cancan.Cancan likes eating.He likes red,too.At his home,you can see lots of red clothes.

  Cancan"s family is not small.In his family there are five people.They are Cancan,his father,mother,brother and sister.Cancan"s brother is Jin Mingzai.He"s six years old.His birthday is May 1st.His sister is Jin Mingzhi.She"s only four years old.Her birthday is January 21st.In South Korea,Can can has a good friend.Her name is Huang Enhui.Enhui and Cancan are great stars in South Korea.

  36.What"s Jin Mincan" s age?

  A.Four. B.Five. C.Seven. D.Eight.

  37.When is Jin Mincan"s birthday?

  A.May 1st. B.January 21st. C.August 31st. D.September 2nd.

  38.What color does Jin Mincan like?

  A.Green. B.Yellow. C.Blue. D.Red.

  39.We don"t know______ age.

  A.Jin Mincan"s B.Jin Mingzai"s C.Jin Mingzhi"s D.Huang Enhui"s

  40.Which of the following is TRUE?

  A.Huang Enhui is a great star.

  B.Jin Mingzhi and Huang Enhui are good friends.

  C.Huang Enhui is Jin Mincan"s cousin.

  D.There are four people in Jin Mincan"s family.



  B

  Vera is thirteen years old.She was born on July 27th.Mrs.Smith is her mother.Tod ay is Ve ra"s birthday.There is a party for her.Lots of her friends come to her birthday party.A birthday cake is on the table.There are some bananas, oranges, strawberries and apples on the table, too.But Vera doesn"t like them.What does she want?Can you guess?

  Just then Vera sees a red card in her mother"s hand.It says:Happy birthday to you, dear Vera.There is a nice present for you.Open the box on your dresser, you can find it.

  Vera runs to her dresser and opens the box.Ah, a nice T­shirt!How glad she is!

  41.When is Vera"s birthday?

  A.November 27. B.September 27. C.July 27th. D.July 29th.

  42.Where"s Mrs.Smith"s present?

  A.On the desk. B.In the box. C.In the dresser. D.In the drawer.

  43.What does Vera want?

  A.Apples. B.Bananas. C.A T­shirt. D.A book.

  44.How old is Vera?

  A.13. B.14. C.15. D.16.

  45.There aren"t ______ on the table.

  A.apples B.strawberries C.oranges D.ice creams

  C

  October

  1st basketball game 2nd 3rd 4th

  5th Vassia"s birthday 6th school trip 7th 8th

  9th volleyball game 10th 11th 12th[

  13th Maria"s birthday 14th Maria"s birthday party 15th 16th

  17th speech contest 18th 19th 20th

  21st 22nd English speech contest 23rd 24th

  25th 26th 27th 28th

  29th 30th Rehana"s birthday 31st



  根据吉娜十月份的记事日历, 回答下列问题。

  46.When is Maria"s birthday?

  ________________________________________________________________________

  47.What does Gina have on the ninth of October?

  ________________________________________________________________________

  48.When does the school trip start?

  ________________________________________________________________________

  49.What do they have on the 22nd of October?

  ________________________________________________________________________

  50.Whose birthday is the 30th of October?

  ________________________________________________________________________

  Ⅶ.用所给单词的适当形式填空(5分)

  51.The baby is only ten ______(month) old.

  52.Her birthday is May______(five).

  53.Do you have ______(China) Speech Contest every year?

  54.Does your class go on school ______(trip)?

  55.We have English ______(party) every month.

  Ⅷ.补全对话(10分)

  A.Can you come?

  B.When is it?

  C.That day is also my thirteenth birthday.

  D.Do you have a soccer game?

  E.And we also have a basketball game on Octob er 25th.

  A:Do you have a volleyball game at your school?

  B:Yes,we do.

  A:56.______

  B:It"s Septembe r 28th.

  A:57.______

  B:Yes,we do.It"s October 17th.58.______

  A:When is your school trip?

  B:It" s May 20th.59.______

  A:Oh?That"s great.

  B:I want to have a birthday party on that day.60.______

  A:OK,thanks.



  Ⅸ.书面表达(20分)

  假如你叫梅 (May), 根据下列表格写一篇不少于50词的短文。

  称呼 May Father Mother Brother

  生日 十二月二十六日 三月二十三日 六月十九日 七月十八日

  年龄 15 18

  职业 教师 教师

  ________________________________________________________________________

  ________________________________________________________________________

  参考答案

  Ⅰ. 1.D 2.A 3.E 4 .B 5.F

  Ⅱ. AAACA

  Ⅲ. 11.Tina 12.twenty¬five 13.July 21st 14.red 15.America

  Ⅳ. BBDBB DADCB

  V. CBDDA ACAAD

  Ⅵ. 36. D 37.C 38. D 39. D 40. A 41. C 42.B 43.C 44.A 45.D

  46 It"s October 13th.

  47 She has a volleyball game.

  48 It starts on October 6th.

  49 They have an English speech contest.

  50 Rehana"s birthday.

  Ⅶ. 51 months 52 fifth 53Chinese 54 trips 55parties

  Ⅷ. 56.B 57.D 58.E 59.C 60.A

  Ⅸ. 参考范文:

  My name is May.I"m fifteen years old.My birthday is December 26th.There are four people in my family.They are my father, my mother, my brother and I.My parents are teachers.My father"s birthday is March 23rd and my mother"s birthday is June 19th.My brother is 18 years old.And July 18th is his birthday.

  We"re very happy.

标签: 七年级 英语 (责任编辑: 101教育小编 )
猜你喜欢

资料下载

  • 政史地生复习提纲

    下载
  • 文言文考点清单

    下载
  • 初中英语常用词组

    下载
  • 语文总复习基础百题

    下载
  • 中考化学易错归纳

    下载
  • 2020全科模拟试卷

    下载

期末冲刺体验课

获取验证码
免费预约
预约成功!
我们将会以010开头的座机联系您 请注意接听电话。
更多免费好课,请访问https://www.chinaedu.com/ke/

精品学习资料

已有人下载

扫描二维码注册领取

精选常考文言文考点,专注提升古文修养,更多学习资料尽在101辅导APP