高二顶通班课表单收集

高二

101教育热线电话
400-6869-101
当前位置: 首页 > 高二> 高二英语> 高二英语知识点

高二英语听力 Unit 15 Jobs

来源:101教育网整理 2017-05-27 字体大小: 分享到:

  Section A

  Directions: In Section A, you will hear ten short conversations between two  speakers. At the end of each conversation, a question will be asked about what  was said. The conversations and the questions will be spoken only once. After  you hear a conversation and the question about it, read the four possible  answers on your paper, and decide which one is the best answer to the question  you have heard.

  1. A. Tom has no artist talent. B. Tom has improved his art.

  C. Tom is a very professional artist. D. Tom is a popular artist.

  2. A. An engineer. B. A professor.

  C. A student. D. An interviewee.

  3. A. Husband and wife. B. Friends.

  C. Teacher and student. D. Classmates.

  4. A. He is not likely to do the job well. B. He will get a better job  after school.

  C. He can run faster than the editor. D. He will make a good editor.

  5. A. Peter's strength. B. Peter's occupation.

  C. Peter's character. D. Peter's likes and dislikes.

  6. A. At a post office. B. At a fast food restaurant.

  C. At a booking office. D. At a check-in desk.

  7. A. To find out more about the topic for the conference.

  B. To make a copy of the schedule for his friend.

  C. To get the conference schedule for the woman.

  D. To pick up the woman from the library.

  8. A. The key to the company's success.

  B. The changes on the market.

  C. The management of the woman's company.

  D. How the woman's company goes on.

  9. A. He's a mechanic. B. He's a taxi driver.

  C. He's a salesman. D. He's an engineer.

  10. A. He is learning about advertising. B. He is the new advertising  manager.

  C. He is interviewing the woman. D. He is waiting for an interview.

  Section B

  Directions: In Section B, you will hear two short passages, and you will be  asked three questions on each of the passages. The passages will be read twice,  but the questions will be spoken only once. When you hear a question, read the  four possible answers on your paper and decide which one would be the best  answer to the question you have heard.

  Questions 11 through 13 are based on the following passage.

  11. A. He learned it in a special school.

  B. He had a lot of practice in his spare time.

  C. He got it through constant watching.

  D. He was once caught by a signalman.

  12. A. Near Kansas City. B. At Fillan.

  C. At Omar. D. At Missouri.

  13. A. Angry. B. Excited. C. Frightened. D. Surprised.

  Questions 14 through 16 are based on the following passage.

  14. A. Sell your old things.

  B. Do some shopping online.

  C. Create your own announcement board.

  D. Get useful information about 450 cities.

  15. A. Companies often put job information in local shops.

  B. The Internet is the most popular tool for job hunters in the U. S.  A.

  C. Susan W. Miller's company is helping people choose careers.

  D. California Career Services mainly serves university students.

  16. A. Three. B. Four. C. Five. D. Six.

  Section C

  Directions: In Section C, you will hear two longer conversations. The  conversations will be read twice. After you hear each conversation, you are  required to fill in the numbered blanks with the information you have heard.  Write your answers on your answer sheet.

  Blanks 17 through 20 are based on the following conversation.

Applicant's basic information

Name:

Mr.  Garden.

Major  in Cambridge University:

      17    Development.

Length of university  education:

      18    years.

Working experiences:

(1) A  shopping company.

(2)  The sales department.

(3)  A(n)    19    for a  year.

Job  expectation:

A (n)     20    position.

  Complete the form. Write ONE WORD for each answer.

  Blanks 21 through 24 are based on the following conversation.

What  was the man's last job?

He  worked as   21   at Computer  Country.

What  was the most difficult part of his job?

    22   .

How  long did the man work for the company?

Nearly    23    .

Why  was the man interested in the new job?

Because the company has a great reputation and     24      .

  Complete the form. Write NO MORE THAN THREE WORDS for each answer.

  Famous Sayings

  A burden of one's choice is not felt. 自己选的担子不嫌重。

  A change of work is as good as a rest. 调换一下工作是很好的休息。

  听力原文:

  Section A

  Directions: In Section A, you will hear ten short conversations between two  speakers. At the end of each conversation, a question will be asked about what  was said. The conversations and the questions will be spoken only once. After  you hear a conversation and the question about it, read the four possible  answers on your paper, and decide which one is the best answer to the question  you have heard.

