高一期末考试1v1

高一

101教育热线电话
400-6869-101
微信
当前位置: 首页 > 高一> 高一英语> 高一英语知识点

高一英语知识点:必修一Unit4单元测试题及答案

来源:101教育网整理 2014-11-14 字体大小: 分享到:

  Unit 4 Earthquakes

  单元测评

  Part 1 Listening

  (第一部分 听力)

  Ⅰ.Listening(听力)

  听力一

  第一节

  听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

  1.When did the plane take off?

  A.12:05. B.11:55. C.11:40.

  答案:C

  2.What is the probable relationship between the two speakers?

  A.Boss and secretary. B.Teacher and student. C.Customer and waitress.

  答案:A

  3.What is the woman doing?

  A.Feeling sorry for not knowing the way.

  B.Offering help.

  C.Asking for further information.

  答案:A

  4.What’s wrong with the man?

  A.He’s got a headache.

  B.He’s got a running nose.

  C.He’s getting tired.

  答案:A

  5.What does the woman mean?

  A.The winter has just begun.

  B.Once it starts,it’ll snow a lot.

  C.It has been snowing for some time.

  答案:C

  第二节

  听下面2段对话。每段对话后有几个小题,从题中所给的A、B、C个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话读两遍。

  听第6段材料,回答第6—8题。

  6.How many times has the boy been to the Summer Palace?

  A.Twice. B.Once. C.Not given.

  答案:A

  7.How long has the girl been in Beijing?

  A.Two weeks. B.Two years. C.Two months.

  答案:B

  8.Where will they start?

  A.The Summer Palace. B.The History Museum. C.The Palace Museum.

  答案:C

  听第7段材料,回答第9—10题。

  9.Why does the woman ask the man to stop playing the guitar there?

  A.Because she doesn’t like the music.

  B.Because she doesn’t like the man.

  C.Because she cannot concentrate on her writing.

  答案:C

  10.Why does the man play the guitar there?

  A.He just wants to enjoy himself.

  B.He wants to please the woman.

  C.He likes the music.

  答案:B

  听力原文

  (Text 1)

  M:The plane for Chicago left 15 minutes ago.

  W:That’s right.Now it’s already five to twelve.

  (Text 2)

  M:Make thirty copies for me and twenty copies for Mr Brown.

  W:Certainly,sir.As soon as I make the final corrections.

  (Text 3)

  M:Can you tell me how to get from here to the railway station?

  W:I’d love to help you,but I’m a stranger here myself.

  (Text 4)

  M:I’m not feeling well and I’ve got a headache.

  W:It’s nothing serious,but you’d better stay in bed for a day.

  (Text 5)

  M:I think it’s starting to snow.

  W:Starting to snow?The ground is already covered.

  (Text 6)

  W:Have you ever been to the Summer Palace?

  M:Yes.I’ve been there twice.

  W:I have studied in Beijing for two years,but I have never been there.Would you like to show me around Beijing?

  M:My pleasure.Where shall we start?

  W:From the Palace Museum,OK?

  M:OK.

  (Text 7)

  W:Would you mind playing the guitar somewhere else?

  M:Why?I thought you liked this music.

  W:Yes.But not when I am writing an article.

  M:Oh,I’m sorry.



  听力二

  第一节

  听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

  1.Where are the two speakers?

  A.In a plane. B.At the airport. C.At the railway station.

  答案:B

  2.How many chairs are needed all together?

  A.13. B.14. C.15.

  答案:B

  3.What’s the time?

  A.5:40. B.5:45. C.5:50.

  答案:A

  4.Why did the man apologize?

  A.He had lost the dictionary.

  B.He had forgotten to bring the dictionary.

  C.He didn’t tell Mr Smith to bring the dictionary.

  答案:C

  5.What does the man mean?

  A.He doesn’t like Japanese food.

  B.He doesn’t want to eat out.

  C.He will pay for the meal.

  答案:C

  第二节

  听下面2段对话。每段对话后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话读两遍。

  听第6段材料,回答第6—7题。

  6.What is the woman doing?

  A.Going for a walk. B.Looking for the man. C.Writing a letter.

  答案:C

  7.Where will the woman meet the man?

