暑秋培优精品班5折

高二

101教育热线电话
400-6869-101
当前位置: 首页 > 高二> 高二英语> 高二英语学习方法

高二英语听力模拟训练(六)

来源:101教育网整理 2018-02-03 字体大小: 分享到:

高中英语听力模拟训练(七)


第一节

听下面

5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的ABC三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

1. Who is at the door?

A. A delivery boy.

B. A postman. C. Their neighbor.

2. How much does the computer cost now?

A. $4,000.              

B. $4,500.               C. $5,000.

3. What are the speakers doing?

A. Having an interview.  

B. Working in the garden. C. Having an examination.

4. What are the two speakers talking about?

A. Advertisements in the newspapers.

B. The office where the man is working.

C. How and where to find somewhere for the man to live.

5. What do we learn from this conversation?

A. The man is turning on the television.

B. The man and the woman are having a telephone call.

C. The man and the woman are arguing.

第二节

听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的ABC三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。

听第6段材料,回答第68题。

6. Where does the conversation take place?

A. In a hospital.

B. In a company.     C. In a factory.

7. Why can”t the man sleep well?

A. He has been working too hard.

B. He has a family problem.

C. He has a high fever.

8. What does the doctor suggest that the man should do?

A. He should take a holiday.

B. He should take some medicine.

C. His should change his job.

听第

7段材料,回答第911题。

9. What”s the relationship between the speakers?

A. Husband and wife.  

B. Father and daughter.   C. Two teachers.

10. What are they talking about?

A. Jenny”s grades.      

B. Jenny”s history study.     C. Jenny”s unfair treatment.

11. What”s the woman”s attitude toward Jenny?

A. Satisfied.            

B. Critical.               C. Worried.

听第

8段材料,回答第1214题。

12. Where does the conversation take place?

A. In a travel agency,  

B. In a hotel.         C. In a company.

13. What are they talking about?

A. The man”s hobby.    

B. Tour information.       C. Hotel service.

14. How many days ahead does the man need to book?

A. 2 days.            

B. 3 days.               C. 4 days.

听第

9段材料,回答第1517题。

15. What are they talking about?

A. Shopping.          

B. A party.               C. A picnic.

16. Why won”t they prepare Japanese food?

A. There are too many people.

B. Few people like Japanese food.

C. It takes too long time to prepare.

17. What is the theme of the activity?

A. Japanese.            

B. Inviting.             C. International.

听第

10段材料,回答第1820题。

18. What are the researchers at the University of Chicago studying?

A. How to record dreams.

B. The content of dreams. C. Dreamers while they dream.

19. What surprised the researchers?

A. Dreamers can recall their dreams.

B. The subjects sleep soundly during their dreams.

C. Dreamers”s eyes move quickly.

20. When will the dream be recorded in the dream laboratory?

A. As soon as the dreamer falls asleep,

B. Immediately after each dream.

C. About five minutes after the end of each dream.


听力原文:

第一节

听下面

5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的ABC三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

现在,你有

5秒钟的时间阅读第1小题的有关内容。

(Text 1)

W: I think I hear someone at the door.

M: Just the delivery boy with a bag from our neighbor. She and her husband are visiting their daughter in Canada. So I will keep it until they come back.

(Text 2)

M: I thought that computer cost 5,000 dollars,

W: It used to, but the shop owner has lowered the price by 500 dollars.

(Text 3)

M: Mrs. Morris, thank you very much for your allowing me to visit your wonderful garden. It really helps me a lot to write an article on Sun gardens for our paper. Now I wonder if I could ask you a few questions.

W: Yes, sure.

M: Could you tell me when you became interested in gardening?

(Text 4)

W: Where are you living right now?

M: In the suburbs. It”s quite far from my office.

W: Why don”t you rent a flat near where you work?

M: I have to admit I”ve been thinking about that. In fact, I”ve been checking the ads in newspapers for quite a while now.

(Text 5)

W: Please turn down the television. I can”t hear my friend on the phone at all.

M: Hurry up and finish your call. It”s mid-night and you are having a call!

第一节到此结束。

第二节

听下面

5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的ABC三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。

听下面一段对话,回答第

6至第8三个小题。现在,你有15秒钟的时间阅读这三个小题。

(Text 6)

W: What seems to be the matter?

M: I just can”t sleep well, doctor.

W: I see. How long have you been like this?

M: Oh, for about two weeks now.

W: Two weeks. Do you have a headache?

M: Sometimes.

W: Fever?

M: No.

W: Are you having any family problems?

M: No, not really. We all get along pretty well.

W: And how about work?

M: Well, I”ve been working a lot lately—more than 11 hours a day.

W: Maybe you should take a vacation and just rest for a few days.

M: Well, I can”t right now. We”re in the middle of some important business.

W: Yes, I understand, but you really need to slow down. You”re going to kill yourself if you go on like this.

听下面一段对话,回答第

9至第11三个小题。现在,你有15秒钟的时间阅读这三个小题。

(Text 7)

W: You know dear, I”m a little concerned about Jenny”s poor grades on her history tests.

M: Well, I am too. It”s strange that on all her assignments she seems to be doing fine, but when it comes to writing the test, she freezes or something.