  1. M: It seems that Tom will become a famous artist.

  W: I'm a professional artist and I doubt how much talent Tom really  has.

  Q: What conclusion can you draw from the woman's remarks?

  2. W: Have a seat, please. What can I do for you?

  M: I'm going to be an engineer, but I'm having a little trouble deciding  which field to go into.

  Q: What probably is the man?

  3. W: Hi, Jack! It's good to see you. How is Nancy?

  M: Hi, Jane! Nancy's fine, but she is busy with her teaching and gets home  late every day.

  Q: What is the possible relationship between Jack and Nancy?

  4. M: You know, even I could do a better job for running the school  newspaper than the editor.

  W: Oh, you could, could you, Tom?

  Q: What does the woman think about Tom?

  5. M: Peter has a strong personality and always causes arguments between  him and his colleagues.

  W: That's why he isn't so popular in his work place.

  Q: What are the two speakers talking about?

  6. W: I'd like to mail this package special delivery. Can it arrive within  two days?

  M: Sure. No problem.

  Q: Where does this conversation probably take place?

  7. W: Do you have the conference schedule with you? I'd like to find out  the topic for Friday.

  M: I gave it to a friend, but there should be copies available in the  library. I can pick one up for you.

  Q: What does the man promise to do?

  8. M: So Mrs. Jones, we'd like to know how you can manage this company so  well and make it into a large business.

  W: Well, I think sensitive feeling about the market and the strict  management is the key.

  Q: What are they talking about?

  9. W: Hello, this is Mary Connors. May I speak with my husband, please?

  M: He has just gone out with a customer to show him a new car.

  Q: What type of work does Mr. Connors most probably do?

  10. M: Good afternoon. I'm Mr. Jackson. I answered your ad. for an  experienced advertising executive.

  W: Oh, yes, Mr. Jackson. Won't you have a seat? The manager will see you  shortly.

  Q: What do we learn about Mr. Jackson?

  Section B

  Directions: In Section B, you will hear two short passages, and you will be  asked three questions on each of the passages. The passages will be read twice,  but the questions will be spoken only once. When you hear a question, read the  four possible answers on your paper and decide which one would be the best  answer to the question you have heard.

  Questions 11 through 13 are based on the following passage.

  It was the ambition of an eleven-year-old boy in Kansas City to be an  engine driver. Born without arms, he had been to special schools, where he  learned the skill of using his feet as "hands". He spent all his spare time  watching trains and one day his dreams came true. Seeing a deserted engine, the  boy climbed in and he had no difficulty in starting it with his feet. Soon he  was traveling along at forty miles an hour. Signalmen could not see the young  driver, so they didn't try to stop the train. The train passed Fillan and Omar,  and reached Missouri, where the boy stopped the engine himself, and then made it  go backwards. When he was near home, a railway man caught up with the engine and  stopped it. At first, the railway man was very angry. When he saw the armless  boy, he was surprised and he smiled when the boy said simply, "I like trains. "  "Well, I'm glad you don't like planes!" answered the railwayman.

  11. How did the boy acquire the skill of driving an engine?

  12. Where was the engine stopped at last?

  13. How did the railway man feel when he saw the armless boy?

  Questions 14 through 16 are based on the following passage.

  Finding a good job is almost every young person's big task after  graduation. There are many ways to find a job. It can be as easy as walking into  a neighborhood store to look at its announcement board. Local stores often have  areas where people can put small signs telling what kind of service they need or  can provide. Such services include caring for children or cleaning houses.

  Or, job searchers can look in the newspaper. Local newspapers have  employment announcements placed by companies seeking workers.

  Another popular tool for finding jobs is the Internet. For example, people  in four hundred and fifty cities around the world can use the Craigslist Website  to buy objects, meet people or find a job. Craigslist says that it receives two  million new job listings each month.

  Another useful way to find a job is through a college or university. For  example, students at the University of Texas in Austin can go to the Career  Exploration Center to get help in finding a job. Of course, looking for a job  requires knowing what kind of work you want to do. For example, there is a book  called What Color Is Your Parachute? by Richard Bolles. This book has been  helping people choose a career since it was first published in 1970.

  Some experts also help people find jobs. Susan W. Miller owns a company  called California Career Services in Los Angeles. She says her company helps  people find jobs by first helping them understand their strengths, goals and  interests. Then she provides them with methods and resources to help them find  the right job.

