高二期中1对1冲刺辅导

高二

101教育热线电话
400-6869-101
当前位置: 首页 > 高二> 高二英语> 高二英语学习方法

高二英语听力模拟训练(三)

来源:101教育网整理 2018-02-03 字体大小: 分享到:


高中英语听力模拟训练(三)



第一节

听下面5段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的ABC三个选项中选出最佳选项,并标在试题卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

1. How will the man travel to London?

A. By bus.

B. By car. C. By train.

2. Where is Leonard?

A. In teacher”s office.    

B. On the playground.   C. In the class.

3. What is the man”s opinion of Mary Green?

A. She is really an unlucky person.

B. What she says is not always true.

C. She always tells stories.

4. What does the man really mean?

A. He has never gone hiking.

B. He enjoys hiking very much.

C. He enjoyed his first experience.

5. According to the man, what is the characteristic of Harr”s restaurant?

A. Its price is fairly low for breakfast.

B. It is well known thanks to its good service.

C. It”s very thoughtful for those who get up late on weekends.


第二节

听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的ABC三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。

听第6段材料,回答第67题。

6. What”s the time of the day?

A. Morning.

B. Afternoon. C. Evening.

7. Where do the two speakers want to go?

A. To Gilbert”s house.    

B. To a hotel.             C. To a shop.

听第

7段材料,回答第810题。

8. What are the speakers mainly talking about?

A. A trip in Paris.

B. Napoleon”s achievements.

C. Eiffel Tower and the Louvre Palace.

9. When did the construction of the Arch of Triumph come to an end?

A. In Napoleon”s time.

B. Shortly after Napoleon”s death.

C. Quite a long time after Napoleon”s death.

10. What can we learn from this conversation?

A. The man had a good time during his trip.

B. The woman is jealous of the man”s visit to Paris.

C. The man doesn”t think the woman should make a trip to Paris when she gets a chance.

听第

8段材料,回答第1113题。

11. What”s the relationship between the speakers?

A. Aunt and nephew.

B. Teacher and student. C. Mother and son.

12. What does the man plan to do?

A. Shopping.            

B. Dating.               C. Getting together.

13. What does the man have to do first at the end of this conversation?

A. Cleaning his room.    

B. Doing his homework.   C. Visiting his grandpa.

听第

9段材料,回答第1417题。

14. How many subjects does the woman take this semester?

A. Three.              

B. Four.                 C. Five.

15. Where is the man going to work this term?

A. At the library.        

B. In a factory.           C. In his department.

16. What”s the students” attitude towards Professor Stillwell”s class?

A. Positive.            

B. Negative.             C. Indifferent.

17. Why did the woman”s friend like Professor Atkins” class?

A. Partly because she was generous.

B. Partly because she was nice.

C. Partly because she was humorous.

听第

10段材料,回答第1820题。

18. What is the speaker doing?

A. Delivering a speech.  

B. Advertising on TV.     C. Giving a training course.

19. What has the center been doing in the last 2 or 3 years?

A. Giving many young people a lot of help and advice.

B. Helping 60% or even 70% of jobless young people.

C. Providing young people with jobs after they left school.

20. Why does the speaker believe that the center is very important to young people?

A. It can offer a free hot-line service.

B. It can offer them suitable jobs.

C. It can offer them information about jobs.


听力原文

第一节

听下面

5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的ABC三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

现在,你有

5秒钟的时间阅读第l小题的有关内容。

( Text 1)

W: We drove to London last weekend.

M: Really? I”m going to go there for the day tomorrow.

W: Oh yeah? Are you going by coach?

M: It”s the best way. There”s a fast train but it”s too expensive for me.

(Text 2)

M: Where is Leonard?

W: He lost his watch when he played football. Now he must be looking for it

(Text 3)

W: Mary Green is unlucky. The most terrible things keep happening to her.

M: Yes, if you can trust what she says, but most of her stories are pretty unbelievable in my opinion.

(Text 4)

W: Do you ever go hiking?

M: Funny you should ask. Last Sunday, Beth and I decided to go hiking in the mountains near our house just for a change.

W: How was it?

M: Wonderful! As a matter of fact, we can”t wait to go again this weekend.

(Text 5)

M: Let”s go to the park on Sunday.

W: OK, but let”s not go early. I sleep late on weekends.

M: Then, let”s meet at Harry”s restaurant at one o” dock. They serve breakfast all day on Sunday for people like us.

第一节到此结束。


第二节

听下面

5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的ABC三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。

听下面一段对话,回答第

6和第7两个小题。现在,你有10秒钟的时间阅读这两个小题。

(Text 6)

W: What should we do? I think we are lost. It”s so late and there aren”t any buses now.

M: Why not ask someone in the shop over there?

W: It seems closed.

M: Let”s call Gilbert and ask him to get us.

W: But how can he find us? We don”t know where we are.

M: Look, there is a taxi. I”m sure it will send us to the hotel.

听下面一段对话,回答第

8至第10三个小题。现在,你有15秒钟的时间阅读这三个小题。

(Text 7)

W: Could you please tell me something that impressed you most during your trip in Paris?

M: Sure. I”ll begin with the Eiffel Tower first. It”s the symbol of the city, you know. It”s hard to imagine how it was built over a hundred years ago.

W: Did you go to the top of the tower?

M: You bet. I dined at a restaurant on the top platform and enjoyed the wonderful view of Paris at night.

W: Did you go to the Louvre palace and the Arc de Triomphe?

M: How could I miss them? I spent a whole day inside the palace and still couldn”t finish seeing all its collections of world-famous treasures. In the evening I went to the Arc de Triomphe, which was built in Napoleon”s time but it was completed 15 years after his death.