  A.At the tea-house in the park. B.Beside the lake. C.Beside the park.

  答案:A

  听第7段材料,回答第8—10题。

  8.What’s the relationship between the two speakers?

  A.Husband and wife.

  B.A banker and his baby-sitter.

  C.A manager and a clerk.

  答案:C

  9.What did the man think of the show?

  A.Very good. B.Rather dull. C.Just so-so.

  答案:A

  10.How many children does the woman have?

  A.1. B.2. C.3.

  答案:C

  听力原文

  (Text 1)

  W:Flight 331 is being announced.I’d better get going. Goodbye.

  M:Goodbye.Happy landing.

  (Text 2)

  M:There are only 13 chairs for 14 of us.

  W:Why not find another,then?

  (Text 3)

  W:What time is it?

  M:My watch says 5:45,but it’s 5 minutes ahead.

  (Text 4)

  W:Did you tell Mr Smith to bring the dictionary he promised me?

  M:The dictionary? Oh,I am sorry.

  (Text 5)

  W:I hear there is a good Japanese restaurant nearby. Would you like to go there for lunch?

  M:Yes,but it is my treat this time.

  (Text 6)

  W:What did you say?



  M:I said that it’s a lovely day.Why don’t we go for a walk?

  W:Can you wait a few minutes?I have to finish this letter.

  M:Don’t take too long.It would be a shame not to go out in such lovely weather.

  W:I won’t be long.No more than ten minutes.Why don’t you go ahead and I’ll meet you in the Lakeside Park.

  M:I believe I will.Look for me at the tea-house in the park.

  (Text 7)

  W:George,did you see the show last night?

  M:Yes,I did.It was quite good.

  W:But I was told it was rather boring.

  M:You haven’t seen it,have you?

  W:No,not yet.

  M:The show will last for about a week.I hope you won’t miss it.

  W:I’d like to see it,but I simply can’t find any time.You see,a big house to clean,the dirty clothes to wash,two kids to send to the night school and a crying baby to look after.

  M:I’m sorry for that,Mary.Well,now let’s get down to the work.Could you fill in this form for me right now?

  W:Yes,sir.

  Part 2 Elementary exercises for language using

  (第二部分 基础知识运用)

  Ⅱ.Multiple choice(单项选择)

  1.It was a great party,thank you.But Jill,why______you______more friends to come?

  A.haven’t;invited B.don’t;invite C.didn’t;invite D.won’t;invite

  答案:C 根据句意可知说话人谈论的是过去的事情。

  2.—Do you want tea or coffee?

  —________.I really don’t mind.

  A.Both B.None C.Neither D.Either

  答案:D 此题考查几个不定代词的辨析。both只用于两者,意为“两个都”;none用于三者或三者以上,意为“都不”;neither意为“两者都不”;either只能表示“(两者中)任何一个”。根据题意,应该用D项。

  3.—Why isn’t the recorder ready yet?

  —I’m sorry.It ________ in the shop.

  A.is being repaired B.is repaired

  C.has been repaired D.hasn’t repaired

  答案:A 根据语意,应该用现在进行时态的被动语态,表示机器正在修理,还没有修好。

  4.Little ________ about his own safety,though he was in great danger himself.

  A.does he care B.did he care C.he cares D.he cared

  答案:B little是否定词,以否定词开头的句子要用倒装语序。根据 “though he was in great danger himself”可知要用一般过去时,所以选did he care。

  5. ________ in work,he forgot to have dinner with his newly-married wife.

  A.Burying B.Buried C.To bury D.Bury

  答案:B 此题考查非谓语动词的形式。be buried in 在这里表示抽象意义,意思是“专心于”,为固定搭配,所以要用过去分词,表示原因。

  6.________ of the land in that district ________ covered with trees and grass.

  A.Two fifth;is B.Two fifth;are

  C.Two fifths;is D.Two fifths;are

  答案:C 表达分数时,分子用基数词,分母用序数词。若分子大于1,则分母要用复数,分数作主语时,若指代可数名词复数,则谓语动词用复数;若指代不可数名词,则谓语动词用单数。此处指land,为不可数名词,所以谓语动词用is。

  7.Is this museum ________ they visited last month?

