免费领取收心领包

五年级

101教育热线电话
400-6869-101
当前位置: 首页 > 五年级> 五年级试题> 期末考试

2017年PEP五年级下册英语期末试卷(含答案)

来源:101教育网整理 2017-06-29 字体大小: 分享到:

期末复习是期末考试取得好成绩的有力保证。只有多复习老师讲过的知识点并加以练习才能取得优异的期末成绩,以下是101小编整理的2017年PEP五年级下册英语期末试卷(含答案),欢迎参考!

2017年PEP五年级下册英语期末试卷(含答案)

  听力部分:(共40分)

  一 .听录音,选出你听到的单词或词组。(10分)

  ( )1 A .spring B. summer C. fall

  ( )2 A .March B. May C. April

  ( )3 A. eat breakfast B. eat lunch C. eat dinner

  ( )4 A.7:30 B.8:30 C.9:30

  ( )5 A. drinking B. eating C. having

  ( )6 A. fly kites B. plant trees C. make a snowman

  ( )7 A. nice B. sweet C .good

  ( )8 A. go hiking B. go shopping C. go fishing

  ( )9 A. go to bed B .go to school C. go to work

  ( )10 A. first B. second C. third

  二 .听录音,判断图片或句子是否相符。用“√” “×”表示(10分)

  ( )1. ( )2. ( )3.

  ( )4. . ( )5.

  三. 听录音,将正确的序号填在题前括号里。(10分) ( )1. My favorite seasons is _________. A. spring B. summer C. winter ( )2. I often _________ with my family on the weekend. A. go on a picnic B. play basketball C. play sports ( )3. Be a good boy, ____________! A. Keep your desk clean. B. Keep your room clean. C. Keep quietly. ( )4. When is the Easter? ____________. A. It’s in March. B. It’s in April. C. It’s in May. ( )5. I usually get up at __________. A. 3 o’clock B. 6 o’clock C. 8 o’clock 四.听录音,选择正确的答语,将序号填在题前括号里。(10分) ( )1. A. At 8 o’clock B. in spring C. in May ( )2. A. Yes, it is. B. Because I can make a snowman. C. Yes, I do. ( )3. A. Yes, it’s mine. B. Yes, it’s his. C. Yes, it’s yours. ( )4. A. He’s reading. B. They are doing homework. C. I’m eating lunch. ( )5. A. It’s on March 12th. B. It’s in January. C. It’s in October.

  笔试部分:(共60分)

  一.选出不同类的单词。(5分)

  ( )1 A. winter B. cool C. spring D. summer

  ( )2 A .cool B. cold C. warm D. walk

  ( )3 A. skate B. swim C. climb D. season

  ( )4 A. first B. two C. second D. third

  ( )5 A. May B. July C. Sunday D .June

  二.找出单词的正确译文,将其标号填入前面的括号内。(5分)

  ( )1.Spring A.春天 B.季节 C.夏天

  ( )2.May A.六月 B.三月 C.五月

  ( )3.write a letter A.写报告 B.写信 C.写电子邮件

  ( )4.usually A.通常 B.一般 C.经常

  ( )5.twelfth A.十二 B.第十二 C.第二十

  三.选择填空。(15分)

  ( )1. Where ____________ john and Mike? A. am B. is C. are

  ( )2. When do you finish class ____________ the afternoon? A. in B. at C. on

  ( )3. ____________ season do you like best? A. Which B. Why C. When ( )4. We can make a snowman in ____________ A. autumn B. summer C. winter ( )5. -When is the party? ____________ A. In the school B. At 5:00 C. I like the party. ( )6. -When is Thanksgiving Day? -It’s in ____________ . A. December B. November C. September X|k | B | 1 . c |O |m( )7. The kittens are ____________ . A. sleeping B. doing homework C. doing shopping ( )8. There are ____________ people in my family. A. 8th B. eight C. third ( )9. April 5th is his ____________ birthday. A. third B. three C. nine ( )10. The book is my book. It’s ____________ . A. my B. mine C. your ( )11. -It’s Amy’s picture. -Yes, it’s ____________ . A. her B. hers C. his ( )12. -Is Fido drinking water? __________ . A. OK B. No, he is. C. Yes, he is. ( )13. I’m looking at ____________ elephant. A. an B. a C. / ( )14. We should ____________ in the library. A. talk quietly B. speak C. say ( )15. When ____________ you eat dinner at home? A. does B. do C. are 四.选择正确的答句。(10分)

  ( )1. What do you do on the weekend? A. No, I'm going hiking.

  ( )2. When is Children's Day? B. I'm doing homework.

  ( )3.Which season do you like best? C. June 1st.

  ( )4. Are you climbing the mountain? D. Winter. I can play with snow.

  ( )5. What are you doing? E. I often do homework and go hiking.

  五.给下列单词归类。(10分)

  April first swimming May yours shopping second

  Easter October New Year’s Day third mine jumping 10th

  Thanksgiving Day February his Christmas ours doing

  1. March ___________ __________ ___________ ______________ 2. cooking ___________ __________ ___________ ______________ 3. May Day ___________ __________ ___________ ______________ 4. theirs ___________ __________ ___________ ______________ 5. 21st ___________ __________ ___________ ______________

  六.阅读理解(10分)

  Mike: Hello. This is Mike. Is that Wu Yifan?

  Wu: Yes, this is Wu Yifan. What are you doing, Mike?

  Mike: I'm watching TV. What are you doing? And how is everybody doing?

  Wu: Just fine. I'm doing the dishes. My father is writing an e-mail in the study. My mother is sweeping the floor. And my brother is playing chess with my sister.

