高一期中1对1冲刺辅导

高一

101教育热线电话
400-6869-101
当前位置: 首页 > 高一> 高一英语> 高一英语知识点

高一英语必修1测试题

来源:101教育网整理 2017-11-03 字体大小: 分享到:

  高一英语必修1测试题Unit 1(全卷100分,本卷90分,口试10分)A卷Ⅰ.单项选择(15题,15分)1.“You can't have this football back ________ you promise not to kick it at my cat again,”the old man said firmly.A.because B.since C.when D.until 2.________ I don't like art,I find his picture really good.A.As B.Since C.If D.While 3.I can't stand ________ with Jane in the same office.She just refuses ________ talking while she works.A.working,stopping B.to work,stopping C.working,to stop D.to work,to stop 4.Does this meal cost$50?I ________ something far better than this!A.prefer B.expect C.suggest D.suppose 5.He is quite used ________ in all sorts of weather.A.drive B.to drive C.to driving D.to driven 6.His entire education ________ no more than one year.A.added to B.added up to C.was added up to D.raised to 7.A storm ________ tonight.A.is likely coming B.is likely to come C.is possibly to come D.is perhaps to come 8.I find painting or drawing ________.A.relaxing B.are relaxing C.relaxed D.is relaxed 9.It is a custom in that country for men to remove their hats when a woman ________ the room.A.enters B.entered C.will enter D.has entered 10.________ I explained on the phone,your request will be considered at the next meeting.A.Which B.That C.What D.As 11.The peasants had to ________ heavy taxes and ________ greatly from hunger.A.pay,suffered B.take,suffered C.make,goes D.paid,suffer 12.He is under ________ because his wife is very ill.A.stress B.stressful C.bless D.press 13.Everyone is ________ to wear a seat belt in the car.A.thought B.believed C.reported D.supposed 14.My uncle lives in a ________ village.How I hope he just lives nearby!A.promote B.remote C.close D.distance 15.This milk has ________ off.Don't drink it any more.A.set B.taken C.gone D.put

  Ⅱ.完形填空(15题,15分)I was six when I joined my father and two elder brothers at sunrise in the fields.By the time when I was eight I was helping dad fix up old furniture.He gave me a cent for every nail I 162 out of old boards.I got my first 17job,at JM's Restaurant in town,when I was 12.My main responsibility were 18tables and washing dishes,or sometimes I helped cook.Every day after school I would 19to JM's and work until ten.Even on Saturday I 20from two until eleven.At that age it was difficult going to work and 21my friends run off to swim or play.I didn't necessarily like work,but I loved what working 22me to have.Because of my 23I was always the only buying when my friends and I went to the local ice cream store.This made me 24 Word that I was trustworthy and hardworking got around town.A local clothing store offered me credit 25I was only in the seventh grade.I immediately 26a$68 sports coat and a$22 pair of shoes.I was 27only 65 cents an hour,and I already owed the storekeeper$90!So I learned early the danger of easy credit.I paid it 28as soon as I could.My first job taught me self-control,responsibility and brought me a 29of personal satisfaction few of my friends had experienced.As my father,30worked three jobs,once told me,“If you understand sacrifice and responsibility,there are not many things in life you can't have.”How right he was!16.A.pulled B.put C.picked D.pressed 17.A.usual B.real C.main D.particular 18.A.sweeping B.packing C.clearing D.emptying 19.A.head B.turn C.change D.move 20.A.studied B.worked C.played D.slept 21.A.helping B.having C.watching D.letting 22.A.asked B.told C.promised D.allowed 23.A.study B.power C.age D.job 24.A.proud B.friendly C.lucky D.hopeful 25.A.although B.while C.if D.since 26.A.sold B.borrowed C.charged D.wore 27.A.keeping B.making C.paying D.taking 28.A.out B.over C.away D.off 29.A.point B.level C.part D.sign 30.A.he B.that C.who D.whoever

  Ⅲ.阅读理解(10题,20分)A Will it matter if you don't take your breakfast?Recently a test was given in the United States.Those tested included people of different ages,from 12 to 83.During the experiment,these people were given all kinds of breakfast,and sometimes they got no breakfast at all.Special tests were set up to see how well their bodies worked when they had eaten a certain kind of breakfast.The results show that if a person eats a proper breakfast,he or she will work with better effort than if he or she has no breakfast.This fact appears to be especially true if a person works with his brains.If a student eats fruit,eggs,bread and milk before going to school,he will learn more quickly and listen with more attention in class.Contrary to what many people believe people become so hungry at noon that they eat too much for lunch,and end up gaining weight instead of losing.You will probably lose more weight if you reduce other meals.

