名师直播体验课

初一

101教育热线电话
400-6869-101
当前位置: 首页 > 初一> 初一试题

新目标版2015初一年级英语下册测试卷(含答案解析)

来源:101教育网整理 2016-01-12 字体大小: 分享到:
  新目标版2015初一年级英语下册测试卷(含答案解析)
  一、听对话,选图片(5分)
  (    )1、Where’s Tina from?
  (    )2、What language does Li Hui’s pen pal speak?
  (    )3、What’s Jim’s favorite animal?
  (    )4、How’s the weather?
  (    )5、What’s the boy doing?
  二、听对话,选择答案(5分)
  (    )6、Why do you like your job?
  A、Interesting.   B、exciting.  C、Relaxing.
  (    )7、Where are they talking?
  A、At home.    B、In a shop.  C、In a hospital.
  (    )8、What does he want to be?
  A、A teacher.   B、A doctor.  C、A bank clerk.
  (    )9、What’s Jim’s sister doing now?
  A、Watching TV. B、Doing her homework. C、Playing computer games.
  (    )10、When is Mary’s birthday?
  A、October 7th.  B、May 1st.  C、June 2nd.
  三、听对话,回答问题(10分)
  听第一节对话,回答11~12小题。
  (    )11、Where’s Ann going?
  A、the market.  B、the bank.  C、the school.
  (    )12、Who is using the car now?
  A、Ann.    B、Tom.   C、Alan.
  听第二节较长对话,回答13~15小题。
  (    )13、Where’s Peter?
  A、France.   B、the USA.  C、China.
  (    )14、What’s Peter doing now?
  A、He’s cooking dinner.  B、He’s visiting a pen pal.   C、He’s having hunch.
  (    )15、How’s the weather in Shanghai?
  A、Sunny.   B、Humid  C、Cold
  笔试部分(80分)
  一、单项选择题(15分)
  (    )16、_______sleeps during the day but at night he gets up and eats food.
  A、A panda  B、A dog  C、A koala  D、A giraffe
  (    )17、—When you’re hungry, where can you get something to eat?   —_______.
  A、In a pool  B、In a restaurant  C、In a garden D、In a library
  (    )18、When I grow up, I want________ a football player.
  A、be   B、to be   C、am   D、are
  (    )19、It’s________ in Australia when it’s winter in China.
  A、cold   B、hot   C、winter  D、snowing
  (    )20、Look! Emma is_______ her bedroom. Her room is always_________.
  A、clean, clean B、clean, cleaning C、cleaning, clean  D、cleaning, cleaning
  (    )21、—Where are you going, James?
  —I want to do some shopping. I’m going to the________.
  A、home   B、movie  C、park   D、mall
  (    )22、—_________?  —It’s next to the library.
  A、Is there a bank here?     B、Is this the bank?
  C、Excuse me, where’s the bank, please? D、Does your father work in a bank?
  (    )23、________works late, and is very busy when people go out to dinners.
  A、A waiter  B、A bank clerk  C、A reporter  D、A nurse
  (    )24、What’s Jim doing over there?  He’s_______ his friends.
  A、talking  B、talking with C、talks   D、talk
  (    )25、Toronto is a city in________
  A、the USA  B、Canada  C、Australia  D、France
  (    )26、there’s________ interesting pay phone next to_______ post office.
  A、a, the   B、an, a   C、a, /   D、an, the
  (    )27、—Thank you very much.   —__________.
  A、No, thanks B、You’re welcome C、Don’t thank me    D、All right
  (    )28、—I’ll go for a school trip. —I hope you have a good trip.
  —__________
  A、Thanks.  B、Me too.  C、Sure, I will. D、You too!
  (    )29、—_________?  —He’s fat and medium height.
  A、What does he do   B、How old  is he
  C、What does he look like  D、What is he doing
  (    )30、Can the Canadians__________ French? Yes, they can.
  A、talk   B、say   C、tell   D、speak



