初中试题
当前位置: 首页 > 初二> 初二英语> 初二英语知识点

英语八下Module 6 Entertainment复习题1(外研)

来源:101教育网整理 2014-10-27 字体大小: 分享到:

  Ⅰ.单项选择(15分,每小题0.5分)
  21. She _______in the middle school for 2 years.
  A. study B. studies C. studied D. has studied
  22. Which food do you like _______, Sichuan food or Guangdong food?
  A. well B. better C. good D. best
  23. Please don"t play games _______you finish your work.
  A. because B. when C. since D until
  24. She goes to school by bike every day, _______.
  A. So am I B. So I am C. So do I D. So I do
  25. There _______a lot of mutton on the plate.
  A. has B. have C. is D. are
  26. - _______? -I don"t feel quite well. My back hurts.
  A. What"s wrong with you B. How do you like it
  C. Where is the hospital D. How do you do
  27. _____wonderful food the fried chicken is!
  A. What B. How C. What a D.What"s
  28. You have to be _______when you cross the street.
  A. care B. careful C. carefully D. careless
  29. She lived in the city _______Paris last year.
  A. of B. in C. at D. on
  30.-Come to have dinner with us tonight. -Thanks. I _______.
  A. do B. did C. will D. come
  31 .A new hospital ____in this town last year.
  A. is built B. was building C. was built D. is building
  32.-Have you seen _______blue hat? I left it here just now.
  -Is it ____one on the bed near the door?
  A. a, a B. the, the C. the, a D. a, the
  33.-Did you go to the cinema yesterday?
  - _______. I went to see my aunt with my father instead.
  A. Yes, I did B. No, I didn "t C. No, I did D. Yes, I didn"t
  34. You"d better go and ask Mr. Li. He _______ know how to use the computer.
  A. must B. could C. need D. may
  35. He is so busy _______he has no time to see a film.
  A. when B. which C. that D. after
  36. Look! The students are having sports. ____ are running. Others are playing
  basketball.
  A. Same B. A few C. Many D. Some
  37.-I"ve written a short story. May I read it to you? -Please do. _______
  A. It"s a good story. B. What a good story!
  C. I"m sure we"ll enjoy it. D. Let"s see.
  38. He _______much money _______books and tapes.
  A. spends, in B. takes, on C. took, on D. spent, on
  39. I can"t say _______I want to see you again. It"s a year since I last saw you.
  A. how often B. how long C. how soon D. how much
  40. We don"t know if she _______here. If she _____, we"ll call you.
  A. comes, comes B. will come, will come
  C. will come, comes D. comes, will come
  Ⅱ.阅读理解(15分,每小题1分)
  A
  The great ship, “Titanic" set off for America in April, 1912 on its first trip. It was carrying more than 2000 people. The “Titanic” was the largest and finest ship at that time. People thought it was safe to be on the ship because it had 16 compartments (防水船舱)with it. Even if 4 of those were broken, it would still be able to stay on the sea.
  Four days later, when the “Titanic” was crossing the sea, the man on watch suddenly saw a very large iceberg ahead. The great ship turned quickly on time, but before long there was a sound from below. The captain (船长)went down to see what was the matter. To his surprise, he found the ship was sinking (下沉)fast because 5 compartments had been broken. Hundreds of people jumped out into the water. As there were not enough life boats, about 1500 lives were lost.
  41. The great ship “Titanic” set off from England to _______.
  A. Australia B. The USA C. Europe D. Zambia
  42. About 1500 people died because _______.
  A. the ship was the largest and finest
  B. there were not enough life boats
  C. hundreds of people jumped out into the water
  D. 4 of those compartments were broken
  43. Which is the best title for the passage _______?
  A. How Does The Titanic Go Down B. How Was the Great Ship Sinking
  C. The Sinking Of the Titanic D. The Sinking Of A Ship
  B
