高二期中1对1冲刺辅导

高二

101教育热线电话
400-6869-101
当前位置: 首页 > 高二> 高二英语> 高二英语学习方法

高二英语听力模拟训练(五)

来源:101教育网整理 2018-02-03 字体大小: 分享到:

高中英语听力模拟训练(六)

第一节


听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的ABC三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

1. What is the woman going to do?

A. Ask Tom to send an invitation.

B. Invite Tom to the party.

C. Get the Johnsons” address.

2. How does the man feel about his job?

A. He enjoys it very much.

B. He doesn”t care much about it.

C. He hates working overtime.

3. Why didn”t the man see the doctor earlier?

A. His injury kept him at home.

B. He didn”t think it necessary.

C. He failed to make an appointment.

4. What can we learn about Mr. Wiseman?

A. He is ill.                B. He is busy now.        C. He is unhappy now.

5. What does the man mean?

A. They can”t expect Debbie to help them.

B. Debbie isn”t ready to help others.

C. Debbie is in need of help.


第二节

听下面

5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的ABC三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。

听第

6段材料,回答第68题。

6. Where are the speakers?

A. At a railway station.       B. On a bus.              C. In a hotel.

7. How much extra money altogether will the man have to pay if they go a stop further?

A. 30 pence.                B. 60 pence.              C. One pound thirty pence.

8. What do we know about the man?

A. He will walk back all the way.

B. He doesn”t like walking anywhere.

C. He is traveling with a partner.


听第

7段材料,回答第911题。

9. What”s the relationship between the speakers?

A. Strangers.               B. Colleagues.            C. Friends.

10. When did the professor meet Mike last time?

A. At least one year ago.     B. At the last conference.    C. Several months ago.

11. On what occasion did the speakers meet?

A. At the professor”s office.

B. At a conference.

C. At Mike”s home.



听第8段材料,回答第1214题。

12. What are the speakers doing?

A. Buying new clothes.      B. Buying old clothes.      C. Trying on clothes.

13. What is the man interested in?

A. A shirt.               B. A coat.               C. A jacket.

14. What can we know about the piece of clothes the man is interested in?

A. It was made in 1950.

B. Some buttons are missing.

C. It”s worth millions of dollars.



听第9段材料,回答第1517题。

15. What are the speakers talking about?

A. Moving their house.      B. Doing shopping.        C. Arranging goods.

16. What is the woman doing?

A. Giving advice.           B. Making a list.          C. Asking for help.

17. What will be at the front of the store?

A. 15 cans of dog food.     B. 30 packages of toilet paper.   C. The freezer.



听第10段材料,回答第1820题。

18. why was the father angry with his little daughter?

A. She wasted a roll of gold wrapping paper.

B. She lost the money he gave her.

C. She gave someone a present.

19. Why was the father deeply touched later on?

A. His daughter gave him an empty box.

B. His daughter put kisses in the box.

C. His daughter looked at him with tears in her eyes.

20. Which might be the best title of the story?

A. Relationship is More Important.

B. Father, Please Be Kind to Your Kids.

C. Your Children”s Love is a Precious Present.


听力原文:

第一节


听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的ABC三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

现在,你有

5秒钟的时间阅读第1小题的有关内容。

(Text 1)

W: I want to ask the Johnsons to come to the party. Do you know their address?

M: No. But I”d like them to come. I think Tom can give you their address.

(Text 2)

W: You seem to have a lot of work to do at your office. You”re always staying late and working overtime.

M: That”s true. But it”s no bother to me. The work is interesting. I don”t mind extra hours at all.

W: Your boss must like staff like you.

(Text 3)

W: Why didn”t you make an appointment to see the doctor last week when you first twisted your ankle?

M: The injury didn”t seem serious. Then I decided to go today, becaus my foot still hurts when I put my weight on it

(Text 4)

W: Is Mr. Wiseman free?

M: Well, there”s no one with him, but if I were you, I wouldn”t speak to him now.

W: Why not?

M: He is upset at not being invited to the conference.

W: Oh, I don”t mind his shouting at me. He threatened to fire me last week, but he apologized very politely later.

(Text 5)

W: Is Debbie going to help us?

M: Debbie? Hardly! When I talked to her, she just told me about all the problems she was having.

第一节到此结束。


第二节

听下面

5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的ABC三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。

听下面一段对话,回答第

6至第8三个小题。现在,你有15秒钟的时间阅读这三个小题。

(Text 6)

W: Next!

M: OK. Er, two to Trafalgar Square, please.

W: That”s one pound thirty each. Two pounds sixty altogether. OK? Thank you very much.

M: Thanks. Can you tell us when to get off?

W: Yes, I will, and make sure you get off because I... if you go a stop further...

M: Yes?

W: You have to pay another thirty pence each.

M: Oh, I see...

W: Plus you”ll have to walk all the way back again.

M: Oh, that”s silly.


听下面一段对话,回答第

9至第11三个小题。现在,你有15秒钟的时间阅读这三个小题。

(Text 7)

W: Professor McCoy?

M: Ah, yes?

W: We haven”t met before. Er... my name”s Doris Smith. I”m a colleague of Mike Hardy”s at Green Lake College.

M: Oh right. Well, good to meet you, Doris. How is Mike these days? It must be over a year now since I saw him last.

W: Yeah, Mike”s fine. When he heard I was coming to this conference, he said I should definitely come and hear you speak and I”m glad I did. It was really interesting.

M: Well, thank you very much.