  A.the one B.where C.that D.what

  答案:A 首先要弄清句子结构。为了更好地理解,可以先把该句变成陈述语序:This museum is they visited last month.你会发现,句子中少了表语成分,所以应选the one。后面的“they visited last month”是定语从句,修饰the one,其中的关系代词已被省略。

  8.I shall never forget those years ________ I lived in the country with the farmers, ________has a great effect on my life.

  A.that;which B.when;which C.which;that D.when;who

  答案:B 这是一个含有两个定语从句的句子。第一个定语从句的先行词是those years,表示时间,要用关系副词when;第二个句子是非限制性定语从句,要用关系代词which,代指 “I shall never forget those years when I lived in the country with the farmers”,在定语从句中作主语。



  9.The mother didn’t know ________ to blame(责备)for the broken glass as it happened while she was out.

  A.who B.when C.how D.what

  答案:A know 后接“疑问词+to do”作宾语。blame 是及物动词,who表示人,作blame的宾语。

  10. ________it with me and I’ll see what I can do.

  A.When left B.Leaving C.If you leave D.Leave

  答案:D 本题考查句子结构。题干中的and连接两个并列分句,第一个分句是祈使句,故选D。

  11.Is this the school ________ we visited last time?

  A.that B.the one C.the one which D.where

  答案:A 此处考查定语从句的用法。学生必须分析清楚Is this the school是主句,the school是先行词,定语从句的谓语动词visited缺少宾语,因此应该选A。

  12.As I was getting better day by day,my friends ________ me to get up and have a short walk every day.

  A.suggested B.hoped C.considered D.advised

  答案:D 四个选项中,只有advise可以用于“advise sb.to do sth.”句型中,A、B两项均无此用法。C项可用于“consider sb./sth.to be”结构中。所以选D。

  13.The way he thought of ________ the problem failed in the end.

  A.to work out B.working out C.work out D.being worked out

  答案:A 该句的主要意思是“The way failed in the end”。“he thought of”是定语从句,修饰the way,所以不应选working out,而应用动词不定式to work out作定语,修饰the way。

  14.—Do you have ________ at home now,Annie?

  —No,I still have to get a pound of meat and some vegetables.

  A.anything B.somethingg C.everything D.nothing

  答案:C 根据下文的回答,正确答案应是everything,意思是“你家里东西都齐全了吗?”

  15.The advanced worker was the person ________.

  A.for him the prize was given B.whom the prize was given for him

  C.whose honor the prize was given D.in whose honor the prize was given

  答案:D in one’s honor指“为了庆祝或纪念……”。若把此句改写成以下两个分句就会看得很清楚:The advanced worker was given the prize.The prize was in his honor.因此,选项D是一个限制性的定语从句。

  Ⅲ.Cloze(完形填空)

  Old Sally was a very strange woman.She seldom,not to say 1 ,went out of her house.A servant took care of her,but her 2 companions were two cats.For years she had refused to see 3 of her relations as she felt 4 they were interested in was her money.

  She was 5 .After her death,the few relations she had 6 at the house to hear Sally’s lawyer read her 7 .They were all sure that Sally had left a great fortune.They each demanded a 8 .This led to heated arguments. 9 they quarreled about the house.Sally’s nephew insisted that it 10 to him as he was one of 11 people who used to visit his old aunt before she 12 off relations with others.

  Sally’s cousin was 13 this.So there was an 14 sense in the living-room,then they waited for the 15 to come.When the lawyer 16 ,the nephew said jokingly that his aunt had probably left a lot of 17 .The lawyer didn’t 18 smile at this.He asked them all to sit down,and began to read Sally’s will in a 19 voice.Sally had indeed been very rich,but she had left the whole of her fortune to her two 20 .

