初中试题
当前位置: 首页 > 初二> 初二英语> 初二英语知识点

英语八下Module 6复习题2(外研)

来源:101教育网整理 2014-10-27 字体大小: 分享到:

  一、单项填空 (共20分,每小题2分)
  从下列各题所给的四个选项中,选择可以填入空白处的最佳选项。将其字母代号写在题前括号内。
  ( ) 1. My parents are both sure that I successful in the future if I keep working hard.
  A. am B. was C. be D. will be
  ( ) 2. He said that he “Harry Potter” plenty of times and was still excited about it.
  A. sees B. saw C. had seen D. has seen
  ( ) 3. The old ma n told the little boy that the sun in the east and sets in the west.
  A. rise B. rises C. rose D. rising
  ( ) 4. nobody has seen him, everyone has heard of him. He is really famous, isn’t he?
  A. Because B.So C. Although D. But
  ( ) 5. We all went swimming Bill because he was sick at home last Sunday afternoon.
  A. besides B. except C. with D. for
  ( ) 6. Tom too much meat and he has become much too fat. He should do more sports.
  A. has had B. will have C. is having D. has
  ( ) 7. My dad has lots of writers his friends so he has a collection of books for free.
  A. in B. with C. between D. among
  ( ) 8. The teacher advised Tom some English programme to improve his oral English.
  A. watch B. watches C. to watch D. watching
  ( ) 9. We ourselves at the English evening and nobody wanted to go back home.
  A. will enjoying B. are enjoying C. enjoy D. enjoyed
  ( )10. Tony said that he a good time in the park that day.
  A. has B. had C. Will have D. Is having
  二、完形填空(共10分,每小题1分)
  根据短文大意,从各题所给的选项中选择可以填入空白处的最佳选项。将其代号填入题前括号内。
  The great ship, the Titanic, sailed for New York from England on April 12th, 1912. The ship had sixteen watertight compartments (密封舱). Even if two of them were broken, she would 1 be able to stay on the water.
  Four days after 2 , while the Titanic was sailing 3 the icy waters of the North Atlanti c, a huge ice mountain suddenly appeared. The great ship turned hard. The Titanic turned just in time, and just missed the big 4 of ice beside her. Suddenly there was a trembling (颤抖的) 5 from below and the captain went down to see what had 6 . The noise had been so weak that 7 thought the ship had been broken. But the captain 8 that the ship was sinking (下沉) very quickly, for five of the sixteen watertight compartments had already been broken! The order (命令) to 9 the ship was given and hundreds of people jumped into the icy water. As there were not enough lifeboats for everybody, 1,500 lives were 10 . Although the sad story has been so many years, people still remem ber it clearly.
  ( )1. A. not B. yet C. never D. still
  ( )2. A. breaking B. finding C. starting D. turning
  ( )3. A. through B. above C. across D. under
  ( )4. A. wall B. ground C. window D. door
  ( )5. A. voice B. sound C. shout D. cry
  ( )6. A. received B. stopped C. happened D. left
  ( )7. A. everyone B. anyone C. nobody D. anybody
  ( )8. A. realized B. remembered C. asked D. forgot
  ( )9. A. keep B. leave C. buy D. sell
  ( )10. A. lived B. saved C. lost D. found
  三、阅读理解(共10分,每小题2分)
  根据短文内容, 从短文后各题所给的四个选项中选择最佳选项。将其代号填入题前括号内。
  A beautiful and very successful actress was the star for a new musical show. Her home was in the country, but she didn’t want to go back there every night, so she bought an expensive house in the center of the city, got some beautiful furniture and got a man to paint the rooms in new colour.
  It was very difficult to get tickets for her show in the evening, because everyone wanted to see it. So she decided to give the painter two of the best seats. S he hoped that this would make him work better for her. He took the tickets without saying anything, and she heard no more about them until the end of month, when she got the painter’s bill. At the bottom of it were these words: “Four hours from 5:00 p.m. to 9:00 p.m. watching Miss Hall sing and dance: 3 pounds,” with this note: “Before 5:00 p.m. I get 10 shillings (先令)an hour and after 5:00 p.m. 15 shillings.”
  ( )1. The actress bought a house in the center of the city because .
  A. she liked to live in the busiest place
  B. she didn’t like to live in the country
  C. she wanted to work harder than before
  D. she didn’t want to live in old house
  ( )2. In order to make the painter work better for her, the actress .
  A. gave him two tickets for her show
  B. sang and danced for four hours
  C. decided to give him 3 pounds
  D. invited him for a big dinner
  ( )3. The actress got the painter’s bill .
  A. to ask for the money of his painting work
  B. to ask her to pay for his watching her show