  Last summer was Ann"s first trip to Spain(西班牙). She was very excited. But when she arrived at the hotel, she found that her Spanish money wasn"t in her handbag. She looked for it carefully in all her bags, but she couldn"t find it. She had only a ten-pound note with her. She found a place to change her English money. On her way back to the hotel, Ann bought some cheese, some bread and some oranges. She told the manager that she didn"t eat Spanish food except for breakfast, because she knew the price of hotels included (包括) breakfast. Other tourists (游客) visited places of great interest in Spain. Ann said she wasn"t well. In fact, her holiday wasn"t bad, except that she was hungry. After all (毕竟) a piece of fruit for lunch, and bread and cheese for supper isn"t very much... especially (特别) not for two weeks. On the last day of her holiday, Jane, one of the tourists asked Ann why she never ate with them in the hotel restaurant. The food was delicious. Ann told her all about her money problem. Jane looked at her for a moment, and then said, “But didn"t you know the price of this hotel includes everything?"
  44. Why was Ann very excited? Because _______.
  A. this was Ann"s first trip to Spain B. Ann was so hungry
  C. Ann couldn"t find her Spanish money D. Ann wasn’t well
  45. Ann didn"t have Spanish food because _______.
  A. she didn"t like Spanish food B. she didn"t feel hungry
  C. she didn"t know the price of that hotel included everything
  D. she didn"t feel well
  46. What trouble did Ann have when she in Spain?
  A. There was something wrong with her stomach
  B. She couldn"t find her Spanish money
  C. She couldn"t find the restaurant in the hotel
  D. The food wasn"t delicious for Ann
  47. In fact, a piece of fruit for lunch, and bread and cheese for supper _______.
  A. is enough for Ann B. is helpful to Ann
  C. is harmful to Ann D. isn"t very much for Ann
  48. On the last day of Ann"s holiday Jane told her ____ ___.
  A. that she found Ann"s Spanish money
  B. that she didn"t feel well
  C. that the price of that hotel included everything
  D. that she feels hungry every day
  C
  Very few people were coming to eat at the White Rose Restaurant, and its owner (店主)didn"t know what to do. The food in his restaurant was cheap and good, but nobody seemed to want to eat there.
  Then he did something that changed all that, and in a few weeks his restaurant was always full of men and their lady friends. Whenever (每当) a gentleman came in with a lady, a smiling waiter gave each of them a beautiful menu. They looked exactly (恰恰正是) the same on the outside, but there was an important difference inside. The menu that the waiter gave to the man gave the correct price for each dish and each bottle of wine (酒), while the menu that the waiter gave to the lady gave a much higher price! So when the man ordered dish after dish and wine after wine, the lady thought he was much more generous (大方) than he really was!
  49. The food in the restaurant was _______.
  A. expensive B. cheap and good
  C. not delicious D. not fresh
  50. At first there was _______.
  A. no waiter standing at the gate
  B. only one menu book at the restaurant
  C. a lot of people to come
  D. few people to come to eat at the restaurant
  51. Why did the restaurant have so many men and ladies then?
  A. Because there was a smiling waiter at the gate.
  B. Because there was a clever owner.
  C. Because the menu they gave to the lady was beautiful.
  D. Because the menus that the waiter gave them looked the same but the prices
  were different.
  52. After they ate at the restaurant, _______.
  A. the gentleman paid much more money for the food
  B. the lady thought the gentleman was really generous to her
  C. the gentleman paid according to (按照) the menu given to the lady
  D. the lady knew what her boy friend was
  D.
  A pretty well-dressed young lady stopped a taxi in a big square, and said to the driver, “Do you see that young man at the other side of the square?”
  “Yes,” said the taxi driver. The young man was standing outside a restaurant and looking very impatiently (不耐烦地) at his watch every few seconds.
  “Take me over there,” said the lady.
  Th ere were a lot of cars and buses and trucks in the square, so the taxi driver asked, “Are you afraid to cross the street?” “Oh, no!” said the young lady. “ But I said that I would meet that young man for lunch at one o"clock, and it is now a quarter to two. If I get there in a taxi, it will at least seem as if (好像) I have tried not to be too late.”
  53. How did the young woman get to the square? ____.