  31.The title of the passage should be ________.

  A.the importance of breakfast

  B.the result of a test

  C.breakfast will make you clever

  D.breakfast is more important than other meals

  32.Which of the following is NOT true according to the passage?

  A.Poor breakfast affects those who work with brains.

  B.Morning diet may cause one to get fatter.

  C.Reducing lunch and supper is of less value in weight-losing.

  D.Eating less in lunch and supper may help to lose weight.

  33.During the test,those who were tested were given ________.

  A.no breakfast at all

  B.very rich breakfast

  C.little food for breakfast

  D.different foods or none.

  34.The passage mentions that many people believe that if you don't eat breakfast,you will ________.

  A.lose weight

  B.not lose weight

  C.be healthier

  D.gain a lot of weight

  35.The results of the test show that ________.

  A.breakfast has a great effect on a person's work and studies

  B.breakfast has little to do with a person's work

  C.a person will work better if he has simple breakfast

  D.those working with brains should have much for breakfast B Every one needs friends.

  We all like to feel close to someone.It is nice to have a friend to talk,laugh and do so many things together with.Surely,there are times when we need to be alone.We don't always want people around.But we would feel lonely if we never had a friend.No two people are the same.Sometimes friends don't get along well.That doesn't mean that they no longer like each other.Most of the time they will go on being friends.Sometimes friends move away.Then they feel very sad.We miss them very much.But we can call them and write to them.Maybe we would never see them again.And we can make new friends.It is surprising to find out how much we like new people when we get to know them.Families sometimes name their children after a close friend.Many places are named after men and women,if they are friendly to people in town.Some libraries are named this way.So are some schools.We think of these people when we go to these places.There's more good news for people,if they have friends.These people live longer than those who don't have friends.Why?It could be that they are happier.Being happy helps you stay well.Or it could be just knowing that someone cares about you.If someone cares about you,you take better care of yourself.

  36.The first paragraph tells us ________.

  A.none need friends

  B.we always need friends around up

  C.making friends is the need in people's life

  D.we need to be alone

  37.Which of the following is what the writer doesn't say in the passage?

  A.People are happy when their friends leave them.

  B.Maybe people will never see their friends after their friends move away.

  C.People can know their friends in different ways.

  D.People like their friends very much if they get to know them.

  38.Which of the following is the most probable place people name after friendly people?

  A.A house

  B.A room.

  C.A village

  D.A library

  39.If people have friends,they would live longer,because ________.

  A.they feel happier and healthier

  B.they get a lot of help from their friends

  C.they take better care of themselves

  D.both A and C

  40.This passage tells us ________.

  A.that people are all friends

  B.that people need friends

  C.how to get to know friends

  D.how to name a place

  B卷Ⅳ.从右栏中选出左栏单词的意思(15题,15分)1.diet(A)way of life 2.remote(B)number of things,events of a similar kind 3.volunteer(C)to form(parts)into a whole 4.stress(D)far away from...,isolated 5.graduate(E)needing immediately attention,action or decision 6.formal(F)limited variety or amount of food that a person is allowed to eat 7.suppose(G)person who offers to do sth.without being paid 8.career(H)complete a course for a degree 9.lifestyle(I)invite sb.to take part in a contest.10.urgent(J)space between two points or places 11.distance(K)doing things or always ready to do things 12.series(L)force or pressure caused by difficulties in life 13.organize(M)accept as true or probable 14.challenge(N)a job or profession 15.active(O)ceremonial,according to accepted rules or customsⅤ.根据首字母提示,用动词的适当形式填空(5题,5分)1.To get the police,d ________ 110.2.Even before the examination,our teacher f ________ that only 15 of us would pass it.3.She often s ________ from headaches.4.He s ________ the lights from green to red when he came into the room.5.Visiting grandfather will t ________ up the whole of Sunday.