  1.A.never B.ever C.even D.hardly

  答案:A 句子主干为she seldom went out of her house,not to say never在句中作插入语,意思是“并不是说从来没有”。

  2.A.true B.indeed C.real D.only

  答案:C A选项true表消息之类的真实性;C选项real 表“质地的真实性”,所以此处表真正的伴侣。

  3.A.no one B.any C.none D.some

  答案:B 拒绝会见任何亲戚朋友。进一步形容其strange。

  4.A.how B.that C.which D.all

  答案:D all作定语从句的先行词。亲戚们对她最感兴趣的地方是她的钱。

  5.A.wrong B.doubtful(怀疑的) C.right D.exact

  答案:C 根据下文看她是正确的。

  6.A.collected B.reached C.got D.gathered

  答案:D 聚集在她的家里。

  7.A.hope B.idea C.will D.wish

  答案:C 他们聚在她家听律师读will(遗嘱)。

  8.A.share B.half C.lot D.piece

  答案:A 他们都想来分得“一份”财产。

  9.A.Specially B.Probably C.Possibly D.Especially

  答案:D 特别是对房子感兴趣。

  10.A.was belonged B.go C.give D.was given

  答案:D 表被动,主语是动作承受者。

  11.A.many B.lots of C.few D.the few

  答案:D 形容别人很少来看她。

  12.A.broke B.got C.gave D.kept

  答案:A break off the relation意为“中断与……的关系”。

  13.A.for B.against C.on D.at

  答案:B be against指“反对”。

  14.A.interesting B.ordinary C.exciting D.angry

  答案:D 意见导致双方气愤,所以屋里充满了火药味。

  15.A.servant B.neighbor C.nephew D.lawyer

  答案:D 宣读遗嘱的人肯定是律师。

  16.A.returned B.arrived C.reached D.got



  答案:B reach与get都一般要接宾语,arrive可用作不及物动词表示“来到”。

  17.A.debts B.houses C.fortune D.money

  答案:A jokingly是解题的提示,因为她很有钱,但他却说她可能留下一大笔债务。

  18.A.ever B.yet C.even D.hardly

  答案:C 连笑也没有笑。说明心中有数。

  19.A.low B.good C.usual D.serious

  答案:D 读遗嘱的场合应是“严肃的”。

  20.A.neighbors B.relations C.cats D.servants

  答案:C 前面提到她真正的伴侣是两只猫,所以与two有关,而且体现老太太怪异的地方是把财产留给了她的猫。

  Ⅳ.Reading comprehension(阅读理解)

  A

  Sad stories are not very nice to read about,but if we think and talk about them,we may be able to prevent more accidents.

  How can fire or hot things be a danger in the house?Matches,of course,are always dangerous in the hands of young children.A little fire on waste land can easily get out of control.A wind comes,sparks(火花)are blown on to the roof of a house,and the whole building may be burnt to the ground before you can even call the fire brigade.Kerosene(煤油)lamps,too,can be very dangerous.Quite recently there was a bad accident in a village house.The mosquito-net(蚊帐)over a baby’s bed was blown against a lamp and caught fire.The bed-clothes and even the clothes of the baby were burnt before the fire was discovered.

  Long grass rubbish round a house can also lead to a big fire,as most people know.However,not everybody is careful with such things as paper bags and toys;these burn up in a flash if you hold them near a fire.

  Young children often reach up to a table to take a bottle down by its handle.If the bottle or pot is full of boiling water,you can guess what will happen.Similarly,when a baby’s bath is prepared,cold water should be put in first.If any hot water has to be used,this should be put into the bath after the cold water and not before it.

  Many fireworks(烟花)can lead to blindness or other injuries,especially those which are pushed into bamboo sticks.Wooden spears or swords should be used only by children with sense enough not to injure other people.

  Very young children often have to be watched carefully.They put everything they find into their mouths to see whether it can be eaten,or sucked!Medicines have to be put out of their reach.A pill which might be harmless for an adult can sometimes kill a baby.Older children have to be careful when drinking from a bottle.Some of them walk about as they drink.Tip up the bottle to get the last drop out,then fall over something on the ground.If they are unlucky,they fall in such a way that the broken glass makes a horrible wound in the face or neck.

  This is not a complete list of the dangers in and near a house,but it is enough to remind you to be careful.

  1.What is the best explanation(解释)of “A little fire on waste land can easily get out of control”?

  A.Careless smokers can start a sudden fire.

  B.No fire brigades will come soon.

  C.Dry grass on waste land catches fire easily.

  D.Children like to play with fire on waste land.

  答案:C 从文章第二段中“A wind comes,sparks(火花)are blown on to the roof of a house,and the whole building may be burnt to the ground before you can even call the fire brigade.”可以得出答案。

  2.Which of the following is TRUE?