W: Where else did you visit in the world-famous city?

M: The next morning I walked along the Seine River and enjoyed the views of both banks.

W: It seems to me that you enjoyed yourself very much on your trip. Am I right?

M: Right you are. If you have the same chance, you must not lose it.

听下面一段对话,回答第

11至第13三个小题。现在,你有15秒钟的时间阅读这三个小题。

(Text 8)

W: Carl. How many times do I have to tell you, get off the phone. I”m expecting a call.

M: Yeah, yeah... Listen Susie, gotta go. I”ll call you back in a few minutes. Bye... Sorry about that. It was Susie. She and Beth are going to the mall this afternoon. Is it okay if I go?

W: Have you cleaned your room?

M: No, not yet, but I can do that tomorrow.

W: No, you”ll do it today, like we agreed.

M: Oh, okay then. So can I go to the mall after I clean my room?

W: What about your homework?

M: Tomorrow”s Sunday. I can do my homework tomorrow.

W: No, you can”t. Have you forgotten? We”re going to Grandma”s tomorrow. We”ll be there all day.

M: Oh no, how boring.

W: So you”ve got a busy day today, young man. Better get started on your room.

听下面一段对话,回答第

1417四个小题。现在,你有20秒钟的时间阅读这四个小题。

(Text 9)

M: What subjects are you taking this semester?

W: I”m taking History, Freshman Composition, Western Civilization and Physics.

M: That”s quite a load.

W: Yes. I know it”s going to be a lot of work, but it should be an interesting semester. And I”m not going to have to work this term because I managed to save quite a bit of money from my summer job. So I should have enough time for studying.

M: That”s good. I”m going to have to work twenty hours a week at the library.

W: What do you do there? Do you like it?

M: I shelve books on the third floor. Sometimes it gets boring, but the pay isn”t bad.

W: What are you taking this semester?

M: French, Biology, and Accounting. I like the French and Biology instructors. But the Accounting professor is very dry.

W: Do you have Professor Stillwell? I”ve heard he”s terrible.

M: Yes. Do you know of anyone who”s better?

M: My friend Antonio took Accounting with Professor Atkins last spring. He said that she was wonderful—knew her subject well and had a great sense of humor.

M: I”ll have to check to see if she”s teaching this semester. If she is, I”ll try to transfer into her class.

听下面一段独白,回答第

1820三个小题。现在,你有15秒钟的时间阅读这三个小题。

(Text 10)

M: A lot of young people today find it difficult to get a job, especially in the first few months after they leave school.

Now, look at the chart on the left, you can see that in some parts of the country 60% or even 70% of the young people in the last year of school will be without a job for a whole year after leaving school.

Our Jobs Information Service Center has been in touch with thousands of young people over the last 2 or 3 years, talking to them about their hopes and their fears, and in fact, we have been able to give a lot of help and advice to young people who have just left school.

Are you recently out of school and still without a job? Or are you still at school and worried about getting a job when you leave? We have found that many people don”t know who to talk to and sometimes don”t know what questions to ask. That is why our experience at Jobs Information Service Center is so important. It will cost you nothing—just a phone call. If you would like to talk to us, we are here to talk to you. Please phone 24987 any day between 9: 00 a.m. and 5: 30 p.m.

第二节到此结束。


听力答案

1. A  2. B  3 B  4. C  5. C  6. C  7. B  8. A  9. C  10. A  11. C

12. A  13. A  14. B  15. A  16. B  17. C  18. B  19. A  20. C

上一篇:高二英语听力模拟训练(二)

下一篇:高二英语听力模拟训练(四)

名师测评 限额免费

  • 刘叶

    高二化学 5.0

    高级教师,2000年毕业于河北师范大学化学系,自毕业以来一直担任班主任及高中化学教学工作,在工作期间,所教班级在高考中多次取得市前三名的好成绩,被评为市级模范教师,市级化学学科带头人等称号。

  • 王明明

    高三数学 5.0

    101学酷名师,9年高中数学教学经验,总结出一套快速提升学习成绩的方法以及答题的技巧。将教学与故事结合,让学生举一反三,上课能听懂,考试不用愁

  • 于长富

    高三语文 5.0

    从教30余年,教学经验丰富。1985年--2000年,山东威海重点中学历史教师;2000--2010北京重点中学;2010--至今崛起中学。教学风格严谨,教学内容实用,使学生受益匪浅。

  • 周于

    高三英语 5.0

    高级教师,被评为市级模范教师,市级英语学科带头人等称号;网络教学6年,有丰富的网络教学经验。教学风格幽默风趣、激情而有耐心,深受各位家长和学生的喜爱,我愿付出我的一切,为孩子们在学习上排忧解难。

  • 龚新明

    高三物理 5.0

    中学一级教师,湖北省黄冈市优秀教师,2006年生物科学专业(师范类)本科毕业,2009年生物学硕士毕业,获理学硕士学位。曾辅导学生参加全国生物竞赛获一等奖。所教多届高三毕业班成绩突出,多次被评为黄冈市优秀教育工作者。

  • 程建辉

    高三化学 5.0

    化学专业硕士,中学一级教师,省示范高中化学名师,多次参加高考阅卷工作,辅导学生参加全国化学竞赛赛,并获得指导老师优秀奖。从教十多年来形成了自己独特完整的化学教学方法,使他们在化学的学习思路和成绩上有很大的提高。

姓名
手机
验证码
获取验证码
您的需求
在线预约
立即申请
高二期末考前辅导
标签: 英语 高二 练习题 听力 答案 (责任编辑:米露)
高二期中特训营 免费入营
10秒填写领取秋季高分规划
姓名
手机号
年级
*图形验证码
获取验证码
提交