初中试题
当前位置: 首页 > 初二> 初二英语> 初二英语知识点

初二英语完形填空

来源:101教育网整理 2015-01-27 字体大小: 分享到:

  在各种英语考试中,完形填空都是重中之重,也是考试必考版块,小编整理了关于初二英语完形填空,赶紧来一起练习吧~

  初二英语完形填空 (一)

  Jack lost(丢失)his Job last week. It was difficult for him to find another

  1 . 2 told him that it was possible to get a new one in a town two hundred kilometers 3 .He decided to get there 4 .So he went to the railway station and got 5 a train. He was the only one in the car(车厢). The train started. Suddenly a man came in 6 a gun and said to him,"Your money 7 your life!"Jack sat there without 8 up.

  "I 9 any money,"Jack answered.

  "Then why are you so afraid of me?"the man asked angrily.

  "Because I 10 you were the conductor, and I didn’t buy a ticket,"answered Jack.

  1、A.work B.jobs C.ones D.one

  2、A.Nobody B.Somebody C.Anybody D.No one

  3、A.from B.farther C.away D.off

  4、A.by bike B.on foot C.by train D.by bus

  5、A.off B.on C.up D.to

  6、A.with B.has C.have D.there was

  7、A.but B.and C.so D.or

  8、A.stands B.standing C.stood D.stand

  9、A.don’t have B.have no C.didn’t have D.had

  10、A.know B.didn’t know C.think D.thought

  答案:

  1.D 2.B 3.C 4.C 5.B 6.A 7.D 8.B 9.A 10.A

  初二英语完形填空 (二)

  Nearly everybody enjoys chicken, and the most famous name in chicken is Kentucky Fried Chicken. Mr Sanders, the man who started this ___1___ was not always very rich. At one time, he ___2___ a small gas station next to a highway (公路). Many truck drivers ___3___ there to get gas and take a rest. Mr Sanders realized they were often ___4___, so he began serving sandwiches and coffee. ___5___ the sandwiches he made tasted good, and didn’t ___6___ too much, more and more ___7___ came to eat at his place. ___8___ Mr Sanders began to serve fried chicken. People ___9___ it very much, and his new business grew rapidly. Not long after, however, another highway was ___10___, and many drivers no longer went ___11___ Mr Sanders’ restaurant. So he had to ___12___ it. Then he traveled around the country ___13___ to sell his idea of opening fried chicken restaurants. He ___14___. By 1967, there were almost 5000 Kentucky Fried Chicken restaurants. And now, ___15___ you go in the United States, you will see one. If you like chicken, I’m sure, you’ll enjoy eating Kentucky Fried Chicken.

  1. A. business B. shop C. life D. search .

  2. A. found B. worked C. saw D. owned

  3. A. passed B. got to C. stopped D. left

  4. A. late B. hungry C. tired D. sick

  5. A. Although B. If C. As D. Once

  6. A. need B. pay C. spend D. cost

  7. A. passengers B. drivers C. students D. doctors

  8. A. Then B. So C. But D. For

  9. A. ate B. liked C. tried D. drank

  10. A. appeared B. found C. built D. broken

  11. A. out B. to C. over D. on

  12. A. close B. run C. return D. take

  13. A. trying B. believing C. thinking D. suggesting

  14. A. failed B. fails C. succeeds D. succeeded

  15. A. whenever B. wherever C. where D. when

  答案1—5 ADCBC 6—10 DBABC 11—15 BAADB

  注:初二英语完形填空,仅供同学们练习,要想做好完形填空,就必须保证单词、词汇、语法、句型、翻译等的积累学习,要培养语感等!

猜你喜欢

精品学习资料

扫描二维码注册领取

精选常考文言文考点,专注提升古文修养,更多学习资料尽在101辅导APP