  A.Only a few people know that long grass and rubbish round a house can lead to a big fire.

  B.Nearly everybody knows paper bags and toys easily burn up near a flame.

  C.Most people are more careful with paper bags and toys than with long grass and rubbish.

  D.Some people may not be very careful about the dangers of paper bags and toys.

  答案:D 第三段中的关键句“However,not everybody is careful with such things as paper bags and toys”可以告诉我们D项为正确答案。

  3.According to the writer,children___________.

  A.are not supposed to use wooden spears or swords

  B.mustn’t be allowed to use wooden spears or swords

  C.can use wooden spears or swords on condition that they will not injure other people

  D.should keep themselves from playing with wooden spears or swords

  答案:C 由第五段中最后一句“Wooden spears or swords should be used only by children with sense enough not to injure other people.”可知答案为C项。

  B

  This is a time of year when we think about giving and receiving presents.Can you find a little extra to give?On this page we suggest a few organizations you might like to help.

  Littleton Children’s Home

  We DON’t want your money,but children’s toys,books and clothes.IN GOOD CONDITION would be welcome.

  Also we are looking for friendly families who would take our children into their homes for a few hours or days as guests.You have so much—will you share it?



  Phone Sister Thomas on 55671

  Children’s Hospice

  We look after a small number of very sick children.This important work needs skill and love.We cannot continue without gifts or money to pay for nursing staff.We also need storybooks and toys suitable for quiet games.

  Please contact The Secretary,Little Children’s Hospice,Newby Road.

  Street Food

  In the winter,it’s no fun being homeless.It’s even worse if you’re hungry.We give hot food to at least fifty people every night.It’s hard work,but necessary.Can you come and help?If not,can you find a little money?We used a very old kitchen,and we need some new saucepans.Money for new ones would be most welcome indeed.

  Contact Street Food,C10 Mare’s House,Elming Way.Littleton Phone 27713

  Littleton Youth Club

  Have you got an unwanted chair?A record player?A pot of paint?

  Because we can use them!

  We want to get to work on our meeting room!

  Please phone 66231 and we’ll be happy to collect anything you can give us.

  Thank you.

  The Night Shelter

  We offer a warm bed for the night to anyone who has nowhere to go.We rent the former Commercial Hotel on Green Street.Although it is not expensive,we never seem to have quite enough money.Can you let us have a few pounds?Any amount,however small,will be such a help.

  Send it to us at 15,Green St,Littleton.Please make check payable to night shelter.

  4.Reading the passage,you might like to help these organizations which work for _________.

  A.homeless and sick children

  B.less fortunate members of our society

  C.hungry people who have no beds to sleep in

  D.friendly members of our society to help others

  答案:B 读完全文后可知这些机构是帮助那些无家可归或生病的孩子,或没有地方睡觉的饥饿的人。A和C项不全面,而D项与文章内容不符。

  5.If you like children and you could offer a happy family to a homeless child,you may go to ___________.

  A.Street Food B.Night Shelter

  C.Children’s Home D.Children’s Hospice

  答案:C 从第一个大标题Littleton Children’s Home中“Also we are looking for friendly families who would take our children into their homes for a few hours or days as guests.”可知C项是正确的。

  6.We can infer that__________.

  A.there are too many social problems in this country

  B.people are very poor during the time for giving

  C.warmhearted people like to give away money

  D.this passage is taken from a local newspaper

  答案:D 推断理解题。读完全文可以判断出这是一则报纸上的公益广告。

  7.If your child has grown up,you may take the child’s things to __________.

  A.Children’s Home and Children’s Hospice B.Youth Club and Children’s Home

  C.Children’s Hospice and Night Shelter D.Youth Club and Night Shelter

  答案:A 从Littleton Children’s Home一节中的“We DON’t want your money,but children’s toys,books and clothes.IN GOOD CONDITION would be welcome.”和Children’s Hospice一节中的“We also need storybooks and toys suitable for quiet games.”可知。

  C

  The Great Hanshin-Awaji(阪神)Earthquake at 5:46 a.m.on January 17,1995,Kobe(神户)and its surrounding areas suffered a killer earthquake.Only two other events in this century,the Great Kanto Earthquake of 1923 and World War Ⅱcaused more deaths in Japan than this earthquake.The epicenter(震源)was at the northern tip of Awaji Island.The quake registered(记录)7.2 on the Richter(里氏震级).The greatest amount of damage was seen in the Japanese port city of Kobe,and at final count 6348 people had lost their lives.