  Mike: What do you do on the weekend?

  Wu: I visit grandparents and go shopping.

  Mike: Do you want to go to the nature park?

  Wu: Sure. What time?

  Mike: At 1:30.

  Wu: OK. See you later.

  Mike: Bye.

  根据短文内容,判断正(T)误(F)。.

  ( ) 1. Wu Yifan is watching TV.

  ( ) 2. Mike is doing the dishes

  ( ) 3. Wu Yifan's father is writing an e-mail in the bedroom.

  ( ) 4. Wu Yifan visits grandparents and goes shopping on the weekend.

  ( ) 5. Wu Yifan wants to go to the Children's Park at 1:30 with Mike.

  七.仔细观察图画,现在是星期天上午11点。看,他们正在做什么? 你 能写一段不少于5句话的短文描述一下吗?你可以选择图画进行描述。(5分)

  My father My uncle My mother My sister My brother

  例:The monkey is climbing.

  ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________.

  小学五年级英语下册期末测试题听力材料及答案

  一.听录音,选出你听到的单词或词组。

  1.fall 2.April 3.eat breakfast 4.8:30 5.eating

  6.plant trees 7.good 8.go hiking 9.go to bed 10.second

  二.听录音,判断图片或句子是否相符。用“√” “×”表示

  1. I often eat breakfast at 7:30 on Sundays. (× )

  2. Every weekend I go hiking with my parents. (√ )

  3. The weather is cold now. (× )

  4. My birthday is in January. (× )

  5.. He’s doing the dishes. (√ )

  三.听录音,将正确的序号填在题前括号里

  1. My favorite season is winter. 2. I often go on a picnic with my family on the weekend. 3. Be a good boy, keep your room clean! 4. When is Easter? It’s in April. 5. I usually get up at 6 o’clock. 四. 选择正确的答句

  1. When do you start class in the morning? 2. Why do you like winter? 3. Is this your storybook? 4. What are they doing? 5. When is Tree Planting Day?

  期末测试答案

  听力部分

  一.1.C 2.C 3.A 4. B 5. B 6. B 7. C 8.A 9.A 10.B

  二.×√ ×× √

  三.1.C 2.A 3.B 4.B 5.B

  四. 1.A 2.B 3.A 4.B 5.A

  笔试部分

  一.1 B 2 D 3 D 4 B 5 C

  二.1.A 2. C 3.B 4. A 5.B

  三.1.C 2.A 3.A 4.C 5.B 6.B 7.A

  8.B 9.A 10.B 11.B 12.C 13.A 14.A 15.B 四.1. E 2. C 3. D 4. A 5.B

  五.给下列单词归类

  1. April October February May

  2. swimming shopping jumping doing

  3. Easter New Year’s Day Thanksgiving Day Christmas

  4. yours his ours mine

  5. First second third 10th

  六.阅读理解

  1.F 3.F 3.F 4.T 5.T

这篇2017年PEP五年级下册英语期末试卷(含答案)就为大家分享到这里了,希望大家认真做题哦~

直接与101门户在线老师一对一通话,方便!快捷!我们会了解详情对您进行精确制导,请免费咨询吧~按钮--2-.gif

相关推荐:

2017年春五年级数学下册期末试卷(附答案)
2017年五年级数学期未考试卷(北师大版下学期)
2017年春季五年级数学下册期末考试模拟卷
五年级数学下册期末质量检测题(青岛版)
 

名师测评 限额免费

  • 贾万辉

    小学数学金牌名师 5.0

    小学一级教师,省级骨干教师,市级数学学科带头人,县级优秀教师,教研组长,经常指导学困生,使学生的成绩有大幅度的上升。

  • 殷知

    小学数学及奥数名师 5.0

    以优异地成绩毕业于985、211重点大学。多年从事教学工作,能针对不同性格和基础的学生进行因材施教,每一堂课都是“私人订制”,针对不同学生情况进行查漏补缺。

  • 郭伟光

    中小学语文 5.0

    小学一级教师,省级骨干教师,市级数学学科带头人,县级优秀教师,教研组长,经常指导学困生,使学生的成绩有大幅度的上升。

  • 李娟

    中小学英语 5.0

    在任教期间,曾被评为英语骨干教师。在英语基本功竞赛中,荣获市级奖状二等奖。英语教学课件设计荣获市级奖状二等奖。

  • 史启鹏

    小学数学高级讲师 5.0

    毕业于南京师范大学,05年获得市赛课一等奖,擅长信息技术与课程整合教学,一直担任毕业班教学,擅长奥数类习题的解答。

  • 贾万辉

    小学数学金牌名师 5.0

    小学一级教师,省级骨干教师,市级数学学科带头人,县级优秀教师,教研组长,经常指导学困生,使学生的成绩有大幅度的上升。

  • 殷知

    小学数学及奥数名师 5.0

    以优异地成绩毕业于985、211重点大学。多年从事教学工作,能针对不同性格和基础的学生进行因材施教,每一堂课都是“私人订制”,针对不同学生情况进行查漏补缺。

  • 郭伟光

    中小学语文 5.0

    小学一级教师,省级骨干教师,市级数学学科带头人,县级优秀教师,教研组长,经常指导学困生,使学生的成绩有大幅度的上升。

姓名
手机
验证码
获取验证码
您的需求
在线预约
立即申请
领跑新学期
标签: (责任编辑:)

相关文章推荐

领跑新学期
10秒填写领取秋季高分规划
姓名
手机号
年级
*图形验证码
获取验证码
提交
名师1对1