  A. She got there on foot B. She got there by bus
  C. The story doesn"t tell us about it D. She got there in a taxi
  54. Why did she want to take a taxi? _______.
  A. Because the square was too crowded
  B. Because she was too tired to walk
  C. Because she wanted to be seen in a hurry
  D. Because she wanted no t to be late for appointment (约会)
  55. The young lady was _______.
  A. 45 minutes late B. 15 minutes late
  C. one hour late D. not late at all
  Ⅲ.完型填空(15分,每小题0.5分)
  A
  A man once had a dream about the Black Forest in Germany. In his 56 he was walking in the forest 57 two men ran out and tried to th row him on the ground. He ran off as fast as he could, but they 58. He reached a place where he saw two separated (分开的) roads in front of him. One to the right and 59 to the left. Which road should he take? He heard the two men behind him, getting nearer and nearer, and at the same time he heard a 60 in his ear. It told him to go to the right, and he did 61. He ran on and soon came to a small hotel. He was received (接待)there kindly and 62 a room, and so he was saved from the two men.
  Twenty years 63 he was again in the Black Forest and as happened in the dream once, two men ran out and tried to throw him down. He ran off and came to a place 64 two roads. He followed the dream and took the road to the right. He soon 65 a small hotel, was taken in, and so was safe. His dream of twenty years before had saved his life.
  56. A. story B. dream C. mind D. hometown
  57. A. where B. Suddenly C. until D. when
  58. A. followed B. stopped C. caught him D. went away
  59. A. one other B. other C. the other D. next
  60. A. word B. got C. wind D. voice
  61. A. it B. that C. so D. too
  62. A. give B. given C. gave D. gives
  63. A. ago B. before C. later D. since
  64. A. before B. of C. with D. between
  65. A. left B. entered C. reached D. saw
  B
  “Ring...Ring…” th e telephone suddenly rang. Sam got up to 66 he calls. It was his aunt.
  “Sam, why are you still at home?” She asked surprisingly.
  Sam looked at the clock. It was already 7:30 a.m.
  “Oh, my goodness! There"s an important 67 today,” Sam shouted out.
  He hurried to wash his face and get 68. When he was going to leave the house, he remembered that he had not put away his books. He ran quickly to the desk and put them into the bag.
  He then went to the bus stop to go to school as 69 as he could. When he got into the classroom, his classmates were 70 writing.
  “Why are you so 71?” asked the teacher.
  “I"m sorry, sir.” Sam answered, afraid of looking 72. “It was my clock... It failed to wake me up this morning and...”
  “Don"t say anything about it!” his teacher 73 him. "Don"t try to come late next time!"
  Sam said yes and walked to his 74 quickly. But when he tried to do the paper, he could not think in a right way. He put his head on the desk and said, "What a 75day it has been for me!"
  66. A. find B. give C. put D. answer
  67. A. talk B. party C. exam D. meeting
  68. A. tried B. lost C. dressed D. rested
  69. A. carefully B. quietly C. early D. fast
  70A. worried B. free C. busy D. careful
  71. A. late B. ill C. lonely D. ready
  72. A. down B. up C. out D. back
  73. A. helped B. knew C. followed D. stopped
  74. A. room B. table C. seat D. teacher
  75. A. short B. bad C. happy D. usual
  笔答测试(非选择题,35分)
  Ⅰ.词汇(10分,每小题0.5分)
  A.根据句意,补全单词。
  76. My classmates and I always 1 _______ our textbooks in the classroom, because
  we don’t want to read them at home.
  77. What"s your new pocket r _______like?
  78. I"ve got a nice bag with some beautiful o _______on it.
  79. Could you tell me how to get to the n _______post office?
  80. During the Spring Festival we usually watch special p _______on TV.
  81. Look! The d _______dances are being performed over there.
  82. Mike can"t go c _______with his friends because he will be busy next Saturday.
  83. We have d _______to change the plan.
  84. Would you like to travel a _______?
  85. Have you o _______the famous book? Yes, I have.
  B.根据句意,从方框中选择适当的词语,并以其正确的形式填空(5分)
  difference, special, lose, think about, break
  watch, salt, in many ways, repair, enough