  二、完型填空(10分)
  the sun is shining and it’s very hot.  31  many people don’t want to go out after  32  . Mrs West has to(不得不)   33   her father at the airport. Her father doesn’t feel well, he wants to see a   34   in the city hospital.
  Now she’s   35   in the street. there   36   no trees and she feels very   37  . But she’s too   38   and can’t walk fast(快). Suddenly she finds(发现) a   39   walking behind her. She gets angry and her face turns red. “Why are you walking   40   me, boy?” She asks strictly. “It’s cooler”. the boy answers.
  (    )31、A、But   B、Because  C、So   D、then
  (    )32、A、breakfast  B、dinner  C、supper  D、lunch
  (    )33、A、watch  B、meet   C、help   D、ask
  (    )34、A、nurse   B、waiter  C、policeman  D、doctor
  (    )35、A、walking  B、walks  C、walk   D、to walk
  (    )36、A、be   B、is   C、are   D、am
  (    )37、A、cold   B、cool   C、relaxed  D、hot
  (    )38、A、happy  B、fat   C、short   D、tall
  (    )39、A、boy   B、man   C、woman  D、dog
  (    )40、A、on   B、in front of  C、behind  D、across from
  三、阅读理解(20分)
  A
  In the morning, Mr Martin comes into his garden. He sees too much snow in the garden. Mr
  Martin wants to take his car out, so he asks a cleaner to clean the road(路) from his garage(车库) to the gate. He says to the cleaner, “Don’t put any snow on the flowers or on the wall. And don’t put any into the street, or the policeman will come.” then he goes out.
  When he comes back, the road is clean. there is no snow on the flowers, on the wall or in the street. But when he opens the garage to get his car out, he sees: it is full of snow, the snow from the road, and his car is under the snow!
  (    )41、What is the weather like?___________
  A、It’s very hot. B、It’s raining. C、It’s cold    D、It’s windy.
  (    )42、Who cleans the snow on the road? ___________
  A、Mr Martin. B、A policeman. C、Mrs Martin. D、A cleaner.
  (    )43、Why can’t the cleaner put any snow into the street? ___________
  A、Because there’s too much snow, too. B、Because the policeman will come.
  C、Because there are flowers in the street. D、Because there’s a car in the street.
  (    )44、Where is the snow after the cleaner cleans the road? ___________
  A、On the flowers.     B、In the garage.
  C、In the street.     D、We don’t know.
  (    )45、What does Mr Martin think of the cleaner? ___________
  A、He is smart.     B、He does a right thing.
  C、He does a wrong thing.   D、He helps Mr Martin.
  B
  One day Mrs Jones goes shopping alone(独自地). When Mr Jones comes home in the evening, she begins to tell him about a beautiful dress. “I see it in a shop this morning,” she says, “and…” “And you want to buy it,” says Mr Jones, “how much is it?” “Fifteen pounds.” Every evening, when Mr Jones comes back from work, his wife goes on talking only about the dress. And at last, after a week, he says, “Oh, buy the dress! Here’s the money!” She is very happy. But the next evening, when Mr Jones comes home and asks, “Have you got the famous(著名的) dress?” She says, “No.” Why not?” he says. “Well, it is still in the window of the shop after a week. I think nobody else wants this dress. So I think it is not a good one!”
  (    )46、Mrs Jones goes shopping_________ one day.
  A、with Mr Jones   B、with her friend
  C、by herself    D、with the other woman



