寒假狂补习

高一

101教育热线电话
400-6869-101
APP下载
当前位置: 首页 > 高一> 高一英语> 高一英语知识点

湖南高一英语完形填空2

来源:101教育网整理 2017-10-25 字体大小: 分享到:

  A man wanted to make an investment(投资).An idea struck him:“Why don't I plant a small mango tree and enjoy the benefits when it grows into a big one?”So he went to the 41,bought a small tree and took it home.To the pride of his family,he 42 it in the center of his 43.

  He read everything about 44 a mango tree.He got up early every morning,for he was determined to supply the tree with all the necessary nutrients.He watered it,45 it with manure(粪肥),and took good care of its leaves by removing those 46 ones.He made sure the tree received enough care.

  Many times he sat and 47 the beauty of the growing tree while dreaming about the 48 mangoes that the tree would 49.His mind was always filled with the wish to taste the first fruit of the tree.

  Years went by 50…now,he had a big tree with its leaves shining and healthy,its bark healthy and hard.It was a big attraction 51 it decorated his whole garden.

  Then one day he noticed a small bud(花蕾),which in a couple of days grew into a beautiful 52.Now he could 53 wait for the fruit so he started to increase his supply of nutrients and care.Then one day the tree let out its first product—a small green fruit.The man was so 54.

  He waited for a few more weeks till the fruit grew in 55.The day came when he decided to 56 the first fruit of the tree.He 57 the tree,picked the fruit and then came his 58.The fruit was not like what he expected.It was hard,big and round.He was puzzled.He was sad.

  Seeing this,his 59 came and asked him what happened.He told them that the fruit from his tree was not what he wanted.When the neighbours heard this,they did not know whether to 60 or comfort him,for what he planted years ago was not a mango tree.We can only reap(收获)what we plant.

  41.A.city B.farm C.market D.shop

  42.A.grew B.moved C.planted D.threw

  43.A.garden B.house C.village D.yard

  44.A.buying B.improving C.keeping D.raising

  45.A.decorated B.equipped C.served D.supplied

  46.A.green B.red C.white D.yellow

  47.A.admired B.drew C.greeted D.operated

  48.A.beneficial B.expensive C.healthy D.tasty

  49.A.bear B.burst C.deserve D.make

  50.A.immediately B.quickly C.narrowly D.suddenly

  51.A.because B.if C.though D.when

  52.A.flower B.fruit C.leaf D.nut

  53.A.always B.hardly C.never D.strangely

  54.A.greedy B.happy C.nervous D.sad

  55.A.age B.length C.size D.width

  56.A.observe B.sell C.steal D.taste

  57.A.climbed B.cut C.hid D.killed

  58.A.anxiety B.cheers C.disappointment D.opinion

  59.A.children B.friends C.neighbours D.relatives

  60.A.complain B.laugh C.motivate D.support

  E

  I truly feel that my mother led me here,to Morzaine,and to my future as a happy wife and businesswoman.When Mum 41 in October 2007,I was a cook.In December that year,while I was working for a wedding,a pearl necklace Mum had left me 42.I was distraught(忧心如焚的).Some days later,I was 43 that a guy who was working with us that day,“could probably have made a fortune 44 the necklace he found.”45,he returned it.Hearing how I’d 46 Mum for six months before her death,he said,“Christmas is going to be 47—why not go out to the Alps for a couple of weeks?”

  I came to Morzaine,a small,friendly village in the Alps and 48 fell in love with it.What was 49 to be a stopgap(权宜之计)trip turned into a new life.I kept traveling between London and here and felt 50 than I had in months.In December 2008,I was 51 as a hotel manager and moved here full time.

  A month later,I met Paul,who was traveling here.We fell in love.In the beginning,I didn’t want to discuss 52,because the sadness of losing Mum 53 felt great.Paul understood that and never 54 me.But,by summer,we got married.A year later,we used his saving,and the money from the sale of Mom’s house,to build our own 55.

  We want to give our guests a 56 feel,so each room is themed(以……为题)around memories from our lives.There are also styles to remind me of Mom—a tiny chair which 57 be in her bedroom is set in one room.

  We are having a wonderful life and Mum 58 naturally part of it,59 there’s no way we would be here if it wasn’t for the 60 she gave me.I know she’s here in spirit,keeping an eye on us.

  41.A.died B.came C.returned D.visited

  42.A.burned B.disappeared C.broke D.dropped

  43.A.shown B.comforted C.persuaded D.told

  44.A.hiding B.stealing C.selling D.wearing

  45.A.Luckily B.Naturally C.Surely D.Hopefully

  46.A.nursed B.cured C.missed D.guarded

  47.A.long B.hard C.merry D.free

  48.A.suddenly B.finally C.nearly D.immediately

  49.A.said B.proved C.supposed D.judged

  50.A.smarter B.higher C.firmer D.lighter

  51.A.honored B.hired C.regarded D.trained

  52.A.travel B.business C.children D.marriage

  53.A.recently B.once C.still D.first

  54.A.left B.pushed C.surprised D.interrupted

  55.A.hotel B.restaurant C.home D.shop

  56.A.homely B.lively C.motherly D.friendly

  57.A.ought to B.used to C.might D.could

  58.A.takes B.keeps C.looks D.feels

  59.A.unless B.while C.because D.though

  60.A.money B.chair C.house D.Necklace

  完型填空参考答案

  记叙文类A篇

  31 C 32.A 33.D34.C 35.D 36.B 37.A 38.A 39.C 40.D 41.C42.A 43.A 44.C 45.B 46.D 47.B 48.C49.A50.D

  记叙文类B篇

  41.B 42.D 43.A 44.B 45.C46.D 47.A 48.B 49.A 50.D 51.C 52.C A53.B 54.A 55.D 56.C57.A 58.B

  59.D 60.C

  记叙文类C

  21.C22.D 23.D 24.A 25.B 26.C 27.A 29.B 30.D 31.C 32.C 33.D 34.B 35.C 36.A 37.A 38.A 39.B

  40.D

  记叙文类D

  41.C 42.C 43.A 44.D 45.D 46.D 47.A 48.D 49.A 50.B 51.A 52.A 53.B

  54.B 55.C 56.D 57.A 58.C 59.C 60.B

  记叙文类E

  41.A 42.B43.D 44.C45.A 46.A 47.B 48.D 49.C 50.D 51.B 52.D 53.C

  54.B 55.A 56.A 57.B 58.D 59.C 60.D

标签: 英语 高一英语 (责任编辑: wangliru )
猜你喜欢

资料下载

  • 高考文言文常识

    下载
  • 中国古代史解析

    下载
  • 高考预测密卷

    下载
  • 客观题解题策略

    下载
  • 诗歌鉴赏阅读题

    下载
  • 揭秘定语从句

    下载

期末冲刺体验课

获取验证码
免费预约
预约成功!
我们将会以010开头的座机联系您 请注意接听电话。
更多免费好课,请访问https://www.chinaedu.com/ke/

精品学习资料

已有人下载

扫描二维码注册领取

精选常考文言文考点,专注提升古文修养,更多学习资料尽在101辅导APP