高二期中1对1冲刺辅导

高二

101教育热线电话
400-6869-101
当前位置: 首页 > 高二> 高二英语> 高二英语学习方法

高二英语听力模拟训练(七)

来源:101教育网整理 2018-02-03 字体大小: 分享到:

高中英语听力模拟训练(八)


第一节


听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的ABC三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

1. What is the woman going to do?

A. To go to school.

B. To go home.

C. To pick up her children and cook.

2. What are the speakers mainly talking about?

A. The football.             B. The money.            C. The birthday.

3. What would Mr. Wolf like to drink?

A. A coke.                B. A cold beer.           C. Nothing.

4. Where are the speakers?

A. In the woman”s house.     B. In a shop.              C. In a hotel.

5. What does the man mean?

A. He likes to put money in the bank because of security.

B. He doesn”t like to put money in the bank at all.

C. He doesn”t like to put money in the bank because it has no risk.


第二节


听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的ABC三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。

听第

6段材料,回答第67题。

6. Why did Leonard quit his job?

A. He wanted to be a lawyer.

B. He didn”t like the job.

C. He didn”t want to work so many hours every day.

7. What did the man think about the job?

A. Not bad.          B. Interesting.        C. Very challenging.



听第7段材料,回答第810题。

8. Who are the two speakers?

A. A man and his girlfriend.   B. A man and his wife.     C. A man and his sister.

9. Why is the man unhappy about their weekends?

A. They seldonm invite friends over.

B. They seldom go out for a picnic.

C. They seldom spend the weekends together.

10. On which aspect of the picnic do the man and woman differ?

A. Who should get the car ready?

B. How many friends they should invite?

C. What food and drink they should prepare?



听第8段材料,回答第1113题。

11. How much time is left before the film?

A. 10 minute.       B. 20 minutes.       C. 30 minutes.

12. What else do the Indians use popcorns to do?

A. In their hairstyles.

B. In their wedding ceremonies.

C. In their necklaces.

13. When were popcorns seved at the first Thanksgiving dinner?

A. In 1621.          B. In 1930.         C. In 1947.



听第9段材料,回答第1416题。

14. Where does the conversation take place?

A. In the mountaion.        B. By the lakeside.         C. On the highway.

15. How is the woman feeling now?

A. Ashamed.              B. Worded.              C. Disappointed.

16. What can we learn from the conversation?

A. The dog can”t get lost.

B. The dog is stolen by someone.

C. The dog knows the way around the lake.



听第10段材料,回答第1720题。

17. Who is the woman probably phoning?

A. The health department.

B. The repairman.

C. The landlord.

18. What is the woman complaining about?

A. The heater in her room is going to break down.

B. Her room doesn”t have a heater.

C. Her room is too cold.

19. What day is it when the heat is gone again?

A. Wednesday.            B. Friday.               C. Monday.

20. What does the woman want Mr. Tyler to do?

A. Repair the heater next Monday.

B. Repair the heater right now.

C. Complain to the repairman.


[听力原文]

第一节

听下面

5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的ABC三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

现在,你有

5秒钟的时间阅读第1小题的有关内容。

(Text 1)

M: Can you stay for dinner?

W: I”d like to, but I have to pick up my children from school and cook for my husband.

(Text 2)

M: Where did Adam get that new football? He hasn”t got any money.

W: It might have been a present. After all, it was his birthday last week.

(Text 3)

W: Would you like something to drink, Mr. Wolf?

M: Oh, no, thank you. Please don”t trouble yourself.

W: Are you sure you wouldn”t like a cold beer, or even a coke?

M: No, really. Thank you just the same.

(Text 4)

W: These sofas are nice, but I need one that can take a lot of wear and tear. You see, I have four children, two dogs and a cat.

M: I have just the thing for you.

W: That”s not a bad-looking sofa.

M: And it”s very strong and well-made.

(Text 5)

W: Many people put their money in the bank because it leads to no risk.

M: Put money in the bank? That”s the last thing I would do.


第一节到此结束。


 

第二节


听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的ABC三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。

听下面一段对话,回答第

6和第7两个小题。现在,你有10秒钟的时间阅读这两个小题。

(Text 6)

M: What happened to Leonard?

W: He left his job at the advertising company.

M: You mean he quit his job?

W: Yes.

M: Why? I thought he was making good money.

W: He couldn”t stand it.

M: I can”t understand.

W: The hours. He was working up to 60 hours a week.



听下面一段对话,回答第8至第10三个小题。现在,你有15秒钟的时间阅读这三个小题。

(Text 7)

M: What shall we do this weekend?

W: Did you have something special in mind?

M: No, not really. I just thought it might be fun to do something new.

W: Do something for a change, you mean?

M: Yes, something different. I need a change.

W: I usually go shopping and have my hair done during the weekend. And you usually watch the football game on TV.

M: Yes. You often have tea with your friends and I sometimes play cards with my friends. We seldom do anything together. It”s quite unlike when we were first married.

W: Now, I”ve got an idea! Autumn is the best season in Beijing. Why don”t we go for a picnic this weekend? You”ll invite your friends and I”ll invite mine. We”ll go together.

M: Good idea! I will see about the car and you will prepare the food. But are you sure you really want all our friends to come along?



听下面一段对话,回答第11至第13三个小题。现在,你有15秒钟的时间阅读这三个小题。

(Text 8)

W: Do you have the time, Alfred?