  (    )47、Mrs Jones tells Mr Jones about the dress every day because________.
  A、it is really beautiful     B、she wants the shop
  C、she wants Mr Jones to buy it for her D、she likes it very much
  (    )48、Mrs Jones is very happy after________.
  A、Mr Jones agree(同意) to buy it for her
  B、Mr Jones gives her the money for the pants
  C、she gets the beautiful dress
  D、she sees the dress is still in the shop window
  (    )49、Mr Jones thinks it’s the famous dress because________.
  A、it is a beautiful dress  B、it is in the shop window for a week
  C、his wife has it   D、his wife talks about it again and again
  (    )50、From the story we can know__________.
  A、Mrs Jones is a housewife, she doesn’t have much money
  B、Mr Jones doesn’t like his wife
  C、Mr Jones comes home for lunch every day
  D、Mrs Jones doesn’t like the things if others like them
  四、单词拼写(10分)
  51、Jim__________(居住) with his uncle in Canada.
  52、Some are playing_________(沙滩) volleyball, some are singing.
  53、Pandas are kind of shy, so please be__________(安静).
  54、the supermarket is on the____________(五) Avenue.
  55、Autumn is coming, the__________(叶子) turn yellow.
  56、Look! He’s__________(游泳) at the pool.
  57、On a __________(多云的) afternoon in summer, I like to go to the beach.
  58、How’s the movie? ___________(相当) good.
  59、Sandra likes___________(看) books.
  60、there’re many animals in the___________(动物园).
  五、任务型阅读(10分)
  根据短文和图画,在相应的位置填写地名。
  When you get to the street, go straight, please. First you can see a hotel on the right and a park on your left.
  A bank is next to the hotel. Across from the bank, here is our school. Our school is between the park and the library. there is a mall in front of the bank. It is on your right and across from the library.
  61、_________  62、_________   63、_________   64、_________  65、_________
  六、写作(15分)
  首届温州方言秀已接近尾声,随之而来的温州宠物秀(pet show) 也正在紧锣密鼓之中,动物是人类的朋友,为了也给它们一个展示的平台,请你为自己心爱的宠爱(或朋友的)写一份自荐广告。字数:80字左右,要求语句通顺。
  _____________________________________________________________________________
  _________________________________________________________________________
  _____________________________________________________________________________
  附加题(20分)
  一、 选词填空(10分)
  用方框中词的适当形式填空
  Americans enjoy Halloween(万圣节). Halloween started hundreds of years ago in Britain. People think that October 31st was the end of fall and the  1    of winter. At that time, ghosts(鬼) came back to see us in our world.
  these days, Halloween is a time to have  2   . People like  3    games at Halloween parties. One of these games is apple-bobbing(浮在水面上的苹果). People try to pick up apples with their  4   . the apples are in water. You can’t use  5   , so it’s very  6   .
  Some people have   7    faces and black mouths like ghosts. they’re really  8   .
  the favorite Halloween activity(活动) for young children is “trick or treat.” they go to houses in their neighborhood and  9    “Trick or treat!” People give them something nice to eat  10    they don’t want the children to trick them!



  二、阅读理解(10分)
  Tom lived in a town near New York. His father had a shop there and his mother was a doctor. He was seven years old this year and began to go to school this September. It was a little far(远的) from their shop and his father drove a car to take him to school five days a week. So he was never(从不) late for class and his teachers likes him very much.
  It was Monday that day. Miss Green was teaching them to count(数数) from one to ten in the morning. Tom was studying hard. Soon he could count them. Green was happy and asked, “How many people are there in your family, Tom?”
  Tom stood up and said, “Two, Miss.”
  “Who are they?”
  “My father and my mother.”
  “Oh,” Miss Green was surprised. She then said, “there’re three people in your family.”
  “But now I’m not at home. I’m at school, you know!”
  (    )1、Where did Tom’s father work?  ______________
  A、In a factory. B、In a school.  C、In a shop.  D、In a hospital.
  (    )2、Tom was now a student of_______.
  A、Grade One B、Grade Two C、Grade Three D、Grade Four
  (    )3、Tom was never late for school because________.
  A、all his teachers liked him   B、he went to school in a car
  C、his house was next to the school D、he just began to school a month ago
  (    )4、Miss Green taught her children to count from one to ten_______.
  A、every day    B、one Monday morning
  C、in Tom’s house   D、five days a week
  (    )5、Which is the best title(题目) for this story? ____________
  A、Two or Three?   B、From One to Ten
  C、Tom and his family  D、Miss Green and Her Students
  听力材料
  一、听对话,选图片(5分)
  1、 M:Tina, where are you from?
  W:I’m from Canada.
  2、 M:Where’s your pen pal from, Li Hui?
  W:She’s from Australia. She speaks English.
  3、 M:What’s your favorite animal, Jim?
  W:Giraffes. they’re so beautiful.
  4、 M:How’s the weather?
  W:It’s raining.
  5、 M:What’s the boy doing?
  W:He’s playing basketball.
  二、听对话,选答案(5)分
  6、 W:What do you do, Jim?
  M:I’m an actor.
  W:Why do you like your job?
  M:Because it’s interesting.
  7、 W:Don’t watch TV every day. Do your homework first.
  M:Yes, mum.
  8、 W:What do you want to be when you grow up?
  M:I want to be a bank clerk.
  9、 W:What’s your sister doing now, Jim?
  M:She’s playing computer games.
  10、W:When is Mary’s birthday?
  M:October 7th.



