高一期末考试1v1

高一

101教育热线电话
400-6869-101
微信
当前位置: 首页 > 高一> 高一英语> 高一英语知识点

高一英语复习资料:高一英语Conflict测试题及答案

来源:101教育网整理 2014-11-14 字体大小: 分享到:

  【英语】北师大版 达标测试(Unit 23 Conflict)自主广场

  我夯基我达标

  Ⅰ. 单词拼写

  1.They are in p______ of a big garden.

  答案:possession

  2.The TV show was interrupted by too many c______.

  答案:commercials

  3.They are still in their a______, which is between 13 and 15.

  答案:adolescence

  4.We saw s______ of ancient Roman gods in the center.

  答案:sculptures

  5.The P______ were among the seven wonders of the world.

  答案:Pyramids

  Ⅱ. 单项填空

  1.A student who can often ______questions is of great bravery and courage.

  A. put offB. put forward

  C. put onD. put away

  解析:put forward “提出”。

  答案:B

  2.This kind of English story-books ______ those who want to develop a gift for foreign language.

  A. is intended forB. is intended to be

  C. intend forD. is intended to

  解析:be intended for sb. “是为某人准备的”。

  答案:A

  3.It is a general idea that all who ______ the most are not always the healthiest.

  A. exposeB. keep off

  C. possessD. stand up for

  解析:expose “暴露”, keep off “减少”, possess “拥有”, stand up for “保护”。

  答案:C

  4.I have some ______ with English, but I do not know it well.

  A. liberationB. expense

  C. securityD. acquaintance

  解析:句意为“我稍懂些英语, 但并不精通”。acquaintance “熟悉, 认识”, liberation “解放”, expense “花费”, security “安全”。

  答案:D

  5.It is a good method ______ what you have written on your notebook.

  A. to classifyB. to sponsor

  C. to appointD. to betray

  解析:句意为“把你记在笔记上的东西分类是一个好方法”。classify “分类”, sponsor “赞助”, appoint “约定”, betray “出卖”。

  答案:A

  Ⅲ. 单句改错

  1.We usually work only five hours a day, so we will have plenty of spare time visiting the area and have fun.

  ________________________________



  答案:visiting→to visit

  2.When the manager retired, he handed in the power to a young man.

  ________________________________

  答案:in →over

  3.The snowstorm brought a great loss to the sheep raisers.

  ________________________________

  答案:to→on

  4.The Red Army soldiers took the city of Guizhou in surprise.

  ________________________________

  答案:in →by

  5.Father did not keep his words to buy a computer, which made me very angry.

  ________________________________

  答案:words→word

  Ⅳ. 汉译英

  1.王老师正在与学生们详细讨论一道数学题。

  ________________________________

  答案:Mr. Wang is talking a maths question over with the students.

  2.不论困难多大, 他决不会屈服。

  ________________________________

  答案:No matter how much the difficulty is, he will never give in.

  3.当他谈到谁的口语好时, 他指的是李倩倩。

  ________________________________

  答案:When he remarks who speaks English well, he refers to Li Qianqian.

  4.你记住的东西越多, 你的记忆力越强。

  ________________________________

  答案:The more you remember, the more you strengthen your memory.

  5.给孩子们太多的零用钱是没有好处的。

  ________________________________

  答案:It is no good giving the children too much allowance.

  新新题型

  Ⅰ. 阅读表达

  Want your kids to sleep better at night? Turn off the TV. That’s the conclusion of a new study from Finland showing that having a television on in the house, even if the kids aren’t actively watching it, can be enough to disturb their sleep.

  All of the families in the study watched a pretty fair amount of TV, with at least one television in the house switched on for an average of 4. 2 hours per day. The child actively watched 1. 4 of those hours and was passively exposed to at least another 1. 4 hours. In 21% of the homes, the kids had a TV of their own in the bedroom.

  It is true that watching TV for too much time does the kids’ sleep patterns no favors. In general, the greater number of hours of passive or active viewing, the more problems young children had falling asleep, staying asleep, waking up in the morning and avoiding tiredness during the day.

  Watching TV alone or at bedtime ____________ sleep, especially adult shows, such as police series, movies or current affairs programs. Active exposure to children’s TV, as long as the total hours of viewing were kept under control, did not appear to be a problem.



  1.What is the best title of the passage?(Please answer within 10 words. )

  ________________________________

  2.Which sentence in the passage can be replaced by the following one?

  There seems to be no harm if you can control the time of the children’s watching TV actively.