M: It”s 7

20.

W: We are early. The film starts at 7: 30. Let”s have something to drink.

M: That”s a good idea.

W: Something smells good.

M: Right, that”s popcorn. Would you like some popcorn?

W: Yes, I”d love some. Do you know who invented popcorn?

M: It is said that popcorn is a delicacy that was developed by the Indians of North America.

W: When did they invent it?

M: It has been dated back thousands of years.

W: I see.

M: Do you know that the Indians were not only eating popcorn, but they also used popcorn in head-dresses, necklaces and in religious ceremonies?

W: Yes, we have seen these in some films and according to most sources, a deerskin bag full of popcorn was served at the first Thanksgiving dinner at Plymouth Rock in 1621.

M: You know popcorn”s popularity grew during the Depression of the 1930s, when people realized that a little popcorn could go a long way. But its success was clinched when movie theatres across the continent started serving the snack. By 1947, 85 percent of movie houses were selling popcorn at their concession stands.

W: Oh, the movie”s about to start, let”s go.



听下面一段对话,回答第14至第16三个小题。现在,你有15秒钟的时间阅读这三个小题。

(Text 9)

W: Excuse me, have you seen a dog on this path? I”ve lost my dog and I wondered if you”d seen him.

M: You”ve lost your dog? Oh, what a shame! No, I”m sorry I haven”t seen a dog, but I”ll look for him. What does he look like?

W: He”s a black-and-white dog. He looks a bit like a sheepdog. His name”s Jack. I always take a run around this lake at this time and I bring Jack with me. He loves the exercise. Of course he goes ahead sometimes, but he always waits for me. Today he”s disappeared. I can”t find him anywhere.

M: Do you always walk along the same path around the lake?

W: Yes, I go north this way around the lake and then I go back from the south way. The dog knows the path very well.

M: He must be here somewhere. I”ll look out for him I hope you can find him.

W: Thank you.


听下面一段独白,回答第

17至第20四个小题。现在,你有20秒钟的时间阅读这四个小题。

Text 10

W: “Hello, um, is Mr. Tyler there, please? … Hello, Mr. Tyler, it”s Sarah Peterson calling … Hi, um, listen, I really hate to tell you this, but the heat is gone again… Yeah, that”s right, it”s not working at all … Yeah, I realize you fixed it last week, but it doesn”t seem to be working… Uumm… Monday … well… I don”t really think so. This is Friday, so that”s two days without heat. I don”t really think that”s fair… Yeah, I know it”s difficult to get a repairman. Mr. Tyler, but… listen. I have a two-month-old child, and I don”t think she should have to put up with this … No, Mr. Tyler I will not wait until Monday, Okay? … All right, listen, Mr. Tyler, if you don”t call in the repairman, I am going to call the health department. I mean it… Yes., I will, and if that doesn”t work, I”ll take you to court… All right, all right. That”s fine. I”ll be expecting you tomorrow … Okay. Thank you very much, I appreciate it… Bye-bye…”


[听力答案]

1

C 2A 3C 4B 5B

6

C 7A 8B 9C 10B

11

A 12C 13A 14B 15B

16

C 17C 18C 19B 20B


 

上一篇:高二英语听力模拟训练(六)

下一篇:高二英语听力模拟训练(八)

名师测评 限额免费

  • 刘叶

    高二化学 5.0

    高级教师,2000年毕业于河北师范大学化学系,自毕业以来一直担任班主任及高中化学教学工作,在工作期间,所教班级在高考中多次取得市前三名的好成绩,被评为市级模范教师,市级化学学科带头人等称号。

  • 王明明

    高三数学 5.0

    101学酷名师,9年高中数学教学经验,总结出一套快速提升学习成绩的方法以及答题的技巧。将教学与故事结合,让学生举一反三,上课能听懂,考试不用愁

  • 于长富

    高三语文 5.0

    从教30余年,教学经验丰富。1985年--2000年,山东威海重点中学历史教师;2000--2010北京重点中学;2010--至今崛起中学。教学风格严谨,教学内容实用,使学生受益匪浅。

  • 周于

    高三英语 5.0

    高级教师,被评为市级模范教师,市级英语学科带头人等称号;网络教学6年,有丰富的网络教学经验。教学风格幽默风趣、激情而有耐心,深受各位家长和学生的喜爱,我愿付出我的一切,为孩子们在学习上排忧解难。

  • 龚新明

    高三物理 5.0

    中学一级教师,湖北省黄冈市优秀教师,2006年生物科学专业(师范类)本科毕业,2009年生物学硕士毕业,获理学硕士学位。曾辅导学生参加全国生物竞赛获一等奖。所教多届高三毕业班成绩突出,多次被评为黄冈市优秀教育工作者。

  • 程建辉

    高三化学 5.0

    化学专业硕士,中学一级教师,省示范高中化学名师,多次参加高考阅卷工作,辅导学生参加全国化学竞赛赛,并获得指导老师优秀奖。从教十多年来形成了自己独特完整的化学教学方法,使他们在化学的学习思路和成绩上有很大的提高。

姓名
手机
验证码
获取验证码
您的需求
在线预约
立即申请
高二期末考前辅导
标签: 英语 高二 练习题 听力 答案 (责任编辑:米露)
高二期中特训营 免费入营
10秒填写领取秋季高分规划
姓名
手机号
年级
*图形验证码
获取验证码
提交