1Months ago we sailed ten thousand miles across this open sea，which ______ the Pacific，and we met no storms.
A.was called B.is called
C.had better called D.has been called
2______ he didn"t help me with my work.Instead，just ______.
A.In a way;in my way
B.On a way;on the way
C.In the way;on the way
D.By the way;on my way
解析：in a way“在某种程度上”;in one"s way“挡道;挡路”均为固定搭配。
3The board are discussing the possible ______ they can take of the present economic situation.
解析：本题考查take advantage of短语的用法。该结构中advantage提至前面充当discuss的宾语，advantage后为定语从句。
4—What a beautiful day!
—Yes，it"s ______ that I"d like to take a walk.
A.such nice weather B.so a nice weather
C.such a nice weather D.so nice weather
5Milu deer，a species with large horns，which used to be ______ in China long ago，is a rare animal nowadays.
6It was generally believed that the show was not as successful as expected，but ______，I think it was a great success.
7—I have been worried about the possible danger of driving on a railway line.
—Do not be afraid;God will ______ us.
A.turn over B.watch over
C.go over D.look over
8Once new difficulties ______ in our new job，we should learn to use our brains to solve them.
A.rise B.cause C.raise D.arise
9The problem facing us is so serious that we have to ______ it first.
A.take interest B.deal with
C.make with D.work on
解析：deal with此处相当于do with，意为“处理”。
10The woman moved about outside the operation room，because her son ______ on.
A.was being operated B.is operated
C.had been operated D.was operated
答案：Would you please watch over my dog while I am on holiday?
答案：We have to make up for the lost time.
答案：He is a person who can deal properly with all situations.
答案：I don"t know why you"re so concerned;it isn"t your problem after all.
答案：From now on，you can work on your own.
Computers are everywhere.Nearly everything we do in the modern world is helped，and even __1__ by computers.Computers are being used more and more __2__ in the world today，for the simple __3__ that they are far more efficient than human beings.They have much better memories and can __4__ huge amount of information.In fact，computers can do many of the things we do，but faster and better.They can pay wages，__5__ seats on planes，control machines in factories，__6__ tomorrow"s weather，and even play chess，write poetry or compose music.__7__，computers have got into every aspect of our life and work.
In modern banking，we __8__ wide use of computers.When people call in at the bank to find out the __9__ of their account，the clerk __10__ shows them a big book with handwritten entries.__11__ he goes and gets a printout from the computer which records all the details of cash or __12__ paid into or drawn out of customers" accounts.If you have a __13__ card from a bank，you can __14__ money directly from a computer controlled by the bank computer without going to the bank.
Computers are used a lot in __15__ nowadays.They can make patients" appointments and keep patients" __16__.Just dial the computer and you can get information on a patient.Computers do not suffer from __17__ of sleep，so they do not miss important points，and because they never __18__ anything they"ve been told，they are often better at working out what is wrong with a patient.Some people even think we should all have __19__ computer checks on our health and then we would be able to cure most diseases in the early __20__.
4A.store B.introduce C.uncover D.conceal
6A.look out B.hold out
C.make out D.work out
7A.In case B.In common
C.In short D.In all
解析：in case “以防万一”;in common “共有;共用”;in short“简而言之”;in all“总共;总计”。
解析：make use of“利用;使用”，为固定短语。
10A.no more B.no better
C.no longer D.no matter
12A items B.books
解析：lack of sleep“睡眠不足”。decline“下降;减少”;starvation“饥饿”;drain“消耗”。
20A.stages B.levels C.aspects D.days
More Americans are Googling themselves—and many are checking out their friends，coworkers and romantic interests，too.
In a report Sunday，the Pew Internet and American Life Project said 47 percent of U.S.adult Internet users have looked for information about themselves through Google or another search engine.
That is more than twice the 22 percent of users who did in 2002，but Pew senior research specialist Mary Madden was surprised the growth wasn"t higher.
“Yes it"s doubled，but many Internet users have never done this simple act of plugging their name with search engines，” she said.
Americans under 50 and those with more education and income were more likely to selfGoogle because their jobs demand a certain online persona.
Meanwhile，Pew found that 53 percent of adult Internet users admit to looking up information about someone else，not including celebrities(名人).
Often，it"s to find someone they have lost touch with.But looking up information about friends，relatives，colleagues and neighbors also was common.
Although men and women equally searched for online information about themselves，women were slightly more likely to look up information about someone they are dating.
In many cases，the search is done to find someone"s contact information.But a third of those who have conducted searches on others have looked for public records，such as bankruptcies(破产)and divorce(离婚)proceedings.A similar number have searched for someone else"s photo.
Few Internet users say they Google themselves regularly—about threequarters of selfsearchers say they have done so only once or twice.And most who have done so consider what they find accurate.
Pew also found that teens were more likely than adults to restrict (限制)who can see their information at an online hangout(常去之处)like Facebook or News Corp."s MySpace.
1The number of American adult Internet users ______ Mary Madden.
解析：推理判断题，可用逻辑推断法来解。由原文第三节“but Pew senior research specialist Mary Madden was surprised the growth wasn"t higher.”可以推出玛丽•麦登对美国成年互联网用户通过Google或其他搜查引擎查找过有关自己信息的人的数目感到失望。
2What does “they” refer to in the seventh paragraph?
D.53 percent adult Internet users
3How many people have checked others" photos?
C.Onethird. D.A half.
4What is the best title of the passage?
A.Learn to Google Yourself.
B.Googling Oneself Is Popular.
C.A New Performance Online.
D.Don"t Google Yourself Online
解析：标题判断题，可用概括归纳法来解。认真阅读分析原文不难发现，本文主要介绍人们喜欢在网上搜索自己的信息，因此以Googling Oneself Is Popular.为题准确贴切。