初中试题
当前位置: 首页 > 初二> 初二英语> 初二英语知识点

天津Module 2 Friendship综合复习题1(外研版)

来源:101教育网整理 2014-10-27 字体大小: 分享到:

  一、根据句意,写出所缺单词 。(5分)
  1.We went to the a _______ yesterday and saw some sharks.
  2.How many ______ of bread do we need?
  3.He is a ______ soccer star.
  4.She ______ a famous pianist.
  二、中英词组互译。(10分)
  1.拍照处 6.主修
  2.庭院旧货出售 7.一天的假
  3.把…加到…上 8.玩得高兴
  4.打开 9.世界记录
  5.切碎 10.举例
  三、根据句意。用括号中所给词的适当形式填空。(10分)
  1.I ______ at home last Sunday. (stay)
  2.He is ______ the three brothers.(tall)
  3.There _____ many peop1e at the cinema 1ast night. (be)
  4.Which season do you like_____,spring or autumn? (wel1)
  5.My sweater is red.What about______? (you)
  6.Tom is getting _____ and______. (bad)
  7.September is the _____ month of the year.(nine)
  8.I __ _ __ a new sweater last week.(buy)
  9. We can sing some of the most famous ______.(song)
  10. How many _____ do they have? (child)
  四、选择填空。(l5分)
  ( )1.How many footbal1_______were there last year?
  A.match B.matches C.game D.matchs
  ( )2.There were ______ at the concert last night.
  A.nine hundreds and fifty-four
  B.nine hundred and fifty four
  C.nine hundred and fifty-four
  D.nine hundred fifty-four
  ( )3.Why not answer the question ______ English?
  A.with B.in C.for D.by
  ( )4.Mr.B1ack can sing Chinese songs very_______.
  A.good B.better C.best D.well
  ( )5.The boy off his bike and _______ his 1eg.
  A.fall,break B.fell,broke C.falls,broke D.fe1l,breaks
  ( )6. We _____ some France when we _____ in Paris last year.
  A.learn,are B.learn,were C.learnt,were D.learnt,are
  ( )7.He was born _____ the evening ______ March 8, 1986.
  A.in,on B.in,in C.on,on D.on,of
  ( )8.We sang a song together ______ the end of the meeting.
  A.i n B.at C.on D.by
  ( )9.My grandfather worked in a big car factory ______ twenty-eight years.
  A.fo B.in C.at D.on
  ( )10.He wasn’t good at_______.
  A.boating and swimming
  B.boat or swim
  C.boat and swim
  D.boating or swimming
  ( )11.It rained _____ yesterday,didn’t it?
  A.heavy B.very heavy C.heavily D.heavier
  ( )l2.The weather in England never gets too hot _____ too co1d.
  A.and B.or C.but D.with
  ( )13.It doesn’t often rain in Beijing in summer. It’s very_______.
  A.wet and co1d B.hot and wet
  C.cold and dry D.hot and dry
  ( )14.Children enjoy _____ snowmen.
  A.make B.to make C.making D.to making
  ( )15.There weather in China is different ______ Australia.
  A.from B.to C.for D.like
  五、 根据所给中文意思,完成下列各句。(1O分)
  1.你最喜欢的科目是什么,英语,数学还是体育?
  What is your_____ _____,English,maths or P.E?
  2.活到老学到老。
  You are____ ____ old _____ learn.
  3.我们需要几茶匙蜂蜜呢?
  How _____ _____of honey do we need?
  4.这本书比那本书有意思得多。
  This book is____ ____ ____ than that one.
  ____ ____ ____than that one.
  5.谁能帮 我做出这道数学题呢?
  Who can____ ____ ____ this maths prob1em?
  六、阅读理解,根据短文内容判断正误,正确的写“T”,错误的写 “F”。(10分)
  Joe liked fish very much and when he had enough money,he bought some and took it home .Butwhen his wife saw the fish,she always said to herself,“Good!Now I will ask m y friends to have lunchand we will eat the fish. They like fish,too.”
  So when Joe came home in the evening after his work,the fish was never there,and his wife al-ways said,“Oh,your cat ate it!she is a very bad animal.”And she gave Joe vegetables and rice for hissupper.
  But one evening when the same thing happened (发生),Joe was very angry(发生). He took the cat and his wife to the shop near his house and weighed(称)the cat carefully.Then he turned to his wife and said, “My fish weighed two ki1os.This cat weighs two kilos,too.My fish is here,you say.Then where is my cat?”
  ( )1.Joe enjoyed eating fish.
  ( )2.If he had enough money,he would buy some fish.
  ( )3.His wife always gave the fish to the cat.
  七、完形填空。(20分)
  Tom did not like doing his homework,because he liked to do some 1 things after school.And his teacher always 2 a lot of mistakes in his homework.
  Then one day,his maths teacher 3 at Tom’s homework and saw that he got all his answer’s right.He was very 4 and surprised(惊奇).The next morning before class,he called Tom 5 his desk and 6 to him,“You got all your homework right this time.Did your father help you?”Sometimes Tom’s father helped him with his homework, 7 this time he didn’t help Tom because he 8 at home.So Tom answered,“NO,Sir.He Was busy last night,so I 9 to do it 10.”
  ( )1.A.others B.another C.the other D.other
  ( )2.A.made B.found C.looked at D.looked
  ( )3.A.laughed B.knocked C.looked D.saw
  ( )4.A.please B.pleased C.pleasure D.sad
  ( )5.A.to B.for C.in D.at
  ( )6.A.talked B.asked C.spoke D.said
  ( )7.A.and B.but C.so D.or
  ( )8.A.isn’t B.won’t be C.wasn’t D.can’t be
  ( )9.A.wanted B.mustn’t C.liked D.had
  ( )10.A.itself B.of them C.myself D.himself
  八、写作
  根据所 给 词汇写出制作火鸡三明治的过程。
  first,mayonnaise,bread,then,tomato,add,next,put,finally,on top
  参考答案
  一、1.quarium 2.Pieces3.professional 4.beco mes或became
  二、1.takes photos 2.yard sale 3.add…to 4.turn on 5.cut up
  6.major in 7.a day off 8.have fun (have a good time) 9.the world record
  10.For example
  三、1.stayed 2.the tallest 3.were 4.better 5.yours 6.worse worse
  7.ninth 8.bought 9.songs 10.children
  四、1.B 2.C 3.B 4.D 5.B 6.C 7.D 8.B 9.A 10.D 11.C 12.B 13.D
  14.C 15.A
  五、1.favourite subject 2.never too to 3.many teaspoons 4.much more interesting 5.help me with
  六、1.T 2.T 3.F 4.F 5.T
  七、1.D 2.B 3.C 4.B 5.A 6.D 7.B 8.C 9.D 10.C
  八、
  First put some mayonnaise on a slice of bread.Then cut up a tomato and an onion.Add these to the sandwich.Next put some lettuce and the turkey slices on the sandwich.Put some relish on the turkey.Finally put another slice of bread on top.

猜你喜欢

精品学习资料

扫描二维码注册领取

精选常考文言文考点,专注提升古文修养,更多学习资料尽在101辅导APP