  三、听对话,回答问题(10分)
  Dialogue 1
  W:Good morning, Ann.
  M:Good morning, Alan. I need your help. I’m going to the bank.
  But my car doesn’t work. Can I use your car?
  M:OK. But Tom is using the car now.
  W:Oh, I see. I’ll call him. Thanks.
  Dialogue 2
  M:Hi, Sandra.
  W:Hi, Peter.
  M:I’m in Paris. I’m calling to say hello to you. Are you OK?
  W:Yes, Thanks. I’m cooking dinner. How is it going now?
  M:Great! I’m visiting my pen pal.
  W:Cool. How is the weather there?
  M:Sunny and humid.
  W:But it’s cold in Shanghai now.
  新目标版2015初一年级英语下册测试卷(含答案解析) 参 考 答 案 听力部分(20分)
  一、1、______   2、______   3、______   4、______   5、______
  二、6、______   7、______   8、______   9、______   10、______
  三、11、______  12、______  13、______  14、______  15、______
  笔试部分(80分)
  一、单项选择(15分)
  16、______   17、______   18、______   19、______   20、______
  21、______   22、______   23、______   24、______   25、______
  26、______   27、______   28、______   29、______   30、______
  二、完型填空(10分)
  31、______   32、______   33、______   34、______   35、______
  36、______   37、______   38、______   39、______   40、______
  三、阅读理解(20分)
  (A) 41、______   42、______   43、______   44、______   45、______
  (B) 46、______   47、______   48、______   49、______   50、______
  四、单词拼写(10分)
  51、______   52、______   53、______   54、______   55、______
  56、______   57、______   58、______   59、______   60、______
  七、任务型阅读(10分)
  61、______   62、______   63、______   64、______   65、______
  六、写作(15分)
  ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  ____________________________________________________________________
  ____________________________________________________________________
  ____________________________________________________________________
  附加题(20分)
  一、选词填空(10分)
  1、_______    2、_______    3、_______    4、_______    5、_______
  6、_______    7、_______    8、_______    9、_______    10、______
  二、阅读理解(10分)
  11、_______   12、_______   13、_______   14、_______   15、_______



  新目标版2015初一年级英语下册测试卷(含答案解析)参考答案
  听力部分(20分)
  一、1、   B     2、   B     3、   B     4、   A     5、   C
  二、6、   A     7、   A     8、   C     9、   C     10、   A
  三、11、   B    12、   B    13、   A    14、   B    15、   C
  笔试部分(80分)
  一、单项选择(15分)
  16、   C     17、   B     18、   B     19、   B     20、   C
  21、   D     22、   C     23、   A     24、   B     25、   B
  26、   D     27、   B     28、   A     29、   C     30、   D
  二、完型填空(10分)
  31、   C     32、   D     33、   B     34、   D     35、   A
  36、   C     37、   D     38、   B     39、   A     40、   C
  三、阅读理解(20分)
  (A) 41、   C     42、   D     43、   B     44、   B     45、   C
  (B) 46、   C     47、   C     48、   A     49、   D     50、   A
  四、单词拼写(10分)
  51、  lives    52、 beach    53、 quiet    54、 Fifth    55、 leaves
  56、 swimming  57、 cloudy   58、 Pretty   59、 reading  60、 zoo
  七、任务型阅读(10分)
  61、  park    62、 school    63、 library    64、 hotel   65、 bank
  六、写作(15分)
  略
  附加题(20分)
  一、选词填空(10分)
  1、 beginning   2、 fun    3、 to play/playing  4、 teeth   5、 hands
  6、 difficult     7、 white   8、 ugly      9、  say      10、 because
  二、阅读理解(10分)
  11、   C     12、   A     13、   B     14、   B     15、   A