W: Maybe we need to help her study better, quiz her before each exam or something. She seems to like the class all right

M: And maybe we should talk to the teacher to see if she”s noticed anything strange about Jenny”s grades.

听下面一段对话,回答第

12至第14三个小题。现在,你有15秒钟的时间阅读这三个小题。

(Text 8)

M: Hi, is this where I can get information on tours?

W: Yes, I can help you with that. What type of tour are you thinking about? There are some great city tours that are one-day or two-day overnight.

M: I think I”m interested in a hiking trip to the mountains. I”m big on nature. Are the over-night trips expensive?

W: Not at all. They are very reasonably priced, starting at $96 and up.

M: Do I need to book ahead?

W: Yes, this company requires that you book 48 hours ahead.

M: Great. Can I book that here at the hotel tour desk, or do I call the company directly?

W: I can book that for you. Just stop by when you”ve made a decision and I”ll take care of it for you.

M: That”s great. Thanks a lot for your help.

听下面一段对话,回答第

15至第17三个小题。现在,你有15秒钟的时间阅读这三个小题。

(Text 9)

W: How many people are we going to invite altogether to the party?

M: I think between 15 to 20. Oh, make sure that Frank”s niece will also be invited.

W: We really need the exact number so that enough food, plates, forks and spoons can be fully prepared.

M: OK. And what kind of party will it be?

W: What about a buffet dinner party? I don”t want our guests to be hungry when they leave.

M: When will it be?

W: How about Friday evening, the 12th of November?

M: Well, then, what do you think we ought to serve?

W: We should have a wide choice of food, both hot and cold.

M: And two or three main courses. You know, it might be interesting to have a theme. For example, we could do Japanese food, but it takes forever to prepare. Maybe...

W: It would be more fun, I think, to have various kinds of international food.

M: Hey, that”s a great idea. We ought to write out the menu.

W: Oh, one more thing. Some guests might bring their small children along. I think we need to buy some cushions so kids can sit on the floor and play...

听下面一段对话,回答第

18至第20三个小题。现在,你有15秒钟的时间阅读这三个小题。

(Text 10)

M: A unique laboratory at the University of Chicago is busy only at night. It is a dream laboratory where researchers are at work studying dreamers. Their findings have revealed that everyone dreams from three to seven times a night, although in ordinary life a person may remember none or only one of his dreams.

While the subjects. usually students, are asleep, special machines record their brain waves and eye movements as well as the body movements that signal the end of a dream. Surprisingly, all subjects sleep soundly.

Observers report that once the dream has started, one”s body relaxes and his eyes become more active, as if the curtain had gone up on a show. As soon as the machine indicates that the dream is over, a buzzer wakens the sleeper. He sits up, records his dreams, and goes back to sleep, perhaps to dream some more. Researchers have found that if the dreamer is wakened immediately after his dream, he can usually recall the entire dream. If he is allowed to sleep even five more minutes, his memory of the dream will have faded.

第二节到此结束。


参考答案:

1. A  2. B  3. A  4. C  5. C  6. A  7. A  8. A  9. A  10. B  11. C  12. B  13. B

14. A  15. B  16. C  17. B  18. C  19. B  20. B


 

 

名师测评 限额免费

  • 刘叶

    高二化学 5.0

    高级教师,2000年毕业于河北师范大学化学系,自毕业以来一直担任班主任及高中化学教学工作,在工作期间,所教班级在高考中多次取得市前三名的好成绩,被评为市级模范教师,市级化学学科带头人等称号。

  • 王明明

    高三数学 5.0

    101学酷名师,9年高中数学教学经验,总结出一套快速提升学习成绩的方法以及答题的技巧。将教学与故事结合,让学生举一反三,上课能听懂,考试不用愁

  • 于长富

    高三语文 5.0

    从教30余年,教学经验丰富。1985年--2000年,山东威海重点中学历史教师;2000--2010北京重点中学;2010--至今崛起中学。教学风格严谨,教学内容实用,使学生受益匪浅。

  • 周于

    高三英语 5.0

    高级教师,被评为市级模范教师,市级英语学科带头人等称号;网络教学6年,有丰富的网络教学经验。教学风格幽默风趣、激情而有耐心,深受各位家长和学生的喜爱,我愿付出我的一切,为孩子们在学习上排忧解难。

  • 龚新明

    高三物理 5.0

    中学一级教师,湖北省黄冈市优秀教师,2006年生物科学专业(师范类)本科毕业,2009年生物学硕士毕业,获理学硕士学位。曾辅导学生参加全国生物竞赛获一等奖。所教多届高三毕业班成绩突出,多次被评为黄冈市优秀教育工作者。

  • 程建辉

    高三化学 5.0

    化学专业硕士,中学一级教师,省示范高中化学名师,多次参加高考阅卷工作,辅导学生参加全国化学竞赛赛,并获得指导老师优秀奖。从教十多年来形成了自己独特完整的化学教学方法,使他们在化学的学习思路和成绩上有很大的提高。

姓名
手机
验证码
获取验证码
您的需求
在线预约
立即申请
高二期末考前辅导
标签: 英语 高二 练习题 听力 答案 (责任编辑:米露)
暑秋培优精品班 全场5折
10秒填写领取秋季高分规划
姓名
手机号
年级
*图形验证码
获取验证码
提交