高一秋季全科辅导

高一

101教育热线电话
400-6869-101
微信
当前位置: 首页 > 高一> 高一英语> 高一英语知识点

高一英语必修二Unit4 Wildlife protection同步检测

来源:101教育网整理 2016-07-07 字体大小: 分享到:

英语是联合国的工作语言之一。以下是101教育网为大家整理的高一英语必修二Unit4 Wildlife protection同步检测,供练习。

Ⅰ.单词拼写

根据下列句子所提供的汉语提示或所给单词的首字母,写出各单词正确的完全形式(每空限写一词)。

1.We all heaved a sigh of r________when we heard that they were safe.

2.Here I would stress the i________of mathematics to the whole of science.

3.This defeat was a p________blow to the enemy.

4.It is highly necessary to s________against the dangers of the coming typhoon.

5.I really a________a good cup of tea.

6.He needs a high i________to support such a large family.

7.The station is two miles________(遥远的)from the school.

8.The________(重要性)of telling the truth can not be doubted.

答案:

1.relief 当我们听说他们平安无事时,都松了一口气。

2.importance 这里我要强调数学对整个科学的重要性。

3.powerful 这次失败是对敌人的有力的打击。

4.secure 预防即将来临的台风的危险很有必要。

5.appreciate 有好茶一杯, 我就真乐在其中了。

6.income 他需要很高的收入才能养活这么大一家子人。

7.distant 学校离车站两英里。

8.importance 讲真话的重要性不容置疑。

Ⅱ.用适当的介词或副词填空

1.Put on the sunglasses to protect yourself________the sun.

2.Some wild animals would die________if men were allowed to shoot as many as they wished.

3.When she heard the news, she could not help bursting________laughter.

4.He was________danger of losing his life then.

5.Please pay attention________what the teacher is saying.

6.The drug responded immediately________the patient.

答案:1.from 2.out 3.into 4.in 5.to 6.to

Ⅲ.句型转换

1.Panda is one of the endangered wild animals in the world.

Panda is one of the wild animals________ ________in the world.

2.Some of the wild animals are disappearing.

Some of the wild animals________ ________ ________.

3.The old lady is sleeping peacefully.

The old lady is sleeping________ ________.

4.The baby burst into crying in the midnight.

The baby________ ________ ________in the midnight.

5.A series of miserable failures followed their early success.

Their early success________ ________by a series of miserable failures.

答案:1.in, danger 2.are, dying, out 3.in, peace 4.burst, into, tears 5.was, succeeded

Ⅳ.短文填空

熟读课文并完成填空练习(每空限填一词)。

One day, when Daisy woke up, she found a flying carpet by her bed. The carpet asked her where she wanted to go. Daisy__1__that she"d like to see some endangered wildlife. The carpet then took her to Tibet, a__2__land where Daisy saw an antelope looking sad. The antelope said they were being killed for the wool. Daisy said she hadn"t known about this and she__3__what to do to help them.

Then they went to Zimbabwe. Daisy found an elephant there who asked if she had come to__4__its photo. It told Daisy that they were once an endangered species. They were__5__without mercy by farmers, who said the elephants destroyed their farms. So the government allowed tourists to hunt a__6__number of animals if they paid the farmers. The problem was solved. Daisy said this showed the__7__of wildlife protection.

After a while they went into a forest. A monkey was__8__itself from mosquitoes. The monkey asked Daisy to pay more__9__to the rainforest and__10__how the animals live together.

答案:1.responded 2.distant 3.wondered 4.take 5.hunted 6.certain 7.importance 8.protecting 9.attention 10.appreciate

Ⅴ.单项填空

1.Because of the destruction of forest, many species are________.

A.dying away   B.dying down

C.dying out   D.dying from

答案:C die out指“(物种)灭绝”。die away或die down“(光、声音的)慢慢消失”;die from“死于”。

2.Too much smoking and drinking________him greatly, which meant bad living habits had an________on his health.

A.affect; effect

B.affected; effect

C.affected; effects

D.affect; effects

答案:B affect为及物动词,因题干为过去时态,故排除A、D两项;have an effect on...“对......有影响”,为固定搭配。

3.This is a place where children can play without________, but if you are really________please call the number 9919919.

A.in danger; dangerous

B.danger; in danger

C.dangerous; dangerous

D.in danger; in danger

答案:B without danger“无危险地;安全地”;in danger“在危险中”,指自身处于危险之中。

4.You really can"t________foreign literature in translation.

A.envy   B.admire

C.appreciate   D.enjoy

答案:C appreciate“欣赏”,含有鉴别并欣赏的含义。envy sb. sth.“羡慕某人某物”为固定搭配;admire“钦佩”;enjoy“喜欢”。

5.This book________18 articles,________three written by my mother.

A.contains; contains

B.includes; includes

C.contains; including

D.includes; containing

答案:C 题意:这本书有18篇文章,其中包括我母亲写的三篇。18篇文章构成了这本书的全部内容,应用contain;介词including意为“包括”,其宾语是整体中的一部分。

6.To our joy, the local panda reserve has________in raising two great pandas.

A.managed   B.succeeded

C.survived   D.competed

答案:B 题意:令我们高兴的是,当地的熊猫保护区成功饲养了两只大熊猫。succeed in doing sth.意为“成功做某事”,符合题意。manage通常后接to do形式;survive“幸存”;compete“竞争”。

7.Our company will________your elder as an adviser(顾问).

A.employ   B.demand

C.take   D.require

答案:A 题意:我们公司将雇用你哥哥为顾问。employ sb. as...意为“雇用某人为......”,符合题意。demand“要求”;take与on搭配后可表示“雇用”;require“需要”。

8.The police are________the lost boy in the forest.

A.searching   B.hunting for

C.finding   D.looking up

答案:B 题意:警察正在森林里寻找那个丢失的孩子。hunt for(=search for)意为“寻找”,符合题意。find通常强调找到这一结果;look up“查阅”。

9.You really can"t________foreign literature only in translation.

A.envy   B.admire

C.appreciate   D.enjoy

答案:C 题意:仅凭翻译你不能真正欣赏外国文学。appreciate“欣赏”含有鉴别并欣赏的意思,符合题意。envy“羡慕”;admire“钦佩”;enjoy“喜欢”。

10.Horror films will do you more________than good.

A.harm   B.use

C.importance   D.tense

答案:A 题意:恐怖电影给你带来的害处要多于好处。由后面的比较成分good可知,前面应用harm。do sb. harm意为“伤害某人”。

上一篇:2016级高一下学期英语unit2期中练习题

下一篇:精编重大版高一英语《Helping People》练习题及答案

高一期末考前辅导
标签: 高一 数学 英语 句型 高一英语 (责任编辑:101教育小编)

免费领取体验课

姓名
手机号
年级
*图形验证码
获取验证码
免费预约
世界那么大 阿幺带你转