  14. What can you do by logging on the Craigslist Web site?

  15. What can be learned from the passage?

  16. How many ways of finding a job are mentioned in the passage?

  Section C

  Directions: In Section C, you will hear two longer conversations. The  conversations will be read twice. After you hear each conversation, you are  required to fill in the numbered blanks with the information you have heard.  Write your answers on your answer sheet.

  Blanks 17 through 20 are based on the following conversation.

  W: Welcome to this job interview, Mr. Garden. Can you tell me something  about yourself?

  M: Well, I went to Cambridge University to study resourace development for  five years. I got my diploma in 2012.

  W: Where did you work after that?

  M: I tried my first job in a shopping company. I joined the sales  department and worked as a clerk for only one year.

  W: Why only one year?

  M: Because the job was boring, and the staff were not as friendly as I had  expected.

  W: So what position do you want to apply for this time?

  M: Well, I like challenges and I'm always ready for them. Any position is  OK. I really want to be given another chance.

  W: OK, we will inform you of the result in 3 days.

  M: Thank you.

  Blanks 21 through 24 are based on the following conversation.

  M: Good morning.

  W: Good morning. Welcome here for our job interview. Please take your  seat.

  M: Thank you.

  W: I see on your resume that you worked as a manager of Computer Country.  Could you tell me a little more about your responsibilities there?

  M: Sure. I was responsible for the whole sales department. We have about 40  employees.

  W: What was the most difficult part of your job?

  M: Well, handling angry customers, probably. We didn't have them very  often, but when we did, I needed to make sure they were well taken care of.  After all, the customer is always right.

  W: That's how we feel, too. How long did you work there?

  M: I was there nearly 15 years and I left the company last month.

  W: Any special reason for leaving that company?

  M: Last year my family moved into a new area which is too far away from my  former working place.

  W: And please tell me, why are you interested in this particular  position?

  M: I know that your company has a great reputation and wonderful products.  I have thought many times that I would like to be a part of it. When I heard  about the opening in Liston, I jumped on the opportunity.

  听力答案:

  1. A 2. C 3. A 4. A 5. C 6. A 7. C 8. A 9. C 10. D

  11. C 12. A 13. D 14. B 15. C 16. C

  17. Resource 18. 5/Five 19. clerk 20. challenging

  21. a manager 22. Handling angry customers 23. 15 years 24. wonderful  products


名师测评 限额免费

  • 刘叶

    高二化学 5.0

    高级教师,2000年毕业于河北师范大学化学系,自毕业以来一直担任班主任及高中化学教学工作,在工作期间,所教班级在高考中多次取得市前三名的好成绩,被评为市级模范教师,市级化学学科带头人等称号。

  • 王明明

    高三数学 5.0

    101学酷名师,9年高中数学教学经验,总结出一套快速提升学习成绩的方法以及答题的技巧。将教学与故事结合,让学生举一反三,上课能听懂,考试不用愁

  • 于长富

    高三语文 5.0

    从教30余年,教学经验丰富。1985年--2000年,山东威海重点中学历史教师;2000--2010北京重点中学;2010--至今崛起中学。教学风格严谨,教学内容实用,使学生受益匪浅。

  • 周于

    高三英语 5.0

    高级教师,被评为市级模范教师,市级英语学科带头人等称号;网络教学6年,有丰富的网络教学经验。教学风格幽默风趣、激情而有耐心,深受各位家长和学生的喜爱,我愿付出我的一切,为孩子们在学习上排忧解难。

  • 龚新明

    高三物理 5.0

    中学一级教师,湖北省黄冈市优秀教师,2006年生物科学专业(师范类)本科毕业,2009年生物学硕士毕业,获理学硕士学位。曾辅导学生参加全国生物竞赛获一等奖。所教多届高三毕业班成绩突出,多次被评为黄冈市优秀教育工作者。

  • 程建辉

    高三化学 5.0

    化学专业硕士,中学一级教师,省示范高中化学名师,多次参加高考阅卷工作,辅导学生参加全国化学竞赛赛,并获得指导老师优秀奖。从教十多年来形成了自己独特完整的化学教学方法,使他们在化学的学习思路和成绩上有很大的提高。

姓名
手机
验证码
获取验证码
您的需求
在线预约
立即申请
新高二赢在起跑线
标签: 高二英语 听力 Jobs (责任编辑:)
开学钜惠
10秒填写领取秋季高分规划
姓名
手机号
年级
*图形验证码
获取验证码
提交
作业答疑