  86. There is something wrong with the machine. It needs _______.
  87. Mrs. Brown looked happy when she found her _______son
  88.-Help yourself to some more Jiaozi. -No, thank you. I have had _______.
  89. They are _______spending the holiday in Shanghai this year.
  90 . The _______cup isn"t mine. It"s hers.
  91. There are some _______between these two problems
  92. My father is good at cooking and he can cook meals _______.
  93. Some people like to eat _______fish because this kind of fish can be kept for a
  long time.
  94. The suit is ______ made for the actor.
  95. While the family _______FIFA World Cup, someone knocked at tile door.
  Ⅱ.根据中文提示,完成下列句子。(缩写算一个词)(5分)
  96. He ____ mooncakes _______the light of the moon.他在月光下品尝月饼。
  97. _______he _______to pass the examination? 他考试肯定及格吗?
  98.The boy _______his father to _______him wonderful present.
  这个男孩期盼他的父亲给他带来奇妙的礼物。
  99. Here is a box _______something important _______it.
  这儿是一个盛有重要东西的盒子。
  100. Do more exercises. It"ll _______you _______.
  多运动,这能保持你身体健康。
  Ⅲ.补全对话(10分)
  Emma: The summer holidays will begin next month. 101 are you going to do?
  Hu Xin: Dad is going to take me to our hometown in Jiangxi. We"re going to 102
  my grandparents there.
  Emma: Oh, they"ll be very l03 to see you again.
  Hu Xin: 104. What are you going to do, Emma?
  Emma: Maybe my parents will 105 Victor and me to a few cities in the south.
  Hu Xin: 106 be very exciting. What 107 are you going to visit?
  Emma: Perhaps Shanghai, Nanjing, Wuxi and Hangzhou.
  Hu Xin: 108! They’re all very interesting places. I"m sure you"ll 109 a wonderful
  time.
  Emma: I hope 110.
  Ⅳ.改错(5分)
  111. Would you like something eat?
  A B C D
  112. Thank you for give me such a nice present.
  A B C D
  113. What would you like to your breakfast?
  A B C D
  114. On one"s way home, the students found a watch.
  A B C D
  115. After a few days rest, they felt a little well.
  A B C D
  116. Please ask the boys don"t draw on the wall.
  A B C D
  117. It took me two hours doing my homework yesterday.
  A B C D
  118. Do you know the woman have a baby in her arms?
  A B C D
  119. Mooncakes, look like the moon, are round.
  A B C D
  120. Our teacher hope us to go to college.
  A B C D
  Ⅴ.书面表达,根据中文提示完成下列短文,所给提示词语应都用上。(10分)
  今年暑假我的表弟将要从上海来北京旅游。这是他第一次来北京。他感到非常激动。他要我当他的向导。我很乐意带他参观游览北京的名胜。我还要带他去品尝北京烤鸭。这是北京的美味佳肴。他打算在这儿待一,两个星期,然后他去西安及其它地方观光。我肯定他会玩的很开心。
  Leave... for, one"s first time to..., feel excited, ask sb. to..., be ready to... show sb. Sth., try, a week or two, for sight-seeing, I"m sure...
  Answer sheet
  Class _______
  Name _______
  参考答案:
  Ⅰ.单项选择(20分)
  21. D 22. B 23. D 24. C 25. C 26. A 27. A 28. B 29 A.
  30.C 31.C 32. D 33.B 34. D 35.C 36. D 37. C 38. D
  39.D 40.C
  Ⅱ.阅读理解(15分)
  (A) 41.B 42. B 43. C (B) 44.A 45. C 46. B 47.D 48. C
  (C) 49. B 50.D 51.D 52. B (D) 53. C 54.C 55.C.
  Ⅲ.完型填空(10分)
  (A) 56. B57. D 58.A 59. C 60. D 61.C 62.B 63. C 64.C
  65. C
  (B) 66. D67. C 68.C 69. D 70. C 71. A 72. B 73.D 74.C 75. B
  Ⅰ.词汇 (10分)
  (A).76.leave 77. recorder 78. objects 79. nearest 80.programmes 81. dragon
  82.camping 83. decided 84. abroad 85. ordered
  (B) 86.repairing \ to be repaired 87. lost 88. enough 89. thinking about 90.broken 91.differences 92 in many ways 93 salty 94 specially 95 are watching
  Ⅱ.完成句子(5分)
  96. enjoys, by 97.Is, sure 98. excepts bring 99.with, in 100.keep, healthy
  Ⅲ.补全对话(5分)
  101. What 102. visit 103. Happy/glad 104. Sure 105. take
  106. That"l1 107. cities 108. Great 109. have 110. so
  Ⅳ.改错 (5分)
  116 D to eat. 117.A giving 118.D for 119. B their 120. D better
  121.B not to 122. C to do 123. B with 124. A. \ 125. B expect
  Ⅴ.书面表达(10分)
  This summer vacation my cousin will leave Shanghai for Beijing for a trip. It is his first time to come to Beijing. So he feels much excided. He asks me to be his tour guide. I am ready to show him the sight of Beijing. I will also take him to try Beijing Roast Duck. It"s delicious food in Beijing. He is going to stay here for a week or two. Then he will go to Xi"an and some other places for sight-seeing. I"m sure that he will have a wonderful time.

猜你喜欢

精品学习资料

扫描二维码注册领取

精选常考文言文考点,专注提升古文修养,更多学习资料尽在101辅导APP