  C. in which he showed his thanks for the tickets
  D. in which he expressed his dissatisfaction
  ( )4. It can be learned from the text that one pound is shillings.
  A. 10 B. 12 C. 15 D. 20
  ( )5. What kind of man was the painter?
  A. He was a careful man.
  B. He was a poor man.
  C. He was not friendly to others.
  D. He knew little about music and dance.
  四、口语交际 (共30分,每小题3分)
  (一)根据实际情况或想象,回答下列问题。将答案写在题号下相应的横线上。
  1. What is your favourite TV programme?
  2. When do you watch it?
  3. Do you spend much time on TV?
  4. How long do you usually spend on the programme?
  (二)根据上下文补全对话,将所缺少的内容写在相应的横线上。
  Tony: Hi, Lucy. Did you see “Jay’s concert” on TV last night?
  Lucy: Were they on? I didn’t know about it. ?
  Tony: I think it’s fantastic. I clapped and cheered for Jay all the time last night. I heard that ___________________________________ Beijing Theatre next Sunday.
  Lucy: Is he really coming to Beijing to give a concert? Let’s go and get some tickets.
  Tony: ___________________________. There was also an interview with him, too.
  Lucy: What did he say?
  Tony: He said he would make a new film and hoped ___________________________ .
  Lucy: I’m sure people will like it. When will his new film be on?
  Tony: He said ____________________________________________________.
  Lucy: Next month? I’m looking forward to seeing it now.
  五、完成句子(共15分,每小题3分)
  根据中文提示完成句子,将所缺少的内容写在相应的横线上。
  1. 汤姆的父母说在孩子上中学时除了学习他们什么都不用担心。
  Tom’s parents said except study when their child was in the middle school.
  2. 在他们看来,摇滚乐能使他们兴奋,所以如果他们困时,常听摇滚乐。
  ,rock music so they often listen to it if they are sleepy.
  3. 尽管医生建议杰克在家休息一周,但是他仍继续上班。
  at home for a week, she still went on working.
  4. 尽管那本书没有真实的反映生活,但在我看来它很有趣。
  , in my opinion it is very interesting.
  5. 他解释说昨天在聚会上玩得十分开心,因为那里有许多朋友。
  in the party yesterday because there were plenty of friends there.
  六、书面表达 (共15分)
  根据中文提示和英文书信内容,写一封意思连贯、符合逻辑、不少于60词的回信。
  (信的开头和结尾已给出,其字数不计入所完成的回信内)
  假设你叫李明,是美国中学生Tom的笔友。请您根据他给你的电子邮件内容写一封回信。谈谈你喜欢读的书及你对读书这种爱好的看法。
  Dear Li Ming,
  I’d like to know what you often do in your free time. Do you spend much time on reading? What do you think about reading?
  I like reading novels (小说) very much. My favourite book is Jane Eyre. It was written by Charlotte Bronte. She was born in Britain. She was a famous writer in the world. She wrote many books and Jane Eyre was one of the best. In this book, she wrote about a woman named Jane Eyre. Jane Eyre wasn’t pretty, but she had a strong idea of self-respect (自尊心). She never gave up whenever she met any difficulties in her life. I was deeply moved by her story. I like the book very much.
  Yours,
  Tom
  Hi Tom,
  It’s very nice to hear that you like r eading a lot.
  Yours,
  Li Ming
  参考答案
  一、单项填空 (共20分,每小题2分)
  1. D 2. C 3. B 4. C 5. B 6. A 7. D 8. C 9. D 10. B
  二、完形填空(共10分,每小题1分)
  1. D 2. C 3. A 4. A 5. B 6. C 7. C 8. A 9. B 10. C
  三、阅读理解(共10分,每小题2分)
  1. C 2. A 3. B 4. D 5. D
  四、口语交际 (共30分,每小题3分)
  (一)回答问题
  1. My favourite programme is Animal World. 2. Every Saturday evening.
  3. Yes, I do./ No, I don’t. 4. For one hour.
  5. It is good for me to learn more knowledge.
  (二)补全对话
  1. What do you think of it 2. he was going to give a concert.
  3. That’s a good idea 4. people would like it
  5. it would be on next month
  五、完成句子(共15分,每小题3分)
  1. they worried about nothing 2. In their opinion, can make them excited
  3. Although the doctor advised Jack to rest 4. Although the book isn’t true to life
  5. He explained that he enjo yed himself a lot
  六、书面表达 (共15分)
  Hi Tom,
  It’s very nice to hear that you like reading a lot. It seems that we have the same hobby. I enjoy reading as well. In my free time, I usually spend one hour or more in reading, such as novels, newspapers, plays and so on. One of my favourite books is Romeo and Juliet. It is one of Shakespeare’s most famous plays and he wrote it in 1595. The play tells the story of two young lovers. They cannot be together because of the two families. The two lovers die at the end of the play. Although it is a sad story, I still like it because it tells us what the true love is. I advise you to read it if you haven’t read it before. In my opinion, reading is an excellent hobby. It can bring us enjoyment and success. It can also make us grow as a person, develop our interest and help us learn more knowledge.
  Yours,
  Li Ming

猜你喜欢

精品学习资料

扫描二维码注册领取

精选常考文言文考点,专注提升古文修养,更多学习资料尽在101辅导APP