  Ⅵ.用方框中所给词的适当形式填空(6选5)(5题,5分)alarm,relax,press,urgent,challenge,minus 1.17 ________ 5 leaves 12.2.He accepted his friend's ________ to swim across the river.3.Food is broken up in the mouth by the ________ of the teeth.4.He was lying in the sun looking very ________ and happy.5.The ________ went off when the thieves got in.Ⅶ.翻译句子(5题,15分)

  5 1.我无法忍受吃饭时周围有人吸烟。(stand)____________________________________________________________________________ 2.体重严重超标的人更有可能患高血压。(overweight,suffer from)____________________________________________________________________________ 3.我发现做义工对青少年非常有益。(voluntary,helpful)____________________________________________________________________________ 4.这个箱子太占地方。(take up)____________________________________________________________________________ 5.他除了喜欢绘画,还热爱摄影。(as well as)____________________________________________________________________________ 6

  高一英语必修1测试题参考答案Unit 1测试题Ⅰ.单项选择1.D 2.D 3.C 4.B 5.C 6.B 7.B 8.A 9.A 10.D 11.A 12.A 13.D 14.B 15.CⅡ.完形填空16.A 17.B 18.C 19.A 20.B 21.C 22.D 23.D 24.A 25.A 26.C 27.B 28.D 29.B 30.CⅢ.阅读理解31.A 32.C 33.D 34.A 35.A 36.C 37.A 38.D 39.D 40.BⅣ.从右栏中选出左栏单词的意思1.F 2.D 3.G 4.L 5.H 6.O 7.M 8.N 9.A 10.E 11.J 12.B 13.C 14.I 15.KⅤ.根据首字母提示,用动词的适当形式填空1.dial 2.forecast/forecasted 3.suffers 4.switched 5.takeⅥ.用方框中所给词的适当形式填空1.minus 2.challenge 3.pressure 4.relaxed 5.alarmⅦ.翻译句子1.I can't stand people smoking around me when I'm eating.2.People who are seriously overweight are more likely to suffer from high blood pressure.3.I find doing voluntary work very helpful to teenagers.4.The box takes up too much room.5.He loves taking photos as well as painting.

上一篇:将来完成时知识点总结,高一英语将来完成时知识点

下一篇:高一英语必修1重点难点

名师测评 限额免费

  • 刘叶

    高二化学 5.0

    高级教师,2000年毕业于河北师范大学化学系,自毕业以来一直担任班主任及高中化学教学工作,在工作期间,所教班级在高考中多次取得市前三名的好成绩,被评为市级模范教师,市级化学学科带头人等称号。

  • 王明明

    高三数学 5.0

    101学酷名师,9年高中数学教学经验,总结出一套快速提升学习成绩的方法以及答题的技巧。将教学与故事结合,让学生举一反三,上课能听懂,考试不用愁

  • 于长富

    高三语文 5.0

    从教30余年,教学经验丰富。1985年--2000年,山东威海重点中学历史教师;2000--2010北京重点中学;2010--至今崛起中学。教学风格严谨,教学内容实用,使学生受益匪浅。

  • 周于

    高三英语 5.0

    高级教师,被评为市级模范教师,市级英语学科带头人等称号;网络教学6年,有丰富的网络教学经验。教学风格幽默风趣、激情而有耐心,深受各位家长和学生的喜爱,我愿付出我的一切,为孩子们在学习上排忧解难。

  • 龚新明

    高三物理 5.0

    中学一级教师,湖北省黄冈市优秀教师,2006年生物科学专业(师范类)本科毕业,2009年生物学硕士毕业,获理学硕士学位。曾辅导学生参加全国生物竞赛获一等奖。所教多届高三毕业班成绩突出,多次被评为黄冈市优秀教育工作者。

  • 程建辉

    高三化学 5.0

    化学专业硕士,中学一级教师,省示范高中化学名师,多次参加高考阅卷工作,辅导学生参加全国化学竞赛赛,并获得指导老师优秀奖。从教十多年来形成了自己独特完整的化学教学方法,使他们在化学的学习思路和成绩上有很大的提高。

姓名
手机
验证码
获取验证码
您的需求
在线预约
立即申请
高一期末考前辅导
标签: 英语 高一英语 (责任编辑:Lily)
高一期中特训营 免费入营
10秒填写领取秋季高分规划
姓名
手机号
年级
*图形验证码
获取验证码
提交