高中试题
当前位置: 首页 > 高二> 高二英语> 高二英语知识点

高二英语必修五Unit3同步练习:Life in the future(含解析)

来源:101教育网整理 2015-11-02 字体大小: 分享到:

英语的主英语的主要方言在语音上有着相当明显的差别,拼写的差别则较小。101教育小编准备了高二英语必修五Unit3同步练习,希望你喜欢。

一、用所给单词的适当形式完成下列句子

1.After the grand ________ of the amusement park, thousands of children rushed in to enjoy themselves.It will stay ________ until midnight.(open)

答案:opening;open

2.His words were so ________ that many people still had a deep ________ today.(impress)

答案:impressive;impression

3.The ________(press) on my shoulder reminded me that I was not in the position of saying anything.

答案:pressure

4.I"m ________ about the date for the departure, so I can"t tell you with ________.(certain)

答案:uncertain, certainty

5.The ________man would never be satisfied with what he had.(greed)

答案:greedy

二、翻译下列短语

1.对......乐观 __________________

答案:be optimistic about

2.使某人想起  __________________

答案:remind sb.of sth.

3.给某人留下好印象  __________________

答案:leave a good impression on sb.

4.缺钱  __________________

答案:lack money/be lack of money

5.加速   __________________

答案:speed up

6.横扫   __________________

答案:sweep up

7.去掉,去除   __________________

答案:dispose of sth.

8.考虑做某事   __________________

答案:consider doing sth.

9.(困境后)恢复, 复原   __________________

答案:be back to one"s feet

10.看不见   __________________

答案:out of sight/lose sight of

猜你喜欢

精品学习资料

扫描二维码注册领取

精选常考文言文考点,专注提升古文修养,更多学习资料尽在101辅导APP