  The people of the area were quite unprepared for such a big earthquake.Experts had said that most modern buildings would be quite safe even from an earthquake as strong as the Great Kanto Earthquake.This was clearly not true.Television cameras showed the many buildings that had fallen over on its side looking as if it had been pushed over by a giant(巨人).

  Thousands of people were homeless.However,some of the finest human qualities were seen in the time of crises (moment of great danger).People formed long lines for water and other supplies.They shared what they had with one another.People from young to old stopped to talk to each other and give a few encouraging words.The people living in the area knew that their old life had been destroyed.They believe they can rebuild their life,and a better one.

  8.Only two other events caused more deaths in Japan.They are _________.

  A.the Great HanshinAwaji Earthquake and the Second World War

  B.the Great Kanto Earthquake of 1923 and World War Ⅱ

  C.the Great Kanto Earthquake of 1923 and the Great Hanshin-Awaji Earthquake of 1995

  D.the First World War and the Second World War

  答案:B 细节理解题。第一段第二句话表述得十分明确。

  9.Which of the following is TRUE?

  A.The HanshinAwaji Earthquake was the greatest in the world history.

  B.The earthquake broke out in summer.

  C.The center of the earthquake was in the northern end of the port city.

  D.More than six thousand people lost their lives in the earthquake.

  答案:D 细节理解题。参见第一段最后一句话。

  10.The passage seems to suggest that _________.

  A.a giant was able to start an earthquake

  B.modern buildings were strong enough to be safe from any earthquake

  C.less people would have died if they had been prepared for it

  D.experts always tell lies

  答案:C 推断理解题。第二段中提到“The people of the area were quite unprepared for such a big earthquake,”因此作者暗示,如果早有准备,伤亡可能会小些。

  Ⅴ.Correcting(改错)

  I saw the worst storm in years on last Friday. 1.__________

  It came down suddenly but lasted for more than three 2.__________

  hour.After lunch,I went into my room to 3.__________

  have rest.The air was hot and everything 4.__________

  that was quiet.Then strong wind started blowing 5.__________

  into my room.Pieces of paper on my desk flew 6.__________

  highly into the air and some blew out of the 7.__________

  window.As I ran out catch them,big drops of 8.__________

  rain began to fall.After a while I hear a big 9.__________

  tree falling down and break the top of the back room. 10.__________

  答案:1.去掉on 2.but→and 3.hour→hours 4.在have和rest之间加a 5.去掉that 6.√ 7.highly→high 8.catch前加to 9.hear→heard 10.break→breaking

  Ⅵ.Writing (写作)

  请用英语写一则新闻报道,以便在某英文报上发表,词数100左右。内容如下:

  2004年7月30日凌晨,滨海市闹市区的一座办公楼失火。消防队员立即赶到,但由于风势很大,大火持续了两个多小时,到4:20才被扑灭。这座三层楼房被烧毁,附近的邮局和剧场也遭损坏。两名妇女死亡,多人受伤。到目前为止,火灾原因不明。

  ____________________________________________________________________________

  答案:

  On the early morning of July 30,2004,a big fire broke out in an office building in a busy street in Binhai City.The firemen came immediately and fought against the fire.But the wind was blowing hard and the fire was spreading quickly.The fire lasted more than two hours before it was put out at 4:20.The three-storied building was destroyed.The nearby post office and theatre were damaged,too.Two women were killed in the fire and many got injured.Up to now the cause of the fire is still unknown

上一篇:高一英语复习资料:阅读理解测试题及参考答案

下一篇:高一英语知识点:山东省下册期末书面表达复习检测试题

高一期末考前辅导
标签: 地理 英语 句型 听力 不定式 (责任编辑:101教育小编)

免费领取体验课

姓名
手机号
年级
*图形验证码
获取验证码
免费预约
高一暑期狂补习