  ________________________________

  3.Please fill in the blank in the fourth paragraph with proper words or phrases to complete the sentence. (Please answer within 10 words. )

  ________________________________

  4.Can children have enough sleep at present? And why?(Please answer within 30 words. )

  ________________________________

  5.Translate the underlined sentence in the third paragraph into Chinese.

  ________________________________

  答案:

  1.More TV means less sleep.

  2.Active exposure to children’s TV, as long as the total hours of viewing were kept under control, did not appear to be a problem.

  3.had ad effect on

  4.No, they can’t. Because all of the families watched TV, with at least one television in the house switched on for an average of 4.2 hours per day.

  5.通常而言, 无论主动或被动看电视的时间越长, 儿童在入睡、睡眠、早上起床和避免白天的疲劳方面就越成问题。

  Ⅱ. 语法填空

  One in every five young people has  1 sleep problem.  2 (get)enough sleep has become as important 3 eating vegetables and exercising regularly. It’s very important for your body.

  Most young people only get seven hours of sleep each night,  4  they actually need nine hours. And making up for lost sleep during the week by sleeping in on weekends doesn’t really work.  5 fact, sleeping late on weekends may actually do you more harm  6 good, if you have sleep problems.

  What happens if you don’t get enough sleep? If your sleep problem 7 (continue) for a few nights, you could suffer serious problems. Lack 8 sleep can affect learning and memory.  9 (bad), if your sleep difficulties last a long time, that could lead to anxiety or depression (抑郁).  10 , you’ve got to have some healthy sleep habits.

  1.___________

  2. ___________

  3. ___________

  4. ___________

  5. ___________

  6. ___________

  7. ___________

  8. ___________

  9. ___________

  10. ___________

  答案:1.a 2. Getting 3. as 4. when 5. In 6. than 7. continues 8. of 9. Worse 10. Therefore

  Ⅲ. 信息匹配

  A.



  Eight nurses are needed by Xianghe Hospital.

  Age:18-24

  Salary:1800 yuan

  Tele:7727381

  B.

  Two cooks are needed immediately.

  They must have cooking experience. They have worked for more than 2 years.

  Age:24-30 years old

  Pay:6000 yuan a month

  Tele:7666619

  C.

  A full-time guide is wanted.

  Age:20-26 years old

  Condition:With guiding experience, English, Japanese or German.

  Salary:5000 yuan a month

  Tele:7768358

  D.

  Drivers are wanted by our company.

  Age:30-40 with more than ten years’ driving experience

  Salary:6000-8000 yuan a month for long run.

  Tele:666668

  E.

  An English secretary is wanted in our company.

  Salary:3800 yuan

  Tele:6688393

  F.

  An English teacher is wanted in a countryside school.

  Age:20-28

  Salary:30000 yuan a year

  Tele:7767382

  ________1.Li Yanqiong:My name is Li Yanqiong, a girl of twenty-two. I like to be an overseas tour guide someday. I graduated from Beijing normal university with a major in English language and literature. I took an evening course at the tourism school of Beijing after graduation and I have gotten a qualification certificate. I once guided foreign tourists around Beijing when I was in university.

  ________2.Li Ling:I am a girl college student of 22 years old. My name is Li Ling. I am studying in the language department. I can speak, read and write English very well. As a second foreign language, I can read and speak a little French. I have some work experience as a typist in my spare time at school, and as a tourist guide during summer holidays. The bosses I worked for were all satisfied with my work.

  ________3.Zhao Guolin:My name is Zhao Guolin, twenty-three years old. I have been teaching English for 3 years since I graduated from the English Department of Hubei University. I can speak and write English very well. I think I will be interested in teaching countryside children English.

  ________4.Wang Lin:I was born in 1986 and I am in good health. I graduated from the Medical College. I can do the nursing work well.

  ________5.Lang Ligui:He is 26 years old. He has been trained for cooking in Beijing from 2002-. He has a cook license. He worked as a cook from to . Now he is looking for a better job as a cook.

  答案:1.C

  2.E

  3.F

  4.A

  5.B

上一篇:高一英语复习资料:高一英语Nelson Mandela测试题及答案

下一篇:高一英语复习资料:高一英语下册同步测试题及答案

高一期末考前辅导
标签: 数学 英语 语法 (责任编辑:101教育小编)

免费领取体验课

姓名
手机号
年级
*图形验证码
获取验证码
免费预约
高一暑期狂补习