W: Actually, Professor, there was something I wanted to ask you... Erm, something you mentioned in your talk.

M: Sure, and please no more “Professor”. It makes me feel old. The name”s Tyler.

W: Okay, Well, er...Tyler, it was about that point you made about Fractal Parsing of the...



听下面一段对话,回答第12至第14三个小题。现在,你有15秒钟的时间阅读这三个小题。

(Text 8)

M: Don”t you just love this store? Every time I go through all the things here, I always find something interesting.

W: I know what you mean. Look at this box of clothes over here. Each piece costs only one dollar.

M: Look at what I got here!

W: What? So now you”re interested in wool coats all of a sudden. The weather is too warm for it, I think.

M: No, not that. I”m talking about this jacket from the 1950s. Isn”t it nice?

W: Yes, it is. It only costs five dollars, too.

M: I think if I clean it up a little and get the button fixed, it”ll look like it”s worth a million dollars!

W: I think I”m going to buy this little skirt and then I”ll be ready to go. How about you?

M: I”m ready anytime you are.



听下面一段对话,回答第15至第17三个小题。现在,你有15秒钟的时间阅读这三个小题。

(Text 9)

W: Bob, can you help me with this?

M: Sure, what”s the problem?

W: I have to stock the shelves for the big sale on Monday. All of this food has to be ready by midnight.

M: Oh no! That”s a lot of work.

W: I know. Do you think you could help me?

M: Well, okay, but you owe me for this.

W: No problem. Okay, here”s what we need to do. The ice cream has to go in the freezer. All 12 cartons go in there. Next, we need to put about 15 cans of dog food in aisle two.

M: Okay.

W: Then, 30 packages of toilet paper go on display at the front of the store. Got that?

M: 30 packages of toilet paper at the front of the store...

W: And I”ll start working on the tomatoes and the bananas. We”ll have to put out about three boxes of tomatoes and 50 bunches of bananas in the produce section.


听下面一段独白,回答第

18至第20三个小题。现在,你有15秒钟的时间阅读这三个小题。

(Text 10)

W: There is a story about a father who punished his 3-year-old daughter for wasting a roll of gold wrapping paper. The family was not rich and the father became angry when the child tried to decorate a box to put under the Christmas tree. But the little girl brought the gift to her father the next morning and said, “This is for you, Daddy.” He was embarrassed by his earlier overreaction, but he got angry again when he found the box was empty.

He shouted at her, “D0n”t you know that when you give someone a present, there”s supposed to be something inside?”

The little girl looked up at him with tears in her eyes, and said, “Oh, Daddy, it”s not empty. I blew kisses into the box. All for you, Daddy.”

The father was deeply touched. He put his arms around his little girl, and he begged her forgiveness. He kept that gold box by his bed for years. Whenever he was discouraged, he would take out an imaginary kiss and remember the love of the child who had put it there.

In a very real sense, each of us as parents has been given a gold container filled with unconditional love and kisses from our children. There is no more precious possession anyone could hold.

第二节到此结束。


听力答案:

1. C 2. A 3. B 4. C 5. A 6. B

7. B 8. C 9. A 10. A 11. B 12. B

13. C 14. B 15. C 16. C 17. B 18. A

19. B 20. C


 

 

                                                           

上一篇:高二英语听力模拟训练(四)

下一篇:高二英语听力模拟训练(六)

名师测评 限额免费

  • 刘叶

    高二化学 5.0

    高级教师,2000年毕业于河北师范大学化学系,自毕业以来一直担任班主任及高中化学教学工作,在工作期间,所教班级在高考中多次取得市前三名的好成绩,被评为市级模范教师,市级化学学科带头人等称号。

  • 王明明

    高三数学 5.0

    101学酷名师,9年高中数学教学经验,总结出一套快速提升学习成绩的方法以及答题的技巧。将教学与故事结合,让学生举一反三,上课能听懂,考试不用愁

  • 于长富

    高三语文 5.0

    从教30余年,教学经验丰富。1985年--2000年,山东威海重点中学历史教师;2000--2010北京重点中学;2010--至今崛起中学。教学风格严谨,教学内容实用,使学生受益匪浅。

  • 周于

    高三英语 5.0

    高级教师,被评为市级模范教师,市级英语学科带头人等称号;网络教学6年,有丰富的网络教学经验。教学风格幽默风趣、激情而有耐心,深受各位家长和学生的喜爱,我愿付出我的一切,为孩子们在学习上排忧解难。

  • 龚新明

    高三物理 5.0

    中学一级教师,湖北省黄冈市优秀教师,2006年生物科学专业(师范类)本科毕业,2009年生物学硕士毕业,获理学硕士学位。曾辅导学生参加全国生物竞赛获一等奖。所教多届高三毕业班成绩突出,多次被评为黄冈市优秀教育工作者。

  • 程建辉

    高三化学 5.0

    化学专业硕士,中学一级教师,省示范高中化学名师,多次参加高考阅卷工作,辅导学生参加全国化学竞赛赛,并获得指导老师优秀奖。从教十多年来形成了自己独特完整的化学教学方法,使他们在化学的学习思路和成绩上有很大的提高。

姓名
手机
验证码
获取验证码
您的需求
在线预约
立即申请
高二期末考前辅导
标签: 英语 高二 练习题 听力 答案 (责任编辑:米露)
高二期中特训营 免费入营
10秒填写领取秋季高分规划
姓名
手机号
年级
*图形验证码
获取验证码
提交