名师测评 限额免费

  • 邱隆斌

    初中化学 5.0

    中学高级教师,省骨干教师,讲课亲切自然,生动形象,机智诙谐,深受学生和家长们的喜爱。

  • 赵国田

    初中英语 5.0

    教学经验丰富,2013年评为中小学高级教师。教学思想创新,培养学生们浓厚的学习兴趣。

  • 何茂渠

    初中英语 5.0

    亲和力强,课堂生动活泼,启发式教学,循循善诱,侧重培养学生的学习能力,让学生掌握学习方法。

  • 黄乔云

    初中物理 5.0

    多年从事物理教学工作,侧重培养学生的学习能力,总结了物理成绩的学习方法,帮助学生们获得物理高分!

  • 王晓磊

    初中数学 5.0

    101中考研究院主讲老师,连续四年荣获101优秀教师,教学课堂幽默风趣,快速提高学生们的数学兴趣。

  • 张文军

    高一数学 5.0

    重点中学骨干教师,多次参加高考阅卷以及省级考试命题,从事高中数学教学13年,讲课幽默风趣、系统专业、善于引导学生思考,重点知识讲解抽丝剥茧,层层深入!

  • 白艳英

    高一语文 5.0

    中学高级教师,高中语文教学十四年,获市级名师、市级学科带头人、市级骨干教师、德育工作先进个人、省级“三育人”先进个人等称号,有自己独特的教学理念和作文教学思路。

  • 李林

    高一英语 5.0

    中学英语高级教师,市级名师,市级优质课大赛一等奖获得者,市级中小学教师技能大赛一等奖获得者;市级优秀教师、市级优秀班主任。善于总结语法要点并使用朗朗上口的语言,让晦涩难懂的语法知识浅显易懂,过耳难忘。

  • 刘彦杰

    高一物理 5.0

    自2001年河北师范大学毕业以来一直担任班主任及高中物理教学工作,从事物理教学十六年,有丰富的教学经验,教学思路清晰,讲解细致透彻,深受学生和家长的好评。

  • 冯雪港

    高一化学 5.0

    冯老师1993年大学毕业,黄冈高中在职教师。多年担任毕业班班主任,一直在一线从事教学工作,教学经验丰富,教学效果显著。多次辅导学生在各级各类竞赛中获奖,个人最高荣誉“化学竞赛国家园丁奖”。

  • 魏老师

    高二数学 5.0

    魏老师,淮阴师范学院数学与应用数学本科,高级中学教师资格,中学数学一级教师,11年省四星级重点高中循环教学经验。编写过若干已发行的中学数学教辅,并有奥赛辅导及领队经历。

  • 钟学良

    高二语文 5.0

    本人在省重点高中长期任教尖子班;曾获市语文优质课比赛第一名,一等奖;省高中语文青年教师优质课竞赛二等奖;多次参编出版教辅资料;多次命制省市大型联考试卷;潜心研究高考应考方法,总结个人教学经验。

  • 杨琳

    高二英语 5.0

    大学毕业以来一直从事高中英语教学工作。从高一到高三毕业班英语成绩每次都名列前茅。教态亲切,教学风格清新,语言风趣,深受学生喜爱。曾先后荣获县市级优质课、骨干教师、教学能手等荣誉称号。

  • 郭海根

    高二物理 5.0

    1997年参加工作,毕业于河北师范大学物理系,中学一级教师,毕业至今一直从事高中物理教学,带过8届毕业班,多年担任班主任工作,所任班级成绩一直名列前茅。

姓名
手机
验证码
获取验证码
您的需求
在线预约
立即申请
12节大咖直播班课免费领
标签: 初一 答案解析 英语 (责任编辑:101教育小编)

相关文章推荐

秋季满分冲刺班课
10秒填写领取秋季高分规划
姓名
手机号
年级
*图形验证码
获取验证码
提交
重点名师提供快速提分诀窍
名师助力1v1