高中试题
当前位置: 首页 > 高二> 高二英语> 高二英语知识点

教师指导:高二英语复习必看:句子改写

来源:101教育网整理 2015-05-26 字体大小: 分享到:

1. The train is likely to be late.

It ______ ______ ______ the train will be late.

答案:is likely that

2. It is likely that the typhoon will sweep across the island.

The typhoon ______ ______ ______ ______ across the island.

答案:is likely to sweep

3. I think trying to stop the couple quarrelling will be of no use.

I think it's ______ ______ ______ to stop the couple quarrelling.

答案:no use trying

4. Every time I was in trouble, he had no hesitation in helping me.

Every time I was in trouble, he came to help me ______ ______.

答案:without hesitation

5. He never hesitates to help if I have any problem.

He always helps me ______ ______ if I have any problem.

答案:without hesitation

6. I crossed the street so as not to meet him, but he saw me and came running towards me.

I crossed the street to ______ ______ him, but he saw me and came running towards me.

答案:avoid seeing

7. It seems that the students in that class have all passed the qualified exam.

All of the students in that class ______ ______ ______ ______ the qualified exam.

答案:seem to have passed

8. It seems that the boys of the class are playing football on the playground.

The boys of the class ______ ______ ______ ______ football on the playground.

答案:seem to be playing

猜你喜欢

精品学习资料

扫描二维码注册领取

精选常考文言文考点,专注提升古文修养,更多学习